- 2 Ekim 2019
- 616
- 3.931
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim konusunda ben de cok becekriksizim cok isterdim güzel resim yapabilmeyi yada şarkı soyliyebilmeyiBende beceriksizim orta okulda resim dersleri vardi ablama yaptirirdim
Cöp bebegim bile yamuk oluyor
Guzel eksi tebrik ederim canimPzt 66.5
Cuma 66.
Fark -500 Çok şükür azda olsa eksiye düşmeye başladım ben kilo yarışına katılmak istiyorum menu yazmak zorunlu baska ne yaomam gerekiyor
Zipzip-
Benimde hic birseye yetenegim yokResim konusunda ben de cok becekriksizim cok isterdim güzel resim yapabilmeyi yada şarkı soyliyebilmeyi
Hosgeldin dedim ama görmedin heralde cnm71,6 ile başlıyorum
Tebrikler cnmPzt 66.5
Cuma 66.
Fark -500 Çok şükür azda olsa eksiye düşmeye başladım ben kilo yarışına katılmak istiyorum menu yazmak zorunlu baska ne yaomam gerekiyor
Zipzip-
Sende hesap kitap liste konularinda iyisin cnm hem ilk katildigin pasta yarismasinda 1.olmuşunBenimde hic birseye yetenegim yok
Tamam masterfite katılayım adım da zorunlu olsun menü de kilodaGuzel eksi tebrik ederim canim
Yesile katilirsan adim zorunlu degil
Masterfite katilirsan adim zorunlu 5 gun nasil istersen
Tamam canim ekliyorumTamam masterfite katılayım adım da zorunlu olsun menü de kiloda
Çok şükür daha iyiTebrikler cnm
Cocugada gecmis olsun
Bugün daha iyimi
Hoibulduk ablacımHosgeldin dedim ama görmedin heralde cnm
Yeni baslangicin hayirli olsun
Aslinda bilmedigim kullanmadigim yemek yetenegim olabilir ablaSende hesap kitap liste konularinda iyisin cnm hem ilk katildigin pasta yarismasinda 1.olmuşun
Sağol cnm iyiyimHoibulduk ablacım
Saolun
Nasılsınız:)
Çok şükür herşey yolundaSağol cnm iyiyim
Sen nasilsin, hersey yolundami
Verdiğin bütün emekler icin cooookkkk cooookkkk tebrikler cnmZipzip-
Kg verme sürecimi şimdilik sonlandırıp korumaya geçiyorum
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Fark 800 gr
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ediyorumZipzip-
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Fark 800 gr
Ablacım benim idolumsun senden öğrenecegim çok şey varVerdiğin bütün emekler icin cooookkkk cooookkkk tebrikler cnm
Sonunda başardın
Kendine bi sınır belirle, ne olursa olsun onun üstüne cikmamaya çalış
Mükemmel yazıZipzip-
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Fark 800 gr
Günaydın canim
Masterfite katilacak misin canim