- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Idol olacak baska birini seç istersen cnmAblacım benim idolumsun senden öğrenecegim çok şey var
Aman bana özenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idol olacak baska birini seç istersen cnmAblacım benim idolumsun senden öğrenecegim çok şey var
Neden kiIdol olacak baska birini seç istersen cnm
Aman bana özenme
Kilo verme +adim yarisimasterfit nedir?
Biseyi bilip de yapmamak daha iyi cnmAslinda bilmedigim kullanmadigim yemek yetenegim olabilir abla
Yaptigim zaman lezzetli oluyor yemeklerim
Ama ben genelde yapmiyorum
Kilo verme +adim yarisi
Bugun en cok kilo veren kirmizi kaptan olacak
Kirmizi kaptan mavi kaptani sececek
sirayla uyeleri secilecek
Menu ve adimlarda yüzde 1lik avantaj ekliyoruz
Pazartesi bildiriminde uye degisiklik hakki oluyor
En cok kiloyu veren ekip kazaniyor cuma günü
Tamam canim ekliyorumAY yaa ben bi an anlamadım uyku maduru
zaten konu masterfit
tabi ki katılıcam
Evet canim eltimler atesten yandin4 gun coluk cocuk ogretmen domuz gribi olmus cocuklara da gecmis malasef sonra da ailelere . Test aldilar covid degillerTeşekkür ederim ❤
Evet benim de öyle.. sürekli yumurta yemek de çok sıkıyor
Teşekkür ederim. Sabah düşmüştü ama öğle uykusundan uyanınca yine vardı acile götürdük ama her yer tıklım tıklım doktor bakamadı bile düzgünce antibiyotik yazıp gönderdi. Bu ara yine domuz gribi salgını varmış
Günaydın canimGünayyyydınn herkeseeeeee
Eksin cok guzel tebrik ederim canim17 Aralık Cuma 57.7
24 Aralık Cuma 57.4
Bu hafta masterfit e ara vereceğim. Hem kızım hem de kendim hastayım. İnşallah daha sonraki hafta devam ederim Zipzip-
Nasil guzel gunaymis sana belliGünayyyydınn herkeseeeeee
Ben kilo verme olarak algiladim bu konuda malum, pek başarılı degilimNeden ki
Ben kendime seçeyim idol olarak
Günaydın canimGunaydin
Eksi için tebrik ederim cnm17 Aralık Cuma 57.7
24 Aralık Cuma 57.4
Bu hafta masterfit e ara vereceğim. Hem kızım hem de kendim hastayım. İnşallah daha sonraki hafta devam ederim Zipzip-
Evet ama cam balkon illa ki kırıyor soğuğu tabi daha ilerleyen zamanlarda ne olur bilmemDon olunca o zaman sıkıntı oluyor
Teşekkür ederim canımCok güzel eksi tebrikler cnm
Aaaa çok geçmiş olsun canımEvet canim eltimler atesten yandin4 gun coluk cocuk ogretmen domuz gribi olmus cocuklara da gecmis malasef sonra da ailelere . Test aldilar covid degiller
Çok teşekkür ederim ablamVerdiğin bütün emekler icin cooookkkk cooookkkk tebrikler cnm
Sonunda başardın
Kendine bi sınır belirle, ne olursa olsun onun üstüne cikmamaya çalış
İnşallah koruma doneminide guzel geçiririmGunaydin canim eksin cok guzel tebrik ediyorum
Korumada basarilar diliyorum
Ama buralarda olmaya devam et
Teşekkürler canimMükemmel yazı
Tebrik ederim büşracım :)
daha güneş cıkmadı burdaNasil guzel gunaymis sana belli
evet çok yaygın. kızıma da eltimin kızından geçti. o da 3 gün ateşlendi sonra öksürük başladı. kızımdan da bana geçti sanırım boğazım çok fenaEvet canim eltimler atesten yandin4 gun coluk cocuk ogretmen domuz gribi olmus cocuklara da gecmis malasef sonra da ailelere . Test aldilar covid degiller
teşekkür ederim. umarım 1 haftada verdiklerimi almadan geri dönerimGünaydın canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Gecmis olsun ikinizide iyiles haftaya katilirsin canim
teşekkür ederim inşallah hemen geçip giderEksi için tebrik ederim cnm
Ikinizede geçmiş olsun