- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Çok iyi yapmışsın abla hafta sonu yoğundu gelemedim abla şükür diyelim yoluna girdi sayılır bugünüme şükürhoş bulduuummmm nar çiçeğiimmm , iyiyim allaha çok şükür taşındım yerleştim kk ye damladım kokunuzu takip edip buldum tabi ki dee:)))
sen ne yapıyorsun nasılsın bir kaç gündür görmedim seni burada , hayatın yoluna girdi değil mi gülüm
Ay hadi İnşallah valla gözüm açık gidecek karnesiz 2013 ten beri yarismalardayim bir kere nasip olmadı mezuniyetYapacağız burada karne neden olmasın. Hem çiçekli kelebekli. Mezuniyet derecesi bile olacak. Mesela spor yapan düzenli menü paylaşan aktif üyeler mezun olunca takdirname alacak.
teneffüs niye yapmıyorsun ponim bahçede bir köşe de aç maskeyi oksijen al , sabah az da olsa ya bal ye ya da ballı su iç o kadar uzun süre maskeyle rahat nefes alamayınca başın ağrır şimdi senin sabah yenen bal baş ağrısını önemli ölçüde engelliyor gülüm allah yar yardımcın olsun , tüm gün maskeyle kalabalıkta herkesin de yardımcısı olsunAh abla 5 saat teneffüssüz maskeyle sınıftayim. Hergun okulda pozitif ogrenci çıkıyo. Okul dışında iç içeler zaten. Daraldık iyice
bu günümüze şükür ,sağlığımız yerin de ya her şey gelip geçiyor yoğruluyoruz kıvam alıyoruz işte gülüm , çocuklar nasıl okula başladılar değil miÇok iyi yapmışsın abla hafta sonu yoğundu gelemedim abla şükür diyelim yoluna girdi sayılır bugünüme şükür
sanırım troid bezinin olmaması 6 senede ancak 111 kilodan 80 li kiloya indim gerçi daha önce de indim 2 sene önce sonra 17 gün de 5 kilo almıştım, bir kaç kg da üstüne eklenmişti. ilaç v.s. lerle bir de sürekli vitamin mineral ve kan düşüyor onlar için takviye almayı bırakınca duruyor kilo sabitte , C vit. karamürver ekstrası, omaga3 , D vit. kolejen , lif takviyesi hepsi hazır kullanmaya başlarım bu aralar sevmesem de arada pekmez de yutarım kan değerleri için o zaman kilo da kıpırdama olur inşallahBu kilonun sebebi ne abls çünkü uzun süre açlıkla vucud güzel yağ yakıyor
püsküütüm bir tenemmm biz de kilolar bitmedikçe az yorulsak da geri kalkar yola devam ederiizzz kiiiiAynı mesajı birebir buraya da yazmak farz oldu.
vay arkadaş!
dur bari bir not daha ekleyeyim. @Emnis kaptanım da okusun.
demek ki siz yorulmadınız yarışmadan.. Vallahi kolay gelsin. Azminiz için tebrikler.
Peki Xiaomi den farki var telefonum samsung degil bağlanırken sorun olurmu acaba fiyati Xiaomi 5 ile ayni sanirim hangisini tercih etsem acabaGalaksi fit 2
Uygulamasini indirirsin telefonuna canim en azindan öyle biliyorumPeki Xiaomi den farki var telefonum samsung degil bağlanırken sorun olurmu acaba fiyati Xiaomi 5 ile ayni sanirim hangisini tercih etsem acaba
Sen halledersin canım
Eminim cumaya eksi gelirsin sen napip edip
WC regl olunca normal canim
Galiba o canim
Yapmıyorsa eşek sudan gelene kadar doveri z tartiyi
Benim böyle bir karnem olamayacak
Xiamio kullanıyorum ben canım
Evet canım bu 4 günlük
ben daha oturduğum sokağın hepsini bilmiyorum227 lira trendyolda
2 defa kalmaya geldim ama 2010 yılında
Gecen senede yurttan esyalari aldik o kadar cok asirida bilmiyorum :)
Sorun olmaz cnm önemli olan uygulama. Benm tel samsung bileklik amazfitPeki Xiaomi den farki var telefonum samsung degil bağlanırken sorun olurmu acaba fiyati Xiaomi 5 ile ayni sanirim hangisini tercih etsem acaba
Hahah guldum valla mesajinaDarısı benim kilolara
Boylarımız aynı sayılır ben de seni takip ediyorum senin kilona yaklaşıp birebir kapışmayı planlıyorum haince planlarım var
Ya ben bi tane aldim xiomi 5 ama hic iyi saymiyo ben mi yanlis kullaniyorum acabaHanimlar akilli saat önerisinde bulunurmusunuz
Tontiş seni sömürüyordu ben çok sevindim tayin işineben daha oturduğum sokağın hepsini bilmiyorumzaten evden çıkmayı da hiç sevmem :)
Canim bende ayni durumdaydim psikiyatri gittim kalp oraya yönlerdirdi 2aydan beri hap kullaniyorum simdi biraz iyiyimPanik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Hosgeldin minikim