- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Eline saglik canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline saglik canim
Olsun canim oldugu kadar adim atarsınYa bugün gidecektim öğlen kayınvalide hastaneye gitti cocuguda uyuttum yalnız bırakamam sabah gidip gelseydi ne guz bende çıkardım.
inşallah istediğin hedefe ulaşırsın canımSağol canım bir mezun kartım olsun diye dedim yoksa kilo vermeye devam edeceğim inşaallah ilk hedef 67 bakalım .
Sen 65 ile mezun nu olmak istiyorsun canım
Canım miram bu hafta ne olur affet beni . Biliyorsun yarın okullar var bugün den itibaren herşeyi hazırlamam koymam lazım bu akşam okullara gidip yerleştirme yapacağım yarın da kızımı okula bırakıp yerleştireceğim belki Çarşamba perşembe başlarım bilemiyorum ki ? Ama sen benim içinde öp . Kusura bakma olur mu Birtanem çok seviliyorsun ❤Hergun 15. 000 adım atarsak 1. Yiz. Nehir6161 gel beraber 1. Olalım.
Bu hafta saldım haklısınMezuniyetin hayırlı olsun. Tebrikler.
Salma kendini zıpzıp karnesi alacağız daha.
Teşekkür ederim prensesSabit olmanda guzel canim
Tebrik ediyorum canim
Karneleri paylaşacağım da fırsatım olmadı
Tabiki yapabilirsin sen beceriklisin elinden her iş gelir senin maşaAllah bizim kaptanımıza❤Yaa aslinda yapsak mi karne bizde
Yapabilir miyim
Evet öyle bugünde böyle oldu yarına inşallahOlsun canim oldugu kadar adim atarsın
Yapalım karne bence. Mezun olanlara. Bakalım nasıl ilerleyecek. Baktık olmadı gunlugun adını zipziple muhabbet maratonu yaparız.Yaa aslinda yapsak mi karne bizde
Yapabilir miyim
Bence güzel ilerleriz su dugunu atlatayim daYapalım karne bence. Mezun olanlara. Bakalım nasıl ilerleyecek. Baktık olmadı gunlugun adını zipziple muhabbet maratonu yaparız.
Tebrikler canm
Bu yapacağız. Olur mu?Cordelia ben de protein diyeti yapmak istiyorum yarın başlasak mı
Galaksi fit 2Hanimlar akilli saat önerisinde bulunurmusunuz
Ben bunlari cok pahali sanıyordum fiyati iyiymis bende alayim bir taneGalaksi fit 2
Tammdır ton balığı almam lazım nöbete de yanımda taşırım
Kaç paraBen bunlari cok pahali sanıyordum fiyati iyiymis bende alayim bir tane
benden daha çok biliyorsun buraları desene gülüm :))Ablamda orda okudu simdi kardesim orda okuyor az cok biliyorum belki kışın yanina gidebilrim bu sene eve çıktı
Sen halledersin canımSelam kızlar
Takımın kapanma şerefine cuma cumartesi parti vardı sonuç
67.1
Panik yapmayın cumaya kadar tekrar eksiye geçecem
Eminim cumaya eksi gelirsin sen napip edipSıkıntı yok mervem herşey kontrolüm altında uzun zaman yemem artık
WC regl olunca normal canimHayırlı günler
73.2 kilodayım.
+1.100
Wc ye çıkılmadı +regliyim.
Galiba o canim4 günlük dediğin Satürn ile yaptığımız mi? bulamadım o diyeti...o ise atsana bana.
Yapmıyorsa eşek sudan gelene kadar doveri z tartiyiİnşallah güzel oyunlar yapıyordur tartı sıpası
Geçmişi ben de okuyamadım
Benim böyle bir karnem olamayacak
Xiamio kullanıyorum ben canımHanimlar akilli saat önerisinde bulunurmusunuz
Evet canım bu 4 günlük
hoş bulduuummmm nar çiçeğiimmm , iyiyim allaha çok şükür taşındım yerleştim kk ye damladım kokunuzu takip edip buldum tabi ki dee:)))Teşekkür ederim kaptanım anca cevap yazabildim
Sağol canım inşallah çabuk görürüm 6 lari
Teşekkür ederim
Ekim ablam hosgeldin seni gördüğüme çok sevindim nasılsın iyiymisin ne var ne yok
Geldim bacım geldim
Cansın abla
Yapacağız burada karne neden olmasın. Hem çiçekli kelebekli. Mezuniyet derecesi bile olacak. Mesela spor yapan düzenli menü paylaşan aktif üyeler mezun olunca takdirname alacak.Sen halledersin canım
Eminim cumaya eksi gelirsin sen napip edip
WC regl olunca normal canim
Galiba o canim
Yapmıyorsa eşek sudan gelene kadar doveri z tartiyi
Benim böyle bir karnem olamayacak
Xiamio kullanıyorum ben canım
Evet canım bu 4 günlük
227 lira trendyoldaKaç para
2 defa kalmaya geldim ama 2010 yılındabenden daha çok biliyorsun buraları desene gülüm :))