- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Tamam canım az yerim kimyonluAynen kuşum. Çok canın çekerse üstüne biraz kimyon koy gaz yapmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım az yerim kimyonluAynen kuşum. Çok canın çekerse üstüne biraz kimyon koy gaz yapmasın
Şimdiden afiyet olsun bebeimTamam canım az yerim kimyonlu
Şuralarda bir fermuarim olucaktiCanim ama bu sistemle hic adim atmayanlar bile adim atiyor
Cogu kisiye adim attirdik burda
Eskiden Kimse spor yapmıyordu
Şuralarda bir fermuarim olucakti
Saol canım.. yanlız nasıl bir hirs yaptıysam yemek yemek zerre Kadar canım çekmiyor şuan.. aç kalmamak için yiyorum beni her hafta kaptan yapsınlarŞimdiden afiyet olsun bebeim
Ben de videolardan veya burdan öğrendim hep. Başta yapamıyosun , düzenli yapınca vücut güçleniyor. Yapabildikçe kendine güven geliyor daha iyisini yapıyorsuntabata plank falan hepsini ilk defa duydum attığınız videoları izlerken yoruldum kapattım. yapabilenleri kutluyorum
@DeryaOnDiet pastelfit @Bal0ncuk
Anam babam ben yaptım diye demiyorum,ömrümde daha çirkin bi pasta görmedimpastelfit bebem göz hakkı, pastayı göremeyicik mi
Cok fazla yemezsin. Arti getirecegini dusunmuyorum benSon iki gün canım bilerek böyle gumlemiyelim bizim artı gelme gibi bir lüksümüz yok ... Yarına kuru fasulye ıslattım iyi mi yaptım bilmiyorum şuan
Valla sana helal olsunSaol canım.. yanlız nasıl bir hirs yaptıysam yemek yemek zerre Kadar canım çekmiyor şuan.. aç kalmamak için yiyorum beni her hafta kaptan yapsınlar
Ben diyorum ki hani iptal etmiyelim ama cezasizda kalmasın caydırıcı bir ceza verilsinki bir daha yapmaması için kişilerin
Soyle soyle
Iptal ettigimiz haftalarda oldu adimi ama spor yapan kisi sayisi 10 a dustu
Zaten adimlar bugun sondu. Ben daha birşey demeyecegim. Zaten jubilemi tamamlayip mezun olacagimBu haksızlığa bende üzülüyorum bir kişi yuruyemedim diyor sebebsizce diğeri hasta hasta tamamlıyor adimlarini hiç adil olmuyor
Zipzip-
katı kural getirilse kaptanım mesala yurumeyen mazeretsiz ....diskalifiye olsa çokmu katı olur
Evet bazen musaitken bakıyorum az yazılmış ona da canım sıkılıyorValla çok konuşuyor bu hanımlar
Ama ne yalan söyleyeyim geçmiş bir iki sayfa olunca kimse konuşmuyor mu diye de üzülüyorum
Sohbete dal canim bazen gecmis cok oluyor okurken cok vakit alıyor
Gecmis olsun
Teşekkür ederim kızlar. Gecmis yapmayınca icim rahat etmiyor malesef. Öncesini bilmeden birine birsey yazarım falan diye düşünüyorum.Her zaman geçmiş yapmaya çalışma canım arada dal sohbete ortasından geçmiş olsun
Evet zorunlu olmasa ben hiç atmazdım mesela.. kısa bir süredir burdayım ama çok çok zorlandigim günler oldu. Endoskopiden geldikten sonra bile tamamladım. Yine de bazen insanlık hali tamamlayamayanlar olur diye düşünüyorumCanim ama bu sistemle hic adim atmayanlar bile adim atiyor
Bilmiyorum ne cezasi versek Cordelia acuna danisalimBen diyorum ki hani iptal etmiyelim ama cezasizda kalmasın caydırıcı bir ceza verilsinki bir daha yapmaması için kişilerin
Evet bende yapamiyodumCanim ama bu sistemle hic adim atmayanlar bile adim atiyor
Senin jübile rakamın kaç bacı ? bir tür daha kapışsaydik iyiydiZaten adimlar bugun sondu. Ben daha birşey demeyecegim. Zaten jubilemi tamamlayip mezun olacagim
Kaptanlık sihirli bir değnek olanın yemek yemek canı çekmiyorSaol canım.. yanlız nasıl bir hirs yaptıysam yemek yemek zerre Kadar canım çekmiyor şuan.. aç kalmamak için yiyorum beni her hafta kaptan yapsınlar
Evet zorlayın beniBen diyorum ki hani iptal etmiyelim ama cezasizda kalmasın caydırıcı bir ceza verilsinki bir daha yapmaması için kişilerin
Aaa ben çok alıştım adımlara. Zaten beni birşeylerin zorlaması gerek, yoksa yan gelir yatarımZaten adimlar bugun sondu. Ben daha birşey demeyecegim. Zaten jubilemi tamamlayip mezun olacagim
Afiyet olsun ablaŞimdi oturdum yeşilçay-kirazsapı içiyorum. Yaw ne zamandır pasta börek yapmıyosam artık, bu kadar atletik ve sportif olmama rağmen sırtım çatladı beee offf. Allahtan birdaha en yakın doğumgünü benimki o da yaza