- 31 Aralık 2015
- 41.438
- 132.558
Banada verben onun fitini yapıcam. sana da tarif veririm
branşın neydi canım?
Cuma neye saldircam bende kestiremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada verben onun fitini yapıcam. sana da tarif veririm
branşın neydi canım?
Hala heryerim agriyorKöy okulunda misin canım ne iyi düşünmussun çocuklar ne sevinmistir
Nasıl oldun canım
Hoşgeldin
Allah zihin açıklığı versin
Çok geçmiş olsun canım
Merbaha hoşgeldin
Bı koca kase yedim şimdia101 de indirime girmiş 10 TL üstüne
Hoşbuldum
Fırsatçılık canım başka birşey değil iste
O kısma bakmadım bile sürekli zamn geliyor yağlara
Allah sonumuzu hayretsij
Aç kapa daha çok yakarsınız aslında canım düşük ayarda yaksaniz sürekli ev soğuyor tekrar ısıtıyor buda daha fazla doğalgaz yakınına sebep oluyor
Valla çok konuşuyor bu hanımlarBurda zamanım hep geçmiş okumakla geçiyor tam bitti geldim derken bir şey çıkıyor yazamıyorum doğru düzgün. 6079 adımdayim bugün reglin ilk günü agri kesici ile duruyorum. Adımlarımı tamamlayim menumle birlikte yazarım inşallah
Son iki gün canım bilerek böyle gumlemiyelim bizim artı gelme gibi bir lüksümüz yok ... Yarına kuru fasulye ıslattım iyi mi yaptım bilmiyorum şuanÇok az yemissin be canim
Kuru fasulyeyi yarın pişir ama sen cuma ye kuşumSon iki gün canım bilerek böyle gumlemiyelim bizim artı gelme gibi bir lüksümüz yok ... Yarına kuru fasulye ıslattım iyi mi yaptım bilmiyorum şuan
Sohbete dal canim bazen gecmis cok oluyor okurken cok vakit alıyorBurda zamanım hep geçmiş okumakla geçiyor tam bitti geldim derken bir şey çıkıyor yazamıyorum doğru düzgün. 6079 adımdayim bugün reglin ilk günü agri kesici ile duruyorum. Adımlarımı tamamlayim menumle birlikte yazarım inşallah
Fasulye sislik yapmıyorsa sende birsry olmazSon iki gün canım bilerek böyle gumlemiyelim bizim artı gelme gibi bir lüksümüz yok ... Yarına kuru fasulye ıslattım iyi mi yaptım bilmiyorum şuan
Bu haksızlığa bende üzülüyorum bir kişi yuruyemedim diyor sebebsizce diğeri hasta hasta tamamlıyor adimlarini hiç adil olmuyorNe diyebilirim bilmiyorum. Kizmak degil, uyariyoruz. kendim için degil sadece bunu bilin. Amacımız kg vermek, verdirmek. Takımlar bunun için kuruldu. Sadece diger arkadaslara haksizlik oluyor üzgünüm
Çok nadir yerim kuzu hiç hatırlamıyorum ama yapmıyor sanırım, neyse salataya talim ederim artık çok yemem üç beş kaşıkFasulye sislik yapmıyorsa sende birsry olmaz
Cogu kiside sislik yapiyor
Geçmiş olsun ablaCanim eşim üç kuruş ucuz olsun diye medikalden almadı yoldaymis geliyor atelim....zorlamazsam sıkıntı yok beni elleme ben seni rahatsız etmem modunda takılıyor parmağım.
Teşekkür ederim bitanem ilgin için
Bizde evde atıyoruz canım kimi yerinde sayarak tamamliyor kimi Leslie yapıyor kimi odalarda deli dana gibi dolanıyorÖyle mi dersin ama Adım atamıyorum hiç ya havalar çok soğuk çıkamıyorum hiç
Fen canımbranşın neydi canım?
Kıyamam ya çabuk geçer inşallahHala heryerim agriyor
Riske Armim dimiKuru fasulyeyi yarın pişir ama sen cuma ye kuşum
Teşekkür ederim bitanem.Geçmiş olsun abla
Bizde evde atıyoruz canım kimi yerinde sayarak tamamliyor kimi Leslie yapıyor kimi odalarda deli dana gibi dolanıyor
Fen canım
Kıyamam ya çabuk geçer inşallah
Yaa canim adimin cok etkisi yok bosuna uzmeyin kendiniziBu haksızlığa bende üzülüyorum bir kişi yuruyemedim diyor sebebsizce diğeri hasta hasta tamamlıyor adimlarini hiç adil olmuyor
Zipzip-
katı kural getirilse kaptanım mesala yurumeyen mazeretsiz ....diskalifiye olsa çokmu katı olur
Afiyet olsun canimSelamlar
Menü yazayım
Sabah 8:30-1200
Fitre kahve
Çay
Öğle
1 kapya biber üzeri krem peynir
Yarım Yagsiz kabak sote
6 zeytin
Ara: tuzlu kraker
Cappucino
Akşam 19:30
3 kaşık makarna
4 kaşık et döner
Salata
Bi küçğk kase yoğurt
Adım devam ediyor atıcam
Aynen kuşum. Çok canın çekerse üstüne biraz kimyon koy gaz yapmasınRiske Armim dimi
Her zaman geçmiş yapmaya çalışma canım arada dal sohbete ortasından geçmiş olsunBurda zamanım hep geçmiş okumakla geçiyor tam bitti geldim derken bir şey çıkıyor yazamıyorum doğru düzgün. 6079 adımdayim bugün reglin ilk günü agri kesici ile duruyorum. Adımlarımı tamamlayim menumle birlikte yazarım inşallah
Tamam canım...Yaa canim adimin cok etkisi yok bosuna uzmeyin kendinizi
Hepimiz kendimiz icin adim atiyoruz
Yuzde 1 lik avantaj sadece 0.01 lik katkı sagliyor
Menulere odaklanin bence siz
Kaçamak olmasin
Canim ama bu sistemle hic adim atmayanlar bile adim atiyorTamam canım...
terazi burcuyum ben napim adalet eşitlik istiyor hep yürek