- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Zamanla alışırsın canım kopma burdan mümkün oldukça sohbete dahil olmaya çalış elinden geleni yap yeterHaklısnncanım ilk defa katıldım zaten ben yapamıyorum sanırım üzmek istemem kırdıysam k bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla alışırsın canım kopma burdan mümkün oldukça sohbete dahil olmaya çalış elinden geleni yap yeterHaklısnncanım ilk defa katıldım zaten ben yapamıyorum sanırım üzmek istemem kırdıysam k bakma
Hayırlı yolculuklarCanımsın
Canim eşim üç kuruş ucuz olsun diye medikalden almadı yoldaymis geliyor atelim....zorlamazsam sıkıntı yok beni elleme ben seni rahatsız etmem modunda takılıyor parmağım.Abla parmağın nasıl oldu
Teşekkür ederim canım kaptanımHayırlı yolculuklar
Öyle mi dersin ama Adım atamıyorum hiç ya havalar çok soğuk çıkamıyorum hiçZamanla alışırsın canım kopma burdan mümkün oldukça sohbete dahil olmaya çalış elinden geleni yap yeter
Bilmiyordum geçmiş olsun ablaCanim eşim üç kuruş ucuz olsun diye medikalden almadı yoldaymis geliyor atelim....zorlamazsam sıkıntı yok beni elleme ben seni rahatsız etmem modunda takılıyor parmağım.
Teşekkür ederim bitanem ilgin için
Ee bizde evde atiyoruz adimlariÖyle mi dersin ama Adım atamıyorum hiç ya havalar çok soğuk çıkamıyorum hiç
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız var inşallahTeşekkür ederim canım kaptanım
Ben de çıkamadığım günler evde tamamlıyorum adımlarıÖyle mi dersin ama Adım atamıyorum hiç ya havalar çok soğuk çıkamıyorum hiç
Teşekkür ederim zeynepcimHayırlı yolculuklar canım kazasız belasız var inşallah
Ben gormemisim abla ya gecmis olsunCanim eşim üç kuruş ucuz olsun diye medikalden almadı yoldaymis geliyor atelim....zorlamazsam sıkıntı yok beni elleme ben seni rahatsız etmem modunda takılıyor parmağım.
Teşekkür ederim bitanem ilgin için
50 liraydi en son zam gelmediyseBeni hayrına pro üye yapın ya her mesaj arası 20 saniye bekleyip duruyorum
Owww zam gelmiştir şimdi kesin hahaha50 liraydi en son zam gelmediyse ona da
Bakip geleyimOwww zam gelmiştir şimdi kesin hahaha
ben onun fitini yapıcam. sana da tarif veririmSebastian mı valla özledim cuma yemeli cnm
branşın neydi canım?Hala beklemedeyim
Üniversiteden bile hiçbirsey aklımda yok vallahi öğretmenim demeye utanıyorum çünkü hiçbir bilgi kalmadı gibi geliyor hafızamda
Thread 'Nasıl PRO üye olunur ?' Popüler Konu - Nasıl PRO üye olunur ?Owww zam gelmiştir şimdi kesin hahaha
İyi zam gelmemiş hhaahahaThread 'Nasıl PRO üye olunur ?' Popüler Konu - Nasıl PRO üye olunur ?