- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
askrhpozitif karnın tok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
Canım selam çok sevindimkeyfim geldi artik
abim negatife döndü
Evlenmeden önce bende çok bunaliyorddum amcamlar babaannelmler hep bizdeydi şimdi İzmir'deki amcami 7 sene 2 kere falan gördümözlemedim desem yalan olur eski zamanlariAmin canim alistik da iste gelmeleri de sorun degilde cok sık gelince insan bunaliyor bazen
Yine bir gizem
Bazen onu bende yapıyorum hızlıca okuyunca atladıgim illaki oluyorAskrhpozitif in mesajini tam okumamışim.ondan anlayamadim
Aciktim sofrayı hazırlıyorumaskrhpozitif karnın tok mu
Hammurabla mı yapsam adı ocakta hammurabi yazıtları var ya ııııı elinde kahvesi olan okumasın
Ben eşimi bekliyorum hala içerde telefonla konuşuyor mesaisi bitti telefonu bitmedi kızlar sulu boya diye tutturdular onu yapıyorlar ben gariban sofra basinda tunedim bekliyorumKızlar hepiniz yemeğe mi gittiniz
Hani salatayı büyük bir leğen de yemiştimAciktim sofrayı hazırlıyorum
O ne olaki cahil kalmışımHammurabla mı yapsam adı ocakta hammurabi yazıtları var ya ııııı elinde kahvesi olan okumasın
Napıyon cınım
Kolay gelsin canimAciktim sofrayı hazırlıyorum
İyiyim diyeyim aşı mahvetti ama çok şükür sen nasılsın canımHammurabla mı yapsam adı ocakta hammurabi yazıtları var ya ııııı elinde kahvesi olan okumasın
Napıyon cınım
Yedim canım herseyin bir ömrü varmış bununki kısa sürdüHani salatayı büyük bir leğen de yemiştim
Sağolasın kaptanımKolay gelsin canim
Hepsini yee kız çocuklarına ayır birazcıkBen eşimi bekliyorum hala içerde telefonla konuşuyor mesaisi bitti telefonu bitmedi kızlar sulu boya diye tutturdular onu yapıyorlar ben gariban sofra basinda tunedim bekliyorum
Hormonlar diyim bizYedim canım herseyin bir ömrü varmış bununki kısa sürdü
Saol has kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Yaa adım atamıyorum Teli de yanımda gezdiremiyprum adım yok diye kaptan kızıyoe ama kilo veriyorum evde hareket hakimdeyim sürekli ne yalan söyleyim yazmaya çekiniyorum o yüzden haftaya yarışmaya girmeyeceğim hatta kendi halimde menü yazarım artıkSonsuzUmut bu hafta takima girdin. Neredesin? Hadi sohbete katilmaya vaktin olmuyor diyelim, menü ve adimlarin nerede?
Has kaptan guzelmisSaol has kaptanım
Cnm liseden hatırlıyorum hayal meyal ilk yazılı kanunu yazan hükümdar mıydı öyle bişey ayy ne gülerdikO ne olaki cahil kalmışım