- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Yok yaa o kadar görmeyimTü tü tu Maşallah 93 leri görürsün inşallah
duamı da edeyim ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaa o kadar görmeyimTü tü tu Maşallah 93 leri görürsün inşallah
duamı da edeyim ...
Amin canımGeçer yarına inşallah canım
Simdi anladimÇok yakın bir zamanda
Kalmıştır baya fazlaydıbirde yeni başlamış satışı
Acikmadim gerçekten koca bir legendi
Girdim bir yola canım hayırlısı
Karakter işte
Acı iştah açar canım metobolizmayida hızlandırıyor ama istahida etkileyebiliyor
Sevindim
Gece yağdı burda eridi çocuklar kar gozetliyor
Her bandan sonra süresi uzuyor diye biliyorum canim
O ışığı gördüm sende birden çıkıveriyor pençeler
Gözün aydın canım
Kuzucuklar çok şanslı
Migim burda ne yazdı acaba
Sizin ev amca dede üçlüsü bitmiyor
Senin yaptığın temizlikle benim temizlik farklı sanırım temizlikte çok bı adım olmuyor benim
İnşallah çok almamissindir hayırlı yolculuklar
Uyanık bende doğumdan önceki cuma yarışmaya girip doğumdan sonraki hafta kırmızı takım kaptanı olayım bari
Ahh ahhSimdi anladim
Ay insallah az da olsa eksi gelelim yaMavi takımın güzelleri
@60kiloyum
@masal3487
@masal_19
DeryaOnDiet
@cevizli tarcinli kek
Son düzlüğe girdik artık, Son 2 gün... menulerimize dikkat edelim .
kaçamaklardan uzak duralım .
Hafif beslenelim sebze brotein ağırlıkli olsun menüler
Adımlarımızi atalım .
Sularımızı içelim
Başarı kaçınılmaz
Güveniyorum sizlere
Gir kız sağlıkla inşallah... yeni nesle bu kara yılları anlatırsın torunlara seller afetler vebalar aşılar maskelerYok yaa o kadar görmeyim
Hahahaha benimki tam olarak yenilen pehlivan güreşe doymazmış ahahaUyanık bende doğumdan önceki cuma yarışmaya girip doğumdan sonraki hafta kırmızı takım kaptanı olayım bari
Askrhpozitif in mesajini tam okumamışim.ondan anlayamadimAhh ahh
Az derken hiç ümit yokmuAy insallah az da olsa eksi gelelim ya
Oo bu hastaliklarla zor valla canim 90 yasi gormek artikGir kız sağlıkla inşallah... yeni nesle bu kara yılları anlatırsın torunlara seller afetler vebalar aşılar maskeler
Sana dua etsinlerAskrhpozitif in mesajini tam okumamışim.ondan anlayamadim
Bende seni iyi biliyorum kuzumduygusallığın ve alınganlığın fazlası insanın kendine zarar veriyor canım.
negatif derken, sürekli olarak negatif olanlar. ama tabi karamsar bir insanın negatifliğiyle, sürekli tartışma çıkaran bir insanın negatifliği çok başka oluyor.
negatif insanlar neden çok istenmiyor biliyor musun? hayat, pek çok açıdan zor geçiyor. ahir zaman... sıkıntılar var. kiminin aile içi, ekonomik, iş, insanlar, hastalıklar vs. çok şükür halimize o ayrı.
insan bu ortamın ortasında rahatlamak, gülmek, gülümsemek istiyor. güzel, hoşluk verecek sözler, görüntüler, yazılar pozitiflik veriyor bir nebze.
tabi hayatın içinde olumsuzluklar da var. paylaşılacak, yazılacak, konuşulacak ama sürekli negatif olan insanlar modu düşürüyor. bu nedenle pozitifler daha makbul oluyor
aman sakın dün geceki mesajımın üstüne alınan olmasın buradaki herkesi seviyorum ben. genel yazdım ben onu
aynen katılıyorum. uyarı, tavsiye tabiki olacak ama ayarında. hem kötü üslupla yapılan uyarılar insanı kırıyor ve diyetten daha da kopartıyor. insanın zararına oluyor. buraya zaten istisnalar hariç, genelde duygusal yeme problemi olan insanlar geliyor. biz de bunlardan biriyiz
@Busra 17 ben de aynı görüşteyim. sen gayet uyumlu ve esprilisin. bazı sıkıntılar, ayağına dolanan ufaklıklar ve seni anlamayan bir eşin var. bazı şeyler ağır geliyor. çünkü kendine zaman ayıramıyorsun. o nedenle çok karamsarsın. böyle daha çok dibe batıyorsun.
halbuki bak zoru başardın. mis gibi zayıfladın gerisi de gelir Allahın izniyle kendine güzel ve karamsarlıktan çık
seni iyi bilirim
had bilmek diye birşey var. içinde yetişilen aile, sosyo-kültürel çevre, tahsil, kişilik özellikleri, görgü görenek vs insanların tavrında çok etkili. bdv zaten kaynayan kazan. çok nadir bakıyorum. binde bir yani.
burası yetiyor valla
Rabb'im nasip ederse olmayacak şey yok canım ..hayırlı bir yaşam ve ölüm versin Rabb'im cümlemizeOo bu hastaliklarla zor valla canim 90 yasi gormek artik
Allah saglik versinde kac yaşına kadar yasarsak artik
Amin canim insallahRabb'im nasip ederse olmayacak şey yok canım ..hayırlı bir yaşam ve ölüm versin Rabb'im cümlemize