- 31 Aralık 2015
- 41.438
- 132.558
Bende izlerdim çocukken. 94lüyüm seni 38 beklemiyodum şok oldum, maşallah sanaÇok severdim bu adamı canim.
yaşın kaç bilmiyorum ama ben bu adamı çok severdim bunlarla büyüdük...
benim 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende izlerdim çocukken. 94lüyüm seni 38 beklemiyodum şok oldum, maşallah sanaÇok severdim bu adamı canim.
yaşın kaç bilmiyorum ama ben bu adamı çok severdim bunlarla büyüdük...
benim 38
Caymi oh missss benim yerimede iç afiyet olsunYok canim yaa amcamlara indik sonra yemek hazirladik derken şimdi cayimi aldım oturdum
Yürüyüş akşama kaldi :))
Biyolojik yaş malesef 38 ruha sorarsan bazen 38 bazen 18Bende izlerdim çocukken. 94lüyüm seni 38 beklemiyodum şok oldum, maşallah sana
Afiyet olsun canimSabah
Gronola
Yeşil çay
Öğlen
Müdürümün d. Günüydü
1 parça pasta
1 elma
Akşam
Lübye (börülce) yemeği
Turşu
Uyumadab önce yoğurt yiyecem
1.5 lt su bitiririm uyuyana kdar
Admlarm bugn uyuyana kdar ne kdar gidecekki amannnnn
Şimdi 5114
Afiyet olsun canim makarnayı cok fazla görüyorum menunde22 aralik menum
09.00
Sabah yarim tam tahilli ekmekle kasarli tost
Ara
Filtre kahve
12.50
1 kase yogurt
2 tk yulaf
1 tk keten tohumu
Ara
1 kandil simidi
1 nescafe
16.45
1 tabak kiymali makarna
3 4 kasik yogurt
Yatana kadar 2 l su
Sporu sonra ekliim
Kahve __Kokusu Zipzip-
Selam canimselam kızlar
Kolay gelsin canimkızlar benim evi supurmem lazım ardından spor yapip gelecegim insa
Iyi aksamlar ablacimBende kaçıyorum gözlerim ağrımaya başladı artık hepinize iyi akşamlar hanımlar
Gözün aydın canimkeyfim geldi artik
abim negatife döndü
Az mi izledik küçükkenÇok yaşa emi hem güldürdün hem ağlattın beni ne çok severdim bu programı adami....
espiriyle lafı ne güzel koyardı
Allah rahmet eylesin ...
Hayirli yolculuklar canimYola çıkıyorum kızlar. Kaç kilo aldım acaba tahmin edemiyorum
Kalmıştır baya fazlaydıbirde yeni başlamış satışıYarın bakayım olmazsa kaldıysa alırım.
Acikmadim gerçekten koca bir legendiİki canlı olunca şimdilik doydugunu düşünüyor birazdan da şekeri düşer tatlı yer gözümüze soka soka
Girdim bir yola canım hayırlısı
Karakter işteBen en çok cezamı bdv ve siyasetten aldım,şu ana kadar 38 kere filan ban yedim.
Neden ben saygılı konuşurken karşımdaki kişi bana nasıl saygı duymaz acaba.
Acı iştah açar canım metobolizmayida hızlandırıyor ama istahida etkileyebiliyorBenm acıyo kesmem lazm sanırım
Acı beni acıktırıo
Sevindimgecti sukur iyiyim sağol kuzum
Gece yağdı burda eridi çocuklar kar gozetliyorİstanbulda kar atiyor. Beklemiyordum cok sevindim. Kizimda cok sevinecek
Her bandan sonra süresi uzuyor diye biliyorum canimBen de hiç banlanmadim.banlandiktan kaç gün sonra geliniyor buraya.bazen bende sinirleniyorum kalp kırmadan konuşmaya çalışıyorum ama bir anda sinir patlaması oluyor ogreneyimde ona göre konuşayım
O ışığı gördüm sende birden çıkıveriyor pençelerAbla hakaret etmem önce derdimi anlatmaya çalışırım baktım anlamıyor işte orda susamam
Gözün aydın canımkeyfim geldi artik
abim negatife döndü
Kuzucuklar çok şanslıEvet kuzum köy okulunda sınıf öğretmeniyim
Migim burda ne yazdı acaba
Sizin ev amca dede üçlüsü bitmiyorYok canim yaa amcamlara indik sonra yemek hazirladik derken şimdi cayimi aldım oturdum
Yürüyüş akşama kaldi :))
Senin yaptığın temizlikle benim temizlik farklı sanırım temizlikte çok bı adım olmuyor benimYap yap bende ev temizliyecegim 5 bin adım garinti
İnşallah çok almamissindir hayırlı yolculuklarYola çıkıyorum kızlar. Kaç kilo aldım acaba tahmin edemiyorum
Uyanık bende doğumdan önceki cuma yarışmaya girip doğumdan sonraki hafta kırmızı takım kaptanı olayım bariPazartesiye kadar yiyim de haftaya atayım bütün ödemleri kaptan olayım hahahaha
İkinci asıda ben bir hafta yatmistim canım rabbim şifa versin-13 derece yaa sanki evde değilde dışarda oturuyorum.ev ısınmıyor bu aşı beni mahvetti.agrimayan sizlamayan yerim yok sizde de bu kadar oldumu kızlar
Yaşlar ortaya çıkıyor kapat kapat konuyuAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim makarnayı cok fazla görüyorum menunde
Selam canim
Kolay gelsin canim
Iyi aksamlar ablacim
Gözün aydın canim
Az mi izledik küçükken
Hayirli yolculuklar canim
Sagol canimCaymi oh missss benim yerimede iç afiyet olsun
Sıcak su torbasi var mi canim onunla yasadim iki gun cok usudum asidan sonra-13 derece yaa sanki evde değilde dışarda oturuyorum.ev ısınmıyor bu aşı beni mahvetti.agrimayan sizlamayan yerim yok sizde de bu kadar oldumu kızlar
Bitmez canimSizin ev amca dede üçlüsü bitmiyor
Uyanık bende doğumdan önceki cuma yarışmaya girip doğumdan sonraki hafta kırmızı takım kaptanı olayım bari
Çok yakın bir zamandaaskrhpozitif ne zaman gördün
Aboow bu benim 3. Aşı valla yemek bile zor yedim bugün bitsede kurtulsam yarın kızı doktora götürcem böyle olursam zor götürürümİkinci asıda ben bir hafta yatmistim canım rabbim şifa versin
Ne diyelim Allah eksikliklerini göstermesinBitmez canim
Yas 32 hatta 33 dicem 10 gun sonraYaşlar ortaya çıkıyor kapat kapat konuyu
Ne görmüşaskrhpozitif ne zaman gördün
Geçer yarına inşallah canımAboow bu benim 3. Aşı valla yemek bile zor yedim bugün bitsede kurtulsam yarın kızı doktora götürcem böyle olursam zor götürürüm
Allah bilir nerede sıcak su torbası aşının usuttugunu bilmiyordumSagol canim
Sıcak su torbasi var mi canim onunla yasadim iki gun cok usudum asidan sonra
Bitmez canim
Amin canim alistik da iste gelmeleri de sorun degilde cok sık gelince insan bunaliyor bazenNe diyelim Allah eksikliklerini göstermesin
Tü tü tu Maşallah 93 leri görürsün inşallahYas 32 hatta 33 dicem 10 gun sonra
Ne görmüş
Hani hep derler ya haksızlığa gelemiyorum diye kimse gelemez ama eğer ki hak yiyeni görürsem susamam canım yinede çok ponçik bir insanimdirÇok yakın bir zamanda
Atesim ciktigi icin üşüdüm galiba ama iyi geldi banaAllah bilir nerede sıcak su torbası aşının usuttugunu bilmiyordum