- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sorma canim almasam ben kotu oluyorum alinca ortada yoklarHerkes takima girmeye çok hevesli ama sonrasi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canim almasam ben kotu oluyorum alinca ortada yoklarHerkes takima girmeye çok hevesli ama sonrasi yok
Saglik calisani ama haber verse en azindan ona gore ilerlerizbluegreeneyes in takim degistirdiginden haberi bile yoktur. Çünkü en son kg bildirmiş ne haftasonu adimlari menusu var ne sonrasinin. Nasil bir sorumsuzluk
55 mi olmş yok artıkH.cevizi yağı alayım dedim gene şoklara girdim 55 teleeeee dedi 55 yok almayım zeytinyağ döker içerim kahvemi artık
1 ay önce almıştım 35 liraya adam 55 dedi düşüp bayılacaktım orada55 mi olmş yok artık
Girmesinler o zaman zorla gir diyende yok. Kaç kisiden zaten 2 takımı zor giriyoruz. Girenler de ya diyete uymak istemiyor, adim tamamlamak istemiyor ya da bir cee deyip ortadan kayboluyor. Sözüm meclisten dışarı. Cabalayip adim yetistirememek ya da cabalayip menusunde kacamak olanlara degil sözüm. Onemli olan burda çabalamak, emek sarfetmekSorma canim almasam ben kotu oluyorum alinca ortada yoklar
İnternetten baksaniz abla bazen indirimlere giriyor. Hangi marka aliyodunuz1 ay önce almıştım 35 liraya adam 55 dedi düşüp bayılacaktım orada
Ya iki gün önce 30 tl ise bugün 55 olduysaBen iki gün önce sordum 30 TL idi aktarda iki günemi geldi bu zam
Giremeyecek olan ta takima girmesin ya da haber verip ayrilsinSaglik calisani ama haber verse en azindan ona gore ilerleriz
Bu hafta duzenleme yaparim canimGirmesinler o zaman zorla gir diyende yok. Kaç kisiden zaten 2 takımı zor giriyoruz. Girenler de ya diyete uymak istemiyor, adim tamamlamak istemiyor ya da bir cee deyip ortadan kayboluyor. Sözüm meclisten dışarı. Cabalayip adim yetistirememek ya da cabalayip menusunde kacamak olanlara degil sözüm. Onemli olan burda çabalamak, emek sarfetmek
Ben artık yorumsuzumbluegreeneyes in takim degistirdiginden haberi bile yoktur. Çünkü en son kg bildirmiş ne haftasonu adimlari menusu var ne sonrasinin. Nasil bir sorumsuzluk
Bu hafta duzenleme yapariz canim sikmayin canınızıBen artık yorumsuzum
Yok canım sıkmıyorum kim ne yapıyor sa kendine yapıyorBu hafta duzenleme yapariz canim sikmayin canınızı
Markası filan yok aktardan almıştım bakmak lazım gene fiatlarına.İnternetten baksaniz abla bazen indirimlere giriyor. Hangi marka aliyodunuz
Adamı enayi yerine koymak resmenYa iki gün önce 30 tl ise bugün 55 olduysa
Keşke iki gün önce alsaydim diyorsun
Adı pişmanlık
Ya bi kere markette ürünlerin reyonlarda boş olup da depoda gördüm koymuyorlar saklıyorAlıntıları aldım önce karnımı doyurayim geleceğim bende bugün süt almaya girdim a101 süt yok normalde dolup tasan reyon bomboş çalışana sordum neden böyle gondermiyorlarmis depoda yok diye dedim eminim yoktur firsatciliktan başka bildikleri yok dolar düştü lakin fiyatların düşeceği yönündeki umudum sıfır
bende uniden sonra sadece yazdan yaza aile ziyaretine gidiyorum cok ozluyorum memleketimi ailemiNiye yahu alsaydın ya kokusu zaten bildiğin hindistan cevizipastalara döktüğümüz gibi.
Krem kıvamı bendekide,birde sıvı olanları var,zaten kahveye atınca eriyor hemen.
Şimdi eldim eve
Geçer buda arada olması çok normal
4 sene kaldım orada evlenip gitmiştim.
acaba neden ben yazamiyorum özeline olmuyo bacımAbla özelden yazabilirsin herzaman
alalh bagişlasın bende memnun oldumMemnun oldum canim.
Ben de Deniz 35 yasindayim.
2 kizim var. Turkce ogretmeniyim
Bime gittim bugün 5 litrelik ayçicek yağı yoktu,birde etiketleride sökülmüş..Alıntıları aldım önce karnımı doyurayim geleceğim bende bugün süt almaya girdim a101 süt yok normalde dolup tasan reyon bomboş çalışana sordum neden böyle gondermiyorlarmis depoda yok diye dedim eminim yoktur firsatciliktan başka bildikleri yok dolar düştü lakin fiyatların düşeceği yönündeki umudum sıfır
Çok değişmiştir mutlaka 2 sene önce oradan geçtik tanıyamadım bile ..bende uniden sonra sadece yazdan yaza aile ziyaretine gidiyorum cok ozluyorum memleketimi ailemi
acaba neden ben yazamiyorum özeline olmuyo bacım
alalh bagişlasın bende memnun oldum