- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
tabata plank falan hepsini ilk defa duydum attığınız videoları izlerken yoruldum kapattım. yapabilenleri kutluyorum
DeryaOnDiet pastelfit Bal0ncuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim ben onun anne diyen dilini içim gitti resmen
Bende ayni kiloda kaliyorum genelde ama burdayımElhamdülillah canım özlüyorum sizi ama ben de kilo almıyorum ki bir türlü geleyim buraya hep 60/61 değişmiyor
Aslinda plank felan yapiyorduk eskiden 6.takimdayken ama simdi esitlik olsun diye adim hesaplama yapiyoruz sadecetabata plank falan hepsini ilk defa duydum attığınız videoları izlerken yoruldum kapattım. yapabilenleri kutluyorum
iyi ki şimdi yok .. bunları hiç yapamazmışım gibi geliyorAslinda plank felan yapiyorduk eskiden 6.takimdayken ama simdi esitlik olsun diye adim hesaplama yapiyoruz sadece
Bende zorlaniyorum plank yaparken ama duzenli yapinca 1 dakikaya kadar cikmistimiyi ki şimdi yok .. bunları hiç yapamazmışım gibi geliyor
Tadı güzel eşim çok seçicidir uzun zamandır onu alıyorum tostta bile çok güzel eriyor,1 kiloluk bunlar.Tadi iyiyse ondan alalim o zaman :))
Pizza yaparken kullandik ama normal olarak hic yememistim onu abla
Her dakika zam var gene bimde 5 litrelikzy çicek yağı yoktu etiketleri bile almışlar ..Market hergün zam yapılıyor dün dolar düştüydü markete bi gideyim düşmüştür dedim ama süt önceki gün 6,95 ti dün 7.90
Ben şok
Şlk aldığmda 1 ay önceydi yani,bsksyım aynı fiatta olmayacağını biliyordumda bu kadar tahmin etmedim bura istanbul merkezBizim burada baya oldu 60 olalı orası nere bacı
Biliyorum onu videolarıda vardı,ben yemem zaten sevmem içemem kesin ..Tereyağı koy kahvene tereyağlı kahvede zayıflatıyor diyetisyenim demişti ama ben sevemedim
az önce ilk sayfaya baktım ne kadar çok spor şekli varmış. aslında bir yerlerden başlamak gerek. ben şimdi leslie yapıyorum. bi kere eva nın videosunu atmıştı birisi ona bakayım dedim yok olmadı bi türlü takip edemedim anlayamadım hareketiBende zorlaniyorum plank yaparken ama duzenli yapinca 1 dakikaya kadar cikmistim
Istersek herseyi yapariz
Ben iki gün önce sordum 30 TL idi aktarda iki günemi geldi bu zamH.cevizi yağı alayım dedim gene şoklara girdim 55 teleeeee dedi 55 yok almayım zeytinyağ döker içerim kahvemi artık
Evayi yapmak zor ama pes etmemek lazimaz önce ilk sayfaya baktım ne kadar çok spor şekli varmış. aslında bir yerlerden başlamak gerek. ben şimdi leslie yapıyorum. bi kere eva nın videosunu atmıştı birisi ona bakayım dedim yok olmadı bi türlü takip edemedim anlayamadım hareketi
1 ay filan oldu alalı,20 lira birden nasıl artar bu,aspir yağıda almıitım 55 liraya oda 70 olmuş.Ben iki gün önce sordum 30 TL idi aktarda iki günemi geldi bu zam
Afiyet olsun ablacim icine kivircik marul da eklesen olabilirLight ton balık yiyom şimdi havuçta kattım içine gözlerim daha iyi görsün diye Zipzip- olur demiii
Yuh artık yaaa ben kendimce bu zamları protesto edicem canım temel ihtiyaçlar harince birşey almayacağım herkez böyle yapar umarım o ürünlerde rafta bekler biyerlerinde patlar inşaallah fırsatçıların1 ay filan oldu alalı,20 lira birden nasıl artar bu,aspir yağıda almıitım 55 liraya oda 70 olmuş.
Hoşgeldin canımSelamlar
Dışarı çıktım geldim eve gelince kedi gibi sirnastim sıcağı görünce
Selam canimSelamlar
Dışarı çıktım geldim eve gelince kedi gibi sirnastim sıcağı görünce
Selam canimSelam okula geç kaldık bugun giremedik buraya. Geçmiş yapamayacagim sanirim menulere bakacağım ancak
SonsuzUmut bu hafta takima girdin. Neredesin? Hadi sohbete katilmaya vaktin olmuyor diyelim, menü ve adimlarin nerede?
Herkes takima girmeye çok hevesli ama sonrasi yokSelam canim
Selam canim
Sağol kuzum hiç aklıma gelmedi direk havuç doğradım light olunca yağıda olmuyor süzdüm bide onu.Afiyet olsun ablacim icine kivircik marul da eklesen olabilir
Gerci ben yiyor muyum diye bir sor kokusundan ton baligi yiyemem
Şok oldum cidden düşündüm alayımmı diyede dur dedim kendşme alma şimdi başka yerede bakarım .Yuh artık yaaa ben kendimce bu zamları protesto edicem canım temel ihtiyaçlar harince birşey almayacağım herkez böyle yapar umarım o ürünlerde rafta bekler biyerlerinde patlar inşaallah fırsatçıların