- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Bende az once ayni seyi dusundumDiyetten kopunca su içmeyi de bırakıyorum bozunca dibine kadar bozuyorum her şeyi
Sen de mi bozdun biraz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende az once ayni seyi dusundumDiyetten kopunca su içmeyi de bırakıyorum bozunca dibine kadar bozuyorum her şeyi
Teşekkür ederim canımIyi calismalar Allah zihin açıklığı versin sınavlarinda basarilar diliyorum canim
Teşekkür ederim canımKolay gelsin bol şanslar
Teşekkür ederim canımCanım kolay gelsin başarılar
Günaydın canımGunaydinnnnn herkese
Ahhh biraz olsa keşke. Canım ben şehir dışındayım burda sadece hamur işi ve tatlı varBende az once ayni seyi dusundum
Sen de mi bozdun biraz?
Benimde oyle kaptan oldigum hafta ictigim suyu hergun icsem simdiye tığ gibiydimDiyetten kopunca su içmeyi de bırakıyorum bozunca dibine kadar bozuyorum her şeyi
Okuldan izin mi aldin?Ahhh biraz olsa keşke. Canım ben şehir dışındayım burda sadece hamur işi ve tatlı var
Selam canım hoşgeldin kontrol pazartesi çuma bildirim oluyorSelam arkadaslar valla diyetin ilk gunu kotu bi baslangic yaptim ama soz veriyorum dikkat edicem artik kilo bildirimi cuma gunumu oluyor
Hangi filmi izlediniz canim? Ohh tam keyif yapmissiniz, superSelam kızlar geçmişi biraz okudum baya derinlerde sohbetler dönmüş
Dün gece 2 de uyudum eşimle film izledik, sabah 11 de uyandım :dd kahvaltı falan derken ancak bu saatte girebildim foruma
Favori kanalim bu kadar gecmis ne ara olduAbla tecrubelisindir ama yorumlari oku genelde yorumlar dogru oluyor
Birde elif atalar ve onun kardesleri var ya onlarin tarifleri tutuyor bir bak
Selam canim. Benim ilk gunlerdeki menum kadar kotu degildir eminim yavas yavas aliscaz yeniden ne yapalim evet canim cuma fotografli tarihli kilo verimi, pazartesi kontrol kilosu fotografsiz.Selam arkadaslar valla diyetin ilk gunu kotu bi baslangic yaptim ama soz veriyorum dikkat edicem artik kilo bildirimi cuma gunumu oluyor
Selam deryacim hatirladinmi beni sende buralardasin neyaptin kilo kac simdi liste falan vaemi goremedim ben kim kac kiloda falanSelam canim. Benim ilk gunlerdeki menum kadar kotu degildir eminim yavas yavas aliscaz yeniden ne yapalim evet canim cuma fotografli tarihli kilo verimi, pazartesi kontrol kilosu fotografsiz.
Rica ederim ne demek kolay gelsinTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Günaydın canım
Tesekkur ederim ya ben en son tartildigimda 79 falandim net tartilmadim listeyede 80 yazdim ama kesin kilomu cuma gunu bildirim ozamanSelam canım hoşgeldin kontrol pazartesi çuma bildirim oluyor
İç iç çabuk ben de içeyim 1 lt olsun heheSabahtan beri yarım litre bile içmedim
Nasıl yani canımAhhh biraz olsa keşke. Canım ben şehir dışındayım burda sadece hamur işi ve tatlı var
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba
HoşbuldumWilma11 hoşgeldin.
Rica ederim ne demek kolay gelsin
Yaaaa hoşgeldin Wilma11 geçende ortam gerginken selam verememiştimHosgeldin yeniden
Olumsuzluk istemiyorum migi anlaşalım en bastan :)