- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Hoş geldinnMerhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinnMerhaba
Bende yağ fiyatlarını bakıyordum daha bir ay önce aldığım sıvı yağın fiyatı uçmakla kalmamış uzaya çıkmışMarket uçmuş aldığım kaşar peyniri 60 lira olmuş yuhhhh dedimm
Canım BİM'in kendi markasiydi.ben normal mayalayip ekmeğini yapıyorumcanım bu bella naturanın çiğ karabuğday unu mu? bim de görüyordum dün aldım ben de. tek başına bu unla mı ekmek yapıyorsun? ben glütensiz diye aldım ama nasıl değerlendirsem bilemedim.
HoşbuldumYaaaa hoşgeldin Wilma11 geçende ortam gerginken selam verememiştim
Tekrardan hoşgeldinHoşbuldum
Selam canim iyiiym sen nasillsinMerhaba kizlar
Dunku krizimden sonra bugun akilliyim
Oglen akilli akilli yulafli keten tohumlu yogurdumu kasikliyorum
Sizler nasilsiniz?
Cuma eve donunce yeniden baslarsin canim diyete 2 gun sabretDiyetten kopunca su içmeyi de bırakıyorum bozunca dibine kadar bozuyorum her şeyi
Ben bir bardak bile icmedim:)Sabahtan beri yarım litre bile içmedim
Selam canimSelam arkadaslar valla diyetin ilk gunu kotu bi baslangic yaptim ama soz veriyorum dikkat edicem artik kilo bildirimi cuma gunumu oluyor
Hangi kanala ne oldu anlamadimFavori kanalim bu kadar gecmis ne ara oldu
Bir listemiz var paylaşayım az sonra ama gidenler ayrilanlar oldu bu araSelam deryacim hatirladinmi beni sende buralardasin neyaptin kilo kac simdi liste falan vaemi goremedim ben kim kac kiloda falan
Iyi almissin abla gecen hafta 75 e aldikMarket uçmuş aldığım kaşar peyniri 60 lira olmuş yuhhhh dedimm
Aleyküm selam canimSelamün aleyküm kızlar maşallah ne çeneniz düşmüş sohbetimiz bol olsun
Yag fiyatlari her hafta degisiyor yeni yilda ne kadar olacak bakalimBende yağ fiyatlarını bakıyordum daha bir ay önce aldığım sıvı yağın fiyatı uçmakla kalmamış uzaya çıkmış
Kaç yıldırhep bimden alıyorum aknaz marka çok güzel,en son 40 lira filandı 60 olmuş şimdiSelam canim iyiiym sen nasillsin
Cuma eve donunce yeniden baslarsin canim diyete 2 gun sabret
Ben bir bardak bile icmedim:)
Selam canim
Cuma fotoğrafli ve nikli
Pazartesi fotografsiz paylasim yapiyoruz
Hangi kanala ne oldu anlamadim
Bir listemiz var paylaşayım az sonra ama gidenler ayrilanlar oldu bu ara
Iyi almissin abla gecen hafta 75 e aldik
Hoşgeldin :)Selam arkadaslar valla diyetin ilk gunu kotu bi baslangic yaptim ama soz veriyorum dikkat edicem artik kilo bildirimi cuma gunumu oluyor
Tadi iyiyse ondan alalim o zaman :))Kaç yıldırhep bimden alıyorum aknaz marka çok güzel,en son 40 lira filandı 60 olmuş şimdi
Market hergün zam yapılıyor dün dolar düştüydü markete bi gideyim düşmüştür dedim ama süt önceki gün 6,95 ti dün 7.90Kaç yıldırhep bimden alıyorum aknaz marka çok güzel,en son 40 lira filandı 60 olmuş şimdi
Canim cenazemiz var o yüzden şehir dışındayım burda kafama göre bişey hazırlayamıyorum ne konursa onu yiyorumOkuldan izin mi aldin?
Kendin ton balikli salata yogurt falan yesen olmaz mi?
İçelim beeeİç iç çabuk ben de içeyim 1 lt olsun hehe
Nasıl yani canım
Bizim burada baya oldu 60 olalı orası nere bacıMarket uçmuş aldığım kaşar peyniri 60 lira olmuş yuhhhh dedimm
Liste birkac hin once paylasilmisti. Ben de yeni geldim canim buraya birkac gun oluyor. Ve tabiki kilo alip da geldim. 75 oldum. Jnsallah beraberce verecegiz yine bu kilolariSelam deryacim hatirladinmi beni sende buralardasin neyaptin kilo kac simdi liste falan vaemi goremedim ben kim kac kiloda falan
Yerim ben onun anne diyen dilini içim gitti resmenBizim de ablamin kedisi vardi abla o giderken yanında goturmustu
Sonra kardesim hep kedi getircem dedikce annem istemiyordu kediyi ama annem bulup geldi :)))
3 ocak gelince 1 yil olacak disarda kedilere kopeklere kalan yemeklerden vermek icin çıkıyor disarda bulup geliyor
Kardesim veteriner olacak iste o bakti gece sabaha kadar kendine geldi
Oyun oynamayi cok seviyor gercekten
Bir suru topu var ama simdi bir tane topa aşık oldu resmen sabah onu kanepenin altina kacirdi alayim diye bana dil döküyor bir gorsen nasil tatli
Annee ,neee gibi sesler cikartiyo bizimki
Bizim eve huzur veriyor babamda o varken cok sakin oluyor abla
Tereyağı koy kahvene tereyağlı kahvede zayıflatıyor diyetisyenim demişti ama ben sevemedimH.cevizi yağı alayım dedim gene şoklara girdim 55 teleeeee dedi 55 yok almayım zeytinyağ döker içerim kahvemi artık
Elhamdülillah canım özlüyorum sizi ama ben de kilo almıyorum ki bir türlü geleyim buraya hep 60/61 değişmiyorHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin