- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
60 benim icin korkulu bir yer abla :))60’a sabitlemen iyi olmuş. Gayet güzel
Sanki hic 75 leri gormemis gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60 benim icin korkulu bir yer abla :))60’a sabitlemen iyi olmuş. Gayet güzel
Ben yarım ölçü pandispanyadan rulo pasta yapıyim diyorum. Yesinler bitsin, gözüme görünmesinBen pek anlamam abla nefis ev yemeklerinden bakarak yapiyorum genelde
Gecen hafta aglayan pasta yaptim
Dogru hatirliyorsun yuzde hesabi yapiyoruz
Siz sadece kilo yazsaniz bile yeterli ben hesapliyorum yuzdeleri :)
Şöyle 1,65’in üstünde boyumuz olaydı daha rahat olurduk da , kısayız maalesef60 benim icin korkulu bir yer abla :))
Sanki hic 75 leri gormemis gibiyim
Di mi ama 1.60 bari olsaydim diyorum bazenŞöyle 1,65’in üstünde boyumuz olaydı daha rahat olurduk da , kısayız maalesef
Abla tecrubelisindir ama yorumlari oku genelde yorumlar dogru oluyorBana nefis yemek tarifleri yolu göründü Zipzip-
Abla tecrubelisindir ama yorumlari oku genelde yorumlar dogru oluyor
Birde elif atalar ve onun kardesleri var ya onlarin tarifleri tutuyor bir bak
Olur tatlımAslinda ara vermesen daha kolay gecer kas agrisi canim. Sicak bir dus alsan ve bugun devam etsen cumaya birsey kalmadi haftasonu dinleniriz ne dersin
Canım anlatımlı video izle ve kısa kısa başla istersen sağlık bu dikkat et kuzumay bilmiyorum bir arkadaşım önerdi
ilk defa yapayım dedim
yapmaz olaydım
Selam canimSelam kızlar geçmişi biraz okudum baya derinlerde sohbetler dönmüş
Dün gece 2 de uyudum eşimle film izledik, sabah 11 de uyandım :dd kahvaltı falan derken ancak bu saatte girebildim foruma
gelemedim ki daha dundeyim halaIyi okumalar diliyorum en son nerde kalmistin
Hosgeldin yenidenMerhaba
HoşbuldukHosgeldin yeniden
Olumsuzluk istemiyorum migi anlaşalım en bastan :)