- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Bak bakgünaydın abla
aaa o nasıl bişi bakayım bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bakgünaydın abla
aaa o nasıl bişi bakayım bi
Tabata candir. Supersin canim masallah sanaSporumu yaptım, kahvemi aldım geldim. Bugün sonda 5 dk tabata vardı. Ne fena bişey şu tabata , 1 dk daha yapamam yani Adımım 3.860 şu an, suyum 1,26.
Kahvemi içip mutfağa geçeyim pasta yapıcam. Uzun zamandır yapmamıştım bakalım nolacak
Canim yanlis durmussundur. Olur ilk baslarda. Plankin dogru durudunu gosteren cok guzel videolar var. zaten ayak agrisi da buyuk ihtimal yanlis durustandir. Cunku ayagi agritacak bir spor degil hele ki 30saniyede.
Bak bak
59 da normal diyor abla aslinda ,:)
. Super bir karar alip planka baslamissin. Duzenli devam 2 haftaya farki gorursun.ay çok tşk ederim
ben bebeğimden dolayı yürüyemiyorum... sporada gidemiyorum. Super bir karar alip planka baslamissin. Duzenli devam 2 haftaya farki gorursun.
Merhaba canim
Onlar cok da dogru degil cnm
Tabiki canim cok dogru bir karar. Biraz alis planka. Sonra gunluk 8 dakika tabalar var. 8 dakikada super kalori yaktiriyor ve guzel sekillendiriyor vucudy. Bebis kuccukken benim de cok vaktim olmuyordu 8 dakikalik super iyi gelmisti. Simdi benim kizim yasina girdi, daha rahatim.ben bebeğimden dolayı yürüyemiyorum... sporada gidemiyorum
evde kendim bişiler yapaym die düşündüm
yemeği azaltmakla olmuyor.. tmm veriyorum kilo ama bi noktada tıkanıyor spor şart..
o yüzden böyle yapsam die düşündüm
neyseki doğru kararmış
59 olalımda 57’di eksik kalsın dimi59 da normal diyor abla aslinda ,:)
Aaa ben her egzersiz sonu durabildiğim kadar plank yapıyodum bugün unuttum. Listelerime de hiç yazmadım. Super bir karar alip planka baslamissin. Duzenli devam 2 haftaya farki gorursun.
Evet aslında düşününce, sporlu sporsuz bile aynı kilo farklı görünebilir. Önemli olan aynadaki fıstıkOnlar cok da dogru degil cnm
Önemli olan yağ orani ve kilonun vücuda dagilimi
Bide kişinin iyi hissettigi kilo :)
aaa cok tşk ederimTabiki canim cok dogru bir karar. Biraz alis planka. Sonra gunluk 8 dakika tabalar var. 8 dakikada super kalori yaktiriyor ve guzel sekillendiriyor vucudy. Bebis kuccukken benim de cok vaktim olmuyordu 8 dakikalik super iyi gelmisti. Simdi benim kizim yasina girdi, daha rahatim.
Senin Bebisin kac aylik?
Afiyet olsun canim. Super estetik bir fotograf olmus
En iyisini yapiyorsun canim ben de gunluk en az 1 kere eklemeye calisiyorum. Hem kisa suteli hem faydali super.59 olalımda 57’di eksik kalsın dimi
Sen 55’devrahat ediyodun yanlış hatırlamıyosam
Aaa ben her egzersiz sonu durabildiğim kadar plank yapıyodum bugün unuttum. Listelerime de hiç yazmadım
54 -55 benim icin iyi abla59 olalımda 57’di eksik kalsın dimi
Sen 55’devrahat ediyodun yanlış hatırlamıyosam
Aaa ben her egzersiz sonu durabildiğim kadar plank yapıyodum bugün unuttum. Listelerime de hiç yazmadım
Ben pek anlamam abla nefis ev yemeklerinden bakarak yapiyorum geneldeArkadaşlar burda sormak doğru değil ama var mı güvendiğiniz bi pandispanya tarifi. Ben hiç yapmıyorum da tarif yok.
54 -55 benim icin iyi abla
Boyum 1.58
Iste bir kac kilo fazlalik var ama onu verecek cesaretim yok
Ama burda oldugum icin hic 60 i gecmiyorum bir defa yaklastim sonra hemen dikkat edip kilo verdim :)