- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
ay bilmiyorum bir arkadaşım önerdiŞifa olsun
Neden canım? Kollar ve karın çalışıyo daha çok , bi yerine fazla mı yüklendin :/
ilk defa yapayım dedim
yapmaz olaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bilmiyorum bir arkadaşım önerdiŞifa olsun
Neden canım? Kollar ve karın çalışıyo daha çok , bi yerine fazla mı yüklendin :/
Cok iyi dusunmussun canim. Degilse ekmek pogaca simit gercekten bos hamur cok guzel bir soz.ben kalkayım oğlan acıktım hadi yiyelim diye fırından dün gece yaptığım poğaçaları almaya yeltendi , bari yumurta haşlayayım yanına ye dedim yok dedi spor yapıyorsun yumurta candır dedim de ikna ettim kalkıp hazırlayım yanına bir iki bir şey boş hamur yemesin :)
Canim aslinda pes etmeyip devam etsen plankin cook faydasini girursun. Cok kisa sureli ve vucudu super sekillendiriyir. Sadece dikkat et dirseklerinin altina bursey koy yara olmasin.ben 2 gün 30 sn plank yapayım dedm
bugün ayaklarıma basamıorum
Ben de tabatayi ilk denedigimde oyle olmustum. Ama devam edince alisiyor insan vazgecme, pes etme canimay bilmiyorum bir arkadaşım önerdi
ilk defa yapayım dedim
yapmaz olaydım
yaa plankte arkadaşım bana karnın titreyecek felan dedi ama karın değil belim maffoldu benmCanim aslinda pes etmeyip devam etsen plankin cook faydasini girursun. Cok kisa sureli ve vucudu super sekillendiriyir. Sadece dikkat et dirseklerinin altina bursey koy yara olmasin.
Ama burakma bak ne guzel baslamissin. Inan karni oyle duzlestiriyir ki inanamazsin.
Gunaydin ablacimGunaydinnnnn herkese
günaydın ablaGunaydinnnnn herkese
aaa o nasıl bişi bakayım biBen de tabatayi ilk denedigimde oyle olmustum. Ama devam edince alisiyor insan vazgecme, pes etme canim
Hosgeldin cnmYAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 58.50
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: MUHASEBE
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KIYAFETLER OLMUYOR
Cordelia
Dün aksami erken kapatinca gece saat 3-4 gibi baya aciktim cnm, malum uyuyamadimda
Ama söz verdigim icin bisey yemedim
Sana cok tesekkur ederim, yavas yavas alisiyorum heralde
Youtuba yapilisina bak istersen cnmyaa plankte arkadaşım bana karnın titreyecek felan dedi ama karın değil belim maffoldu benm
ama kardeşime felan soruyorum yanlışmı yapıyorum die
yoo abla doğru diyordu
Afiyet olsun abla adimlarin yarısını bitirmissin yarısıda aksama kadar biterSporumu yaptım, kahvemi aldım geldim. Bugün sonda 5 dk tabata vardı. Ne fena bişey şu tabata , 1 dk daha yapamam yani Adımım 3.860 şu an, suyum 1,26.
Kahvemi içip mutfağa geçeyim pasta yapıcam. Uzun zamandır yapmamıştım bakalım nolacak
evet abla gaza gelmişimYoutuba yapilisina bak istersen cnm
Mafoldu diyecek kadar belini zorlamaman lazim
Bide her spor az süreyle baslanir
Sen birden cok yuklenmişin :))
Dogru hatirliyorsun yuzde hesabi yapiyoruzşimdi işe geçtim de bir sorum daha var
puanlama yapılırken en çok kilo veren mi
yoksa takımlarda şöyle bir şey vardı bir önceki haftaki kiloyu şimdikinden çıkartıp 100e mi ne bölüyorduk bir oran sistemi vardı o şekilde mi hesaplıycaz?
Evet canım evin işleri, okula git gel, akşam işleri derken oturduğumda çoktan bitmiş olurAfiyet olsun abla adimlarin yarısını bitirmissin yarısıda aksama kadar biter
Canim yanlis durmussundur. Olur ilk baslarda. Plankin dogru durudunu gosteren cok guzel videolar var. zaten ayak agrisi da buyuk ihtimal yanlis durustandir. Cunku ayagi agritacak bir spor degil hele ki 30saniyede.yaa plankte arkadaşım bana karnın titreyecek felan dedi ama karın değil belim maffoldu benm
ama kardeşime felan soruyorum yanlışmı yapıyorum die
yoo abla doğru diyordu