- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Günaydın çok geçmiş olsun..günayyydınn herkeseee
dun akşam migrenim tuttu migdeme vurdu gelemedim sporda yapamadim yapacak bir suru işim kaldı. simdi okula gidiyorum insa bugun sporumu telafi edicem
Zipzip-
Afiyet olsun canim
Aksam aslinda yogurda kendin meyve dograsan daha guzel olur icine yulaf ,kuruyemis de ekleyebilirsin
Menulerini aksam ya da sabah paylasabilir misin su ve sporunlq birlikte
MasterFitte adim yarisi yapiyoruz haftanin 5 gunu
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri en fazla 8000 adim olacak sekilde
Abla youtube da kisa videolar var nasil yapilir diye basta cok zorlama 10 sn ile basla ilerletirsinBende deneyim şunu yere yapışmam demi
Ise gelip giderken iste tamamlarsinyaa eve gidişim saat 8 o saatten sonra yemiyim dedim meyve de olsa
şimdi işte her zaman yapamıyorum şimdilik 2 activa aldım bugün yarın yiyim bitsin o ondan sonra sade yoğurt yiycem zaten.
8.000 adımı inşallah yaparım da çocuk olunca zor oluyor.
Şifa olsunAnlatım sıfır zaten sonrada derman arıyor vatandaş.
Yap bencede ben içtim kahvemi sabah.
Neden canım? Kollar ve karın çalışıyo daha çok , bi yerine fazla mı yüklendin :/ben 2 gün 30 sn plank yapayım dedm
bugün ayaklarıma basamıorum
tesekkur ederim kaptanımGunaydin canim gecmis olsun
cok tesekkur ederim simdi iyiyim sukurGünaydın çok geçmiş olsun..
Iyi okumalar diliyorum en son nerde kalmistingeçmise gidiyorum
Ise gelip giderken iste tamamlarsin
Takimlara girdigin zaman önemli
Takimi ikiye boluyoruz kirmizi ve mavi olarak
En cok adim atan ekibe hafta ici ve hafta sonları olarak yuzde 1 lik avantajlar veriyoruz
Oo saatin varsa daha kolay :)işe de arabayla gidiyorum
ama akıllı saatim var onu takayım ev içinde çocukla koştururken illaki atıyorumdur
biraz da fabrika içinde gezerim artık
Günaydın ablacim
günaydın elifimm bu gün nasılsın gülümGünaydın ablacim
Iyiyim ablacım cok şükür gecti aşının etkisigünaydın elifimm bu gün nasılsın gülüm
geçmiş olsun gülüm geçti değil mi migren bu sabah iyi misingünayyydınn herkeseee
dun akşam migrenim tuttu migdeme vurdu gelemedim sporda yapamadim yapacak bir suru işim kaldı. simdi okula gidiyorum insa bugun sporumu telafi edicem
Zipzip-
Geçenlerde bir videoda görmüştüm bunuda adını bilmiyordum,zaten zorlamayın deniyor 10 saniye yetiyor demekki.Abla youtube da kisa videolar var nasil yapilir diye basta cok zorlama 10 sn ile basla ilerletirsin
Aynen teşekkürlerŞifa olsun
Neden canım? Kollar ve karın çalışıyo daha çok , bi yerine fazla mı yüklendin :/
Dikkat edin kendinizecok tesekkur ederim simdi iyiyim sukur
ohh çok şükür , başka da yan etkisi olmadan geçmiş :))Iyiyim ablacım cok şükür gecti aşının etkisi
Sen nasilsin
Geçmiş olsun canım.günayyydınn herkeseee
Zipzip-