- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Hangisğne baktın senn bak burada var
hayin videolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz ağrıor bugün ara vereyim ben cnmAa alt karin sporunu yazmayi unutmusum. Neyse gecti artik. Yok canim agri yok. Sen nasilsin? Sende agri oldu mu?
Haha sütlaç benO kadar sutlaca kalp atamazdim
Aynen ilkokul çocuğu sanıp ciddiye de alamıyorsunÖzellikle bdv'de yazan cümle bile kuramayan çok kişi var,birde direk saldıran var.
Canım kolay gelsin başarılarBen gidip ders çalışayım sınava az kaldı bana şans dileyin kızlar
Olursun merak etme,bir kaç gündür düğme arası 5 cm olan kapanmayan kotumu giyorum artık.bende inat ettim almadım
kıyafetlerim 36 beden
kilom 54 tü... yaza kadar olurmuyum bilmiyorum
Hala almadın demi yağııı bak geliyorrrr meşhur terliğim..hayin videolar
yağmur yapıo kaç gündür gidemiomki çarşıya of ofOlursun merak etme,bir kaç gündür düğme arası 5 cm olan kapanmayan kotumu giyorum artık.
38 beden pantolonlarım var giyiyorum rahatlıkla.
Hala almadın demi yağııı bak geliyorrrr meşhur terliğim..
Anlatım sıfır zaten sonrada derman arıyor vatandaş.Biraz ağrıor bugün ara vereyim ben cnm
Haha sütlaç ben
Aynen ilkokul çocuğu sanıp ciddiye de alamıyorsun
Ben de kalkıp yapam bari
Canım kolay gelsin başarılar
Birine aldırma şansın yokmu hiç kuzumyağmur yapıo kaç gündür gidemiomki çarşıya of of
evin ilerisinde bir attar var.. bugün oraya bakacam bakalımBirine aldırma şansın yokmu hiç kuzum
ben 2 gün 30 sn plank yapayım dedmşimdi ben 2 öğün yemeye devam ediyorum arkadaşlar
sabah tost yedim saat 2-3 gibi işte türlü ve bulgur pilavı varmış
türlü bulgur pilavı yoğurt yemeyi planlıyorum
saat 6 gibi danone aldım çilekli onu yiycem ve kapanış.
akşam banyodan önce 20 dk pilates yapabilirsem ne ala ama sanmıyorum maalesef.
2 gün tost yedim akşamları kaç gün wc sorunum oldu,üstünede muzu götürdüm daha fena oldu.şimdi ben 2 öğün yemeye devam ediyorum arkadaşlar
Bak bencede bulursun kesin.evin ilerisinde bir attar var.. bugün oraya bakacam bakalım
2 gün tost yedim akşamları kaç gün wc sorunum oldu,üstünede muzu götürdüm daha fena oldu.
hoşgeldinizYAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 58.50
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: MUHASEBE
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KIYAFETLER OLMUYOR
Afiyet olsun canimşimdi ben 2 öğün yemeye devam ediyorum arkadaşlar
10 sn ile basla canim 3-4 gun 10 a alis sonra artırarak ilerlersinben 2 gün 30 sn plank yapayım dedm
bugün ayaklarıma basamıorum
Kayısı çayları varya ondan içiyorum bende günde 2 tane onun faydası oldu bugün için .bekunis candır
ya o değil de form çayları bağırsak düzenliyor da ben işte düşük tansiyondan çok içemiyorum.
bir de ben de activa aldım işte akşama
ay danone yazdığım activa aslında
Gunaydin canim gecmis olsungünayyydınn herkeseee
dun akşam migrenim tuttu migdeme vurdu gelemedim sporda yapamadim yapacak bir suru işim kaldı. simdi okula gidiyorum insa bugun sporumu telafi edicem
Zipzip-
Bende deneyim şunu yere yapışmam demi10 sn ile basla canim 3-4 gun 10 a alis sonra artırarak ilerlersin