- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Büşra dan sonra aklıma gelsin
Eva yaptım 30 dakiki az önce özlemişim
Benimde en sevdiğim her akşam olsa yerimAfiyetler olsun, benim diyette en çok sıkıldığım şey akşam yemeğine karar vermek. Hiçbişey yapmıyorsam tavuklu salata fix
Yarın yap ye canım canın çekmişCuma günü sutlac yapacam belli oldu. Yulafli falan kesmez beni artik
Simdi gordum profil mesajiniAldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim bence
Ayy kusura bakma canim ya. Insallah cumaya guEl eksiyle gel de odulun olsun.Cuma günü sutlac yapacam belli oldu. Yulafli falan kesmez beni artik
Afiyet olsun canımBugunku menum
08:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 7 zeytin
Ara: 2 fincan az sutlu kahve, 1 tane sekersiz yulafli biskuvi, 2 kare bitter
13:00- 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak salata, 120gr kadar tavuk eti, 5 yk makarna, 1 bardak ayran
16:00- 1 elma, 1 sekersiz yulafli biskuvi, 1 bardak sut
17:30- 1 tabak 9 kalorilik makarna
Su: 3,5 lt
Spor: 30 dk infrared isikli eliptik
10 000 adim
Zipzip- Kahve __Kokusu
Hangimiz etkilenmedik kiEkonomi canım daha ne olsun. Eşimin morali çok bozuk, ben de ona bişey olcak diye üzülüyorum
Sagol canim.Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım sınav henüz bitmedi önümüzdeki hafta bitecek ondan sonra diyetimede sporada kaldığım yerden devam edeceğim bugün suyu fazla içmeye başladım dışarıda da işlerim vardı yürüyüş yaparak hallettim iyi geldiAfiyet olsun canim
Spor yapmissin sinavin sinavin bitti mi ya da ne zamandi sinav
Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyorBugün nöbetçi oldum buralarda
valla benim de canım çektiCuma günü sutlac yapacam belli oldu. Yulafli falan kesmez beni artik
eşim ticaretle mi uğraşıyor canım?Ekonomi canım daha ne olsun. Eşimin morali çok bozuk, ben de ona bişey olcak diye üzülüyorum
Selam bende geldim.ne yapmam gerekiyorDeryaOnDiet seni nerden tanıyorum. 4. Takımda mıydin?
İlk sayfa da kurallar yazıyor canım doldurman yeterli olacaktır...Selam bende geldim.ne yapmam gerekiyor
Selam canim hatirladin mi beni cok olduNe guzel hazirlamissin canim tabagini oncelikle goze hitap etmis ve eminim doyurucu da olmustur. Masallah sana her zamanki gibi saglikli menulerle ilerliyorsun
Bakiyorum hemenİlk sayfa da kurallar yazıyor canım doldurman yeterli olacaktır...