- 30 Kasım 2014
- 28.412
- 125.087
çok şifreli olmuşSana komşu bir il.Ben İstanbul'dayım ama memleket senin komşun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şifreli olmuşSana komşu bir il.Ben İstanbul'dayım ama memleket senin komşun.
Cuma günü sutlac yapacam belli oldu. Yulafli falan kesmez beni artikyok kız kestane benim sütlaç DeryaOnDiet in günahı
Fikirler akıyor maşallah zihnimiz açıldı
Teşekkürler.Ne güzel öyle ca dostlarımız üşümesinler artık,ellerinize sağlık olsun .
İyi oldu döndüğün
Gecmis olsun canim. Umarim cok kotu hissetmezsin kendini.Benimde yeme isi bitti asi oldum suan surunuyorum pis bogaz kocam soguk baklava siparis edelim derdinde direnme zamani
Valla beni gecmis" ¡ "var klavyede sembollerde farklı karakter old için kabul edebilir?
Canım az yağ, 0 ekmek baklagil 1/2 pors meyve eksi getirebilir belki
Buraya yazıyoruz menü spor cnm adım fotoğrafıyla
Sadece 7 kase sütlaç mı DeryaOnDiet kuzum senden daha fanatiği çıktıı
Kestane kizzz o sütlaç yese şeker komasına girerdi
Himm valla kestaneyi de cok severim. Ama sutlaci disarda yiyemiyorum cok tatli geliyor. Ben 1 tencereye 5 yk koyuyorum sut zaten tatli gayet iyi oluyor. Ama cook severim yani daha olsaydi yerdimyok kız kestane benim sütlaç DeryaOnDiet in günahı
Aldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim benceGecmis olsun canim. Umarim cok kotu hissetmezsin kendini.
Yok rakibem yeme yaa cok kalorili baklava gerci sogugunu hic yemedim ama o da cok kalorilifir kesin
Geçmiş olsun canım.Aldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim bence
Sagol canim benimGeçmiş olsun canım.
Yok canim kizar miyim yaa. Yerim yani sute bayilirim. Icinde sut olan hersey kabulumDeryaOnDiet cnm kızmıyosun di mi
Ayy tatlım benim yaa
Canım Cordelia kaptan sporu tutmaya başladı galiba 2 kaptanı cnm ,beni de aetiketleyebilirsin tabi takım arkadaşı olarak
Siyah çay bastırdı mı?
İyi geceler canım :*
Insallah canim yaa. Cok gecmis olsun.Aldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim bence
İnşallah çabuk toparlarsin canım geçmiş olsun canımAldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim bence
İyi geceler canımAllah rahatlik versin herkese iyi geceler
Insallah canim yaa. Cok gecmis olsun.
Sagolun kizlar iyi gecelerİnşallah çabuk toparlarsin canım geçmiş olsun canım
Ekonomi canım daha ne olsun. Eşimin morali çok bozuk, ben de ona bişey olcak diye üzülüyorumNe oldu abla insallah bir sorun yoktur
Allah yardımcıniz olsun canım inşallah sıkıntılardan feraha erersinizEkonomi canım daha ne olsun. Eşimin morali çok bozuk, ben de ona bişey olcak diye üzülüyorum