Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benimde yeme isi bitti asi oldum suan surunuyorum :KK70: pis bogaz kocam soguk baklava siparis edelim derdinde direnme zamani :kızgın:
Gecmis olsun canim. Umarim cok kotu hissetmezsin kendini.
Yok rakibem yeme yaa cok kalorili baklava gerci sogugunu hic yemedim ama o da cok kalorilifir kesin 🤺🤺

" ¡ "var klavyede sembollerde 😘farklı karakter old için kabul edebilir?

Canım az yağ, 0 ekmek baklagil 1/2 pors meyve eksi getirebilir belki 😘

Buraya yazıyoruz menü spor cnm adım fotoğrafıyla :KK66:

Sadece 7 kase sütlaç mı 😛 DeryaOnDiet DeryaOnDiet kuzum senden daha fanatiği çıktıı 😂
Valla beni gecmis 😀😀

yok kız kestane benim :KK70: sütlaç DeryaOnDiet DeryaOnDiet in günahı :KK70::KK70::KK70:
Himm valla kestaneyi de cok severim. Ama sutlaci disarda yiyemiyorum cok tatli geliyor. Ben 1 tencereye 5 yk koyuyorum sut zaten tatli gayet iyi oluyor. Ama cook severim yani daha olsaydi yerdim 😀😀

Gecmis olsun canim. Umarim cok kotu hissetmezsin kendini.
Yok rakibem yeme yaa cok kalorili baklava gerci sogugunu hic yemedim ama o da cok kalorilifir kesin 🤺🤺
Aldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim bence

DeryaOnDiet DeryaOnDiet cnm kızmıyosun di mi 😂😂 😘😘
Ayy tatlım benim yaa 😀

Canım Cordelia Cordelia kaptan sporu tutmaya başladı galiba 😍 2 kaptanı cnm ,beni de aetiketleyebilirsin tabi takım arkadaşı olarak 😘
Siyah çay bastırdı mı?

İyi geceler canım :*
Yok canim kizar miyim yaa. Yerim yani sute bayilirim. Icinde sut olan hersey kabulum 😀😀

X