- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
İlk defa duydum.Bakayim bi internete nasil bakilirmis belki uygulamasi filan vardir
Valla tarot degil de yillaar once , universitenin ilk yillarinda ben bi yuz fali baktirdim. Yani kadin sadece yuzume bakip suanda hayatimdaki esimi isimi cocuk sayima kadar soylemisti. Saskinlik icinde kaldim hepsi cikinca.
Evet uzun zamandir sadece busra ismini bekliyodum ama verilmiyormuş. Aslinda kullanici en son gecen sene Şubat'ta girmiş. Napayim alamadim yine :)
Bende - olmadan Zipzip yapmak istiyorum yapamiyorumEvet uzun zamandir sadece busra ismini bekliyodum ama verilmiyormuş. Aslinda kullanici en son gecen sene Şubat'ta girmiş. Napayim alamadim yine :)
La bi gitBen gelene kadar olanlar olmus zaten abla didismeye mecalim yok kimseyle kendi derdim kendime yeter,buraya kadarmis bitti gitti
Busracim sevindim aijoya veda etmen iyi olmuş tatlimmEvet uzun zamandir sadece busra ismini bekliyodum ama verilmiyormuş. Aslinda kullanici en son gecen sene Şubat'ta girmiş. Napayim alamadim yine :)
Koşak anam yürümek yetmiyor mademKırmızı Takım
Elhan
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
pastelfit
@Sonsuz umut
Menü ve adımlarda etiketlemeyi unutmayın
Yarın Çarşamba ve kalıyor 2 güncük.
Hadi zafere koşalım
Tamam kaptanım, adımlar tamam olunca yazarım menümü.Kırmızı Takım
Elhan
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
pastelfit
@Sonsuz umut
Menü ve adımlarda etiketlemeyi unutmayın
Yarın Çarşamba ve kalıyor 2 güncük.
Hadi zafere koşalım
Afiyet olsun canimMerhabaaa..
9.00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin tere marul 1 tk tahin pekmez
12.30 1 lahmacun bol Salata
15.00 1 elma 10 fındık
18.00 3 yk et haşlama 3-4 kaşık kuru patlican 2 yk sarımsaklı yoğurt
19.00 4 kestane yarım kivi
Zipzip- Kahve __Kokusu
Teşekkürler ablaBusracim sevindim aijoya veda etmen iyi olmuş tatlimm
Belki birgün alırızBende - olmadan Zipzip yapmak istiyorum yapamiyorum
AaaaaBakayim bi internete nasil bakilirmis belki uygulamasi filan vardir
Valla tarot degil de yillaar once , universitenin ilk yillarinda ben bi yuz fali baktirdim. Yani kadin sadece yuzume bakip suanda hayatimdaki esimi isimi cocuk sayima kadar soylemisti. Saskinlik icinde kaldim hepsi cikinca.
Canım hayırlı olsun yeni nickEvet uzun zamandir sadece busra ismini bekliyodum ama verilmiyormuş. Aslinda kullanici en son gecen sene Şubat'ta girmiş. Napayim alamadim yine :)
Büyük harfle ZlPZIP yapsan kaptancım i yerine küçük LBende - olmadan Zipzip yapmak istiyorum yapamiyorum
Ben onun çilek aromallisini aldım dediğin gibi...Canım aktardan acı çehre diye bir çay var aynı lavman gibi.bende de kabızlık var ve bu çayı içince rahatlıyorum.icince evden çıkmamak lazım
Buyuk harfleri sevmedimBüyük harfle ZlPZIP yapsan kaptancım i yerine küçük L
Amin canım inşaallahRabbim hepimizin evine Halil İbrahim bereketi versin borçlarımıza eda nasip etsin inşallah
bencede fazla kilolardan oluşuyor ödem.. normal külona geldiğinde yaşamazsın .. inşallahvalla şanslısın o zaman. çünkü aşırı oldu mu insanı çok rahatsız ediyor. gerçi 50 lili 60 lı kilolarımda ödemim benim de fazla olmazdı. sanırım hormonlarla da ilgili. şimdi çok fazla ve sık oluyor ki yaklaşık 10 gündür tuzsuz da yiyorum o halde yani
bir de son zamanlarda mizaçlar konusu inceliyorum. su gruplarında ödem ve kabızlık yoğun olur diyoeşittir = ben
Afiyet olsun canım bu kestaneler sizi cumaya yakmaz inşallahMerhabaaa..
9.00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin tere marul 1 tk tahin pekmez
12.30 1 lahmacun bol Salata
15.00 1 elma 10 fındık
18.00 3 yk et haşlama 3-4 kaşık kuru patlican 2 yk sarımsaklı yoğurt
19.00 4 kestane yarım kivi
Zipzip- Kahve __Kokusu
Küçük buyuk farketmiyo ben denedim olmuyorBuyuk harfleri sevmedim
Hafta içi menulerde cozutmalar var ne yapalim kaptanimAfiyet olsun canım bu kestaneler sizi cumaya yakmaz inşallah
Sen kimsin @aijooo nün resmini calmissinKüçük buyuk farketmiyo ben denedim olmuyor
TeşekkürlerAaaaa
Canım hayırlı olsun yeni nick
Büyük harfle ZlPZIP yapsan kaptancım i yerine küçük L