Harikasınİyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı 06.30
1 haşlanmış yumurta
Yarım havuç rendesi
Bir parça peynir
Ara 10?30
1 küçük portakal
1 kutu süt
Öğle 12.00
Yarım su bardağı haşlanmış nohut ile yapılmış bol yeşillikli bir parça peynir ve 5 yeşil zeytinli salata
1 bardak ayran
Ara 16.00
1 avuç yer fıstığı
1avuc kuru dut
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurta ile yapılmış bol yeşillikli salata
Fırında karnabahar üzeri sarımsaklı yoğurt
Suyu 3lt tamamlarım
Kuzu senle alakalı değil yorumum sen niye böyle dedim şimdi aşkolsunNe demek simdi bu
Gideyim mi
aynen canım. normal mayalıyorsun. katı ve çok tutan bir ekmek oluyor. kızartılınca müthiş oluyor tavsiye ederim.kızlar siyez unundan evde ekmek yapan oldu mu hiç , normal ekmek gibi mayalayıp mı yapılıyor
belki canım. gerçi ben tuzlu da yerdim ondan da oluyordu ama şimdi ekstra tuz eklemiyorum. regl gelecek onun ayak izleri sanırımBen ateşim bende neden oluyor acaba demekki yükselenim farklı
1,5 kilo verdim geçen hafta. fazla değil aslında ama regl öncesiyim. muhtemelen o etkiliyor. çünkü iştah artışı da var.Merhaba canım geçen hafta iyi verdin ondan da olabilir, ketojenik beslenme mi denesen bir iki gün?
eskiden ara ara bakardım. son dönemde astrologları çok dinliyorumBen çok seviyorum bu fal Tarot ve astroloji işini
kan grubun ne canım?Amin canım inşaallah
bencede fazla kilolardan oluşuyor ödem.. normal külona geldiğinde yaşamazsın .. inşallah
Ay ben ona hiç inanmıyorum ..
benim kan grubuna Göre et süt yoğurt yasak yiyince çok güzel kilo veriyorum.. ben sevmiyorum o başka ama
A Rh pozitif canımaynen canım. normal mayalıyorsun. katı ve çok tutan bir ekmek oluyor. kızartılınca müthiş oluyor tavsiye ederim.
belki canım. gerçi ben tuzlu da yerdim ondan da oluyordu ama şimdi ekstra tuz eklemiyorum. regl gelecek onun ayak izleri sanırım
1,5 kilo verdim geçen hafta. fazla değil aslında ama regl öncesiyim. muhtemelen o etkiliyor. çünkü iştah artışı da var.
ketojenik beslenme olabilir mi bilmiyorum. aslında cumaya az da olsa eksi görmek istiyorum
eskiden ara ara bakardım. son dönemde astrologları çok dinliyorum
kan grubun ne canım?
benim kan grubumda süt ve süt ürünleri (yenilebilenler yani peynir hariç), baklagiller, lahana, karnıbahar vs zararlıdır. emin ol fena gaz yapıyorlar bana. bazı zorunluluklar hariç çok tüketmiyorum. dikkat etmeye çalışıyorum. eskiden yoğurdu çok yerdim şimdi çok nadir mesela.
Hoş buldummmMerhaba hoşgeldin canım
Uygun bişeyler olursa duruma göre bakarım canımsağol canımm
Bayağı erken bitirdin kuzum ara öğün yap bence
Akşam uyumadan önce yazıyordum eskiden şimdi de öyle mi? Ve menülerimizi nereye yazıyoruz ayrı bir başlık var mı?Supersin canim
Menu yazmaya ne zaman basliyorsun
Bilmiyordum çilek aromalı olduğunu bakarım mutlakaBen onun çilek aromallisini aldım dediğin gibi...
sen gidemezsin bir yere saçından tutarızNe demek simdi bu
Gideyim mi
Adama bir ay önce sipariş verdim kaptan olduğum hafta geldi hayattaki şansım işte benim deBen anama verdim bir poset bizde kimse yemezdi
Afiyet olsun canım bu kestaneler sizi cumaya yakmaz inşallah
3 ya da 4 tane yiyorum yediğim zaman. Ve ekmek hakkımı kullanmıyorum. Bu şekilde dengeler diye biliyorumYok canım tadımlık olmuyor o öyle başlanıyor üç beş gidiyor hiç bulaşma Mak lazim jubilemi bekliyecegim ben
Harika bir çay . Dilek diye bir arkadaş vardı burada o tavsiye etmişti. Bittikçe alıyorum canım...Bilmiyordum çilek aromalı olduğunu bakarım mutlaka
Peki paketin üstünde acı çehre mi yaziyor.aktara ne diyerek almam lazım ablaHarika bir çay . Dilek diye bir arkadaş vardı burada o tavsiye etmişti. Bittikçe alıyorum canım...
İnşaallah dengeler canım3 ya da 4 tane yiyorum yediğim zaman. Ve ekmek hakkımı kullanmıyorum. Bu şekilde dengeler diye biliyorum
evde var halâ valla yapmıyorum. cumayı, cumartesini bekliyorumHergun kestane tatlı yenincede biz yaniyoruz napalim
benim kestaneler mutfakta duruyor adam bisir yiyelim çürüyecek diye başımın etini yiyor ben insan değil miyim
Oy kiyamam servis arkadaşlari icin uzulmustur belkiAgrimaz başıma iş aldim. Bugün humanin servisini değiştirdiler tabi ki ters tepti okuldan geldiğinden beri ağlıyor ,kızım konuşalım eski servisine devam et diyorum onuda kabul etmiyor artık servisle gitmicem diye tutturdu
Yersen bende seni yerim cuma'dan önceevde var halâ valla yapmıyorum. cumayı, cumartesini bekliyorum