- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Ben sen de terazi etkisi görüyorum.Yukselene göre değişiyor diyelim o zaman
Yukselenim ne bilmiyorum ama
Cok fazla odem sorunu yaşamiyorum ,yas faktoru,kilo durumu,metabolizma hizi etkiliyor olabilir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sen de terazi etkisi görüyorum.Yukselene göre değişiyor diyelim o zaman
Yukselenim ne bilmiyorum ama
Cok fazla odem sorunu yaşamiyorum ,yas faktoru,kilo durumu,metabolizma hizi etkiliyor olabilir belki
Kaptan çalışıyor.Kırmızı Takım
@Elhan
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
@pastel34
@Sonsuz umut
Menü ve adımlarda etiketlemeyi unutmayın
Yarın Çarşamba ve kalıyor 2 güncük.
Hadi zafere koşalım
Tamam kaptancımKırmızı Takım
@Elhan
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
@pastel34
@Sonsuz umut
Menü ve adımlarda etiketlemeyi unutmayın
Yarın Çarşamba ve kalıyor 2 güncük.
Hadi zafere koşalım
Afiyet olsun canımTarhana çorbası salata cacık cnm
Hey maşşallah inş hepsi dal gibi olur
Aynen ekşi
Oo cnm bunda karanfil karabiber de var
Aynenn bi de medyada en çok ne konuşulursa onun fiyatı artar
Merhaba canım geçen hafta iyi verdin ondan da olabilir, ketojenik beslenme mi denesen bir iki gün?
Gıcık
Bugün nasıl oldun kaptancım? Ateş vs
Ekmek şeker yok ondan galiba
Aminnn canım
İyi akşamlar abla
Merhaba hoşgeldin canımNabersiniz kızlar, ben ilk gün akşam yemeğini kazasız belasız atlattım hala çok açım sanki, bi çay fln içicem. Evde de misafirim var birazdan tatlı moduna geçecekler bugün spor vs yapamadım
Atlatmissin canim bir kurabiyeyle ne guzelTamam canim yemedim cok fazla
Sagol canim.
Yok baslamadim kaptanim ozellikle yazdim ki sizden destek alayim diye
Tamam canim sagol. Cok onemli bir sey degil canim
Cok onemli degil canim gecer insallah durumum
Geliyooorum 72 bekle beniii
Sagol rakibemKolay gelsin rakip
Muhtesem canim ellerinize emeginize saglikKediciklerin evi geldi. Onlarla uğraştım. Babam olmasa kuramazdım. Hedef60kgolmak
Gozun aydin abla guzel haberler almissin cok sukurÇok teşekkür ederim sağol sonuç sevindirici oldu benim içinde.
Benim vucudun dolunaydan haberi yok soylemiyorumDolunay zamani vücutta odem oluşabiliyor
Bende olmuyor ama cok duydum burda :))
Aaa nerem gıcıkGıcık
Bugün nasıl oldun kaptancım? Ateş vs
Annem diyor ki gece yarisi dogdun diyorum ki 9 u mu 10 mu bilmiyorum diyorBen sen de terazi etkisi görüyorum.
sağol canımmAfiyet olsun canım
Bayağı erken bitirdin kuzum ara öğün yap benceNabersiniz kızlar, ben ilk gün akşam yemeğini kazasız belasız atlattım hala çok açım sanki, bi çay fln içicem. Evde de misafirim var birazdan tatlı moduna geçecekler bugün spor vs yapamadım
Aynı annem gibi sen sabaha karşı doğdun diyorAaa nerem gıcık
Daha iyiyim canim atesim cikmiyor
Annem diyor ki gece yarisi dogdun diyorum ki 9 u mu 10 mu bilmiyorum diyor
Supersin canimNabersiniz kızlar, ben ilk gün akşam yemeğini kazasız belasız atlattım hala çok açım sanki, bi çay fln içicem. Evde de misafirim var birazdan tatlı moduna geçecekler bugün spor vs yapamadım
Bir ara deneyerek bakmıştım yukselenee ama unuttum bir daha bakayim bi merak ettimAynı annem gibi sen sabaha karşı doğdun diyor
Ben çok seviyorum bu fal Tarot ve astroloji işiniBir ara deneyerek bakmıştım yukselenee ama unuttum bir daha bakayim bi merak ettim
Hic anlamiyorum tarottanBen çok seviyorum bu fal Tarot ve astroloji işini
Nasil bakiliyor ya hep merak etmisimdir ama tarot bakan kimseyle de karsilaad. Burclara gore mi bakiyorsun canim? Burcum da yukseleni de ikizler. Soyleyebilir misin birseyler.Ben çok seviyorum bu fal Tarot ve astroloji işini
Ben Tarot falına çok eskiden baktirmistim canım ve doğru çıkmıştı.inanmiyoruz ama baktirmadan da gecemiyorum
Ahh canım ben hiç bilmiyorum ki valla bilsem bakardimNasil bakiliyor ya hep merak etmisimdir ama tarot bakan kimseyle de karsilaad. Burclara gore mi bakiyorsun canim? Burcum da yukseleni de ikizler. Soyleyebilir misin birseyler.
Bakayim bi internete nasil bakilirmis belki uygulamasi filan vardirAhh canım ben hiç bilmiyorum ki valla bilsem bakardim