- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Ben misafir, çay kahve de ikram etmiyosunuzSen kimsin @aijooo nün resmini calmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben misafir, çay kahve de ikram etmiyosunuzSen kimsin @aijooo nün resmini calmissin
Üyelik iptali direk uğraşamam benHafta içi menulerde cozutmalar var ne yapalim kaptanim
Diyet bölümü canım burası yasak herşeyBen misafir, çay kahve de ikram etmiyosunuz
Ooo her hafta uyelik iptali yaparsa kaptanlar yandikÜyelik iptali direk uğraşamam ben
Benimde yeme isi bitti asi oldum suan surunuyorum pis bogaz kocam soguk baklava siparis edelim derdinde direnme zamaniNorth River rakibem ben bugunku yeme isini bitirdim. Birazdan da giyinip yuruye yuruye fonmazssm spor yapmaya gitcem sende durumlar nasil? Benim karnim cok ac bugun ama az mi yedim cok mu yedim emin degilim sanki kalori olarak cok degil gibi. Ya da karnim ac obdan oype geliyor da olabilir
Şekersiz içiyorum merak etmeyin, bitki çayı da olurDiyet bölümü canım burası yasak herşey
Cok bile dayandim gidiyorum bendeCok kolay pes ettin Zipzip- kaptanim ne yapsin o zaman
Hergun kestane tatlı yenincede biz yaniyoruz napalimOoo her hafta uyelik iptali yasarsa kaptanlar yandik
Yiyeceksende gece yeme canim sabah ye çok ta severim bendeBenimde yeme isi bitti asi oldum suan surunuyorum pis bogaz kocam soguk baklava siparis edelim derdinde direnme zamani
Ben anama verdim bir poset bizde kimse yemezdiHergun kestane tatlı yenincede biz yaniyoruz napalim
benim kestaneler mutfakta duruyor adam bisir yiyelim çürüyecek diye başımın etini yiyor ben insan değil miyim
Tadımlik yiyebilrisin canimHergun kestane tatlı yenincede biz yaniyoruz napalim
benim kestaneler mutfakta duruyor adam bisir yiyelim çürüyecek diye başımın etini yiyor ben insan değil miyim
Susma hakkımı kullanıyorumCok kolay pes ettin Zipzip- kaptanim ne yapsin o zaman
Bu kim diyorum bende yeni gelmis herhalde simdi dustu jeton hayirli olsun yeni nickinYiyeceksende gece yeme canim sabah ye çok ta severim bende
Ne demek simdi buSusma hakkımı kullanıyorum
Yok canım tadımlık olmuyor o öyle başlanıyor üç beş gidiyor hiç bulaşma Mak lazim jubilemi bekliyecegim benTadımlik yiyebilrisin canim
Ara ogunde yenilebiliyor zaten
Ne demek simdi bu
Gideyim mi
Teşekkürler canimBu kim diyorum bende yeni gelmis herhalde simdi dustu jeton hayirli olsun yeni nickin
Takiliyorum canim
Gitmek yok artik