- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada sayfa ismi güzel olmuş hayırlı olsun.biz de zaten demiştik kaptan ne derse o olur kimse karışamaz diye seniiii CordeliaOyle yetkilerin mi var
Oooo haberin yok mu? KK da olan olmayan her şeyden ben sorumluyum. Burada olsamda olmasamda.Oyle yetkilerin mi var
Masterfit cok kisa geliyordu gözüme yoksa oyle birakmayi dusunmustumBu arada sayfa ismi güzel olmuş hayırlı olsun.biz de zaten demiştik kaptan ne derse o olur kimse karışamaz diye seniiii Cordelia
Oooo haberin yok mu? KK da olan olmayan her şeyden ben sorumluyum. Burada olsamda olmasamda.
aynıı ben.. ben de hep daha çok hasta olanlardanım. onun bir yerimi ağrıyor benim daha çok ağrıyorBen sartladim birsey olmasada aksam hastayim esimede dedim aksam hasta olurum ben diye sanki o asi olmadi ama ben daha cok olurum kesin keyf yapmak icin nadir firsatlar bunlar
Guclerini kullanip beni zayiflatsana agzima kurekle uzaktan vurabiliyor musun meselaOooo haberin yok mu? KK da olan olmayan her şeyden ben sorumluyum. Burada olsamda olmasamda.
Teşekkürler canimGel bizle sohbet et onu başka gezegene yolla
Ooo tmm
Aa @Li_zigi cnmmm
Başla başla serotonin yükselsin bak ne kadar iyi gelecek
Fıstık fıstıkk maşallah kaptanım
Evlendigimizde isten gelirim yorgunuk ama yok illa birsey aradi zirt pirt neyin var , nasilsin, iyi misin , moralin mi bozuk bende artik hasta oluveriyorum hemenaynıı ben.. ben de hep daha çok hasta olanlardanım. onun bir yerimi ağrıyor benim daha çok ağrıyor
Afiyet olsun canim20 Aralık 2021
sabah yok
ara 12.15
1 yk kür
öğlen 12.45
soğanlı biberli dom. peynirli omlet
az salatalık
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
ara 15.45
1 parmak kadar cevizli saf meyve pestili
kahve
ara 17.45
11 fındık
akşam 19.10
1 kase etli patates yemeği
havuç marul salatası
1 dilim atalık tam buğday ekmeği
1 kuru incir
az sonra kabuk tarçın içicem çünkü halâ yiyesim var
yatana kadar 2 lt ye yakın su Kahve __Kokusu Zipzip-
Ooo ne guzel haberlerCuma diyete başlayacağım. Bir hafta sıkı diyet diyet spor yapacağım. Elif isterse spor listelerini de yaparım. Dinlendim epey. Bu cuma kırmızı kaptan ilk beni seçerse çok zekice bir iş yapmış olur.
Nasılsın canimE Elif_Eylul kız filizin suyu mu çıktı
Tartildin mi kac kilosunCuma diyete başlayacağım. Bir hafta sıkı diyet diyet spor yapacağım. Elif isterse spor listelerini de yaparım. Dinlendim epey. Bu cuma kırmızı kaptan ilk beni seçerse çok zekice bir iş yapmış olur.
Böyle daha güzel olduMasterfit cok kisa geliyordu gözüme yoksa oyle birakmayi dusunmustum
Wuuuuuuuuuuuuuu değin diye ben buna derim teprik ederim seni canımTeşekkür ederim. Ben 2020 mayista 115 kgyu görmüştüm. Sonra biraz dikkat etmeye calistim ama emziriyordum bebegim küçüktü o zamanlar. Ekim 2020 de 111 kg ile bebek ek gidayla beslenmeye baslayinca bende diyete basladim. Başlarda cok cok veremedim. Ayda 2-2.5 kg verdim. Geçen yil aralikta 4.5 kgya yakin verdim. Sonra ocakta bazi sikintilar yaşadım. O ara yine veremedim. Şubatta da yine cok veremedim. Diyetisyen destegide aldim o ara ama çok veremedim yine.92 kg ile 14 martta şekersiz 21 güne basladim. 2 defa kacamagim oldu. Nisan ayinda da diyetisyen destegi almaya basladim. Mayis sonu 82ydim. Yazinda cok veremedim 1 eylulde 79dum. Sonra bu topikle birlikte yürüyüşlerimide arttirip bu kgya kadar geldim işte:)
İyiyim canım, sen nasılsın. Sağlık durumundan miNasılsın canim
Buralardayim ama artık yokum diyelim
Aa M MissHayaLet
Sayfa adı değişti. Operasyon iptal. @askrhpozitif Zeynep_Nihal
Hedef60kgolmak seni de başka zaman dolaştıririz.
Biz zeynepciğimle gidiciz avmyeYılbaşı indirimi varmış bakalım nelere indirim yapmışlar
Yok canim sorun yok kendine iyi bakİyiyim canım, sen nasılsın. Sağlık durumundan mi
Evet bizi sutlayanlarla gitmiyoruz gidelim canım.benimde en sevdiğim şey etiketin en altına bakmakAa M MissHayaLet
Biz zeynepciğimle gidiciz avmye
Bakalım bacım ama gerçekten indirimli mi diye kırmızı etiketin altına da bakalım
Az ince alt karini yaptim. Ama eliptige aksam gidecegim. Adimlara basladim canim hava buzz ama ne yapalim bebisle biraz yuruyup geldim. Eliptige gittigim yer de eve 2 km uzakta oraya da yuruyurek gidip geliyorum onlari da yapinca biter sanirim adimlarim simdilik 4000 civarinda.Canım geçmiş olsun
Ayneen akşam mı yapıcaksın canım? Adımlara başladın mı
Kas jeli 63tlydi indirime girdi 82 oldu indirim bitti 59 oldu indirimler bitince aldim gecen kasim indirimindeAa M MissHayaLet
Biz zeynepciğimle gidiciz avmye
Bakalım bacım ama gerçekten indirimli mi diye kırmızı etiketin altına da bakalım