- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filiz16 sen misin ah sen gittin ben ne hatalar yaptımNasılsın canim
Buralardayim ama artık yokum diyelim
Uuu rakibim cok hirsli ciktiAz ince alt karini yaptim. Ama eliptige aksam gidecegim. Adimlara basladim canim hava buzz ama ne yapalim bebisle biraz yuruyup geldim. Eliptige gittigim yer de eve 2 km uzakta oraya da yuruyurek gidip geliyorum onlari da yapinca biter sanirim adimlarim simdilik 4000 civarinda.
Bende de öyle oluyor canımSayfada sıkinti mi var bende mi takiliyor asagi dogru cekemiyorum girip cikinca duzeliyor
Takiliyor bazen canim bende deSayfada sıkinti mi var bende mi takiliyor asagi dogru cekemiyorum girip cikinca duzeliyor
kizama aldığım sulugun fiyatı 25 TL idiAa @MissHayaLet
Biz zeynepciğimle gidiciz avmye
Bakalım bacım ama gerçekten indirimli mi diye kırmızı etiketin altına da bakalım
Gördüm canimFiliz16 sen misin ah sen gittin ben ne hatalar yaptım
Bendede oluyor sayfa inmiyor aşağıya kadarSayfada sıkinti mi var bende mi takiliyor asagi dogru cekemiyorum girip cikinca duzeliyor
Hoş buldumAramiza hosgeldin
Dükkan açmadık henüz, piyasalar malum evden yürütüyoruz işleri ufak tefek gidiyor bişeyler, tabi daha çok yeniyiz çok çalışmak lazımcnm çok da iyi yaptın su çok ılık burda deryoş burda cnm Beth18 son zamanlarda katılmıştı firardaya o burda, @Sonsuz umut burda canım
İyiyim canım bi de kitap kulübüne katıldım burda sen neler yaptın dükkan satışlar nasıl
Gidelim bacım hava da soğuk zaten
Aynen kuzum hey maşallah
Sporsuz gitse sarkardık böyle daha iyi
Bende de öyle oluyor canım
Iyi bari bende degilmis sorunTakiliyor bazen canim bende de
Bacakların nasıl oldu canım karar verdin miGördüm canim
Naptın pro işini konuştunmuGördüm canim
Siteden galiba abla baksana herkeste varmisBendede oluyor sayfa inmiyor aşağıya kadar
Iyi degilimBacakların nasıl oldu canım karar verdin mi
Dünde vardı bendeSiteden galiba abla baksana herkeste varmis
Afiyet olsun canimBugun tek ogun beslendim
13.30
2 kk peynir
2 zeytin
3 dilim ekmek
1 sahanda yumurta+biraz menemen
1 tk tahin pekmez
373663637337 bardak cay
Yatana kadar 3 l su
Adim sayim az ama 1 saat aletli spor yaptim
Sagol canimAh canım ya bi vitamin al istersen ya da sana ne enerji veriyosa iç nane limon vs
Sagol canimHayırlı olsun kaptancım
Sagol canim tamamladim.adimlarimiZorlama kendini
Afiyet olsun canimIyi aksamlar
Bugunku menum söyleydi
Sabah aç karna sade kahve
10.00 yulaf lapasi içine 3 hurma ve tarcin attim
Ogle 1 koca tabak mercimek çorbası
Ara kefir
Aksam 1 tabak tarhana corbasi
1 buyuk kase yogurtlu havuc kabak tarator
Az once de elma ve bugun de bitti
Guzel haberlerini alırız inşallah canimSelam güzel hatunlar nasılsınız bi uğrayıp hal hatır sormak istedim transferim gerçekleşti bugün dualar etmiştiniz bana haklarınızı helal edin inşallah pozitif görmeyide nasip eder Rabbim dua eder dua beklerim
Afiyet olsun canim20 Aralık menü 12.30
Eki Görüntüle 2973355
Akşam 19.00 mercimek çorbası.
bol salata
2.lt su Zipzip- @Aijoo
Duydum canim
Abla konustum ama hâlaa gormedi mesaji sanirim sabah sitedeydiNaptın pro işini konuştunmu
Hakkinda hayırlısı ne ise o olsun inşallahIyi degilim
Neden tatlı krizlerimi yoksa.Kizlar merhaba nasilsiniz
Moralim cok bozuk
Hic diyet yapmak istemiyorum
Canim cok tatli seyler istiyor ya