- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Birakirsam basladigim yere geri donerim. Ve artik kalan ömrümde bunu yaşamak istemiyorumHarikasın canım. Sakın bırakma o kadar emek boşa gitmesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birakirsam basladigim yere geri donerim. Ve artik kalan ömrümde bunu yaşamak istemiyorumHarikasın canım. Sakın bırakma o kadar emek boşa gitmesin.
Bi okuyup ozet geciversen hayrina ben sagdan soldan hoppala cuppala gecmis yapiyorum herseye Fransiz kaliyorum35 sayfa gecmis var kim okuyacak simdi
Ha hayyy aaşama yaparmış Bakalim seni başka ne sürprizler bekliyorNöbet değil fırsat resmen
Esnedim gitti Yaw pilates yaptım, az da yürüyem Elhan ım beni geçmesin dedim sütçü gelditerim soğudu. Bende hemen esneyip duşa girdim mecbur. Aaşama tamamlarım artık
Cordelia bacima da özet gectiririz aaa ayipsin lafı mı olur
Bi bakalim ne varmış gecmisteBi okuyup ozet geciversen hayrina ben sagdan soldan hoppala cuppala gecmis yapiyorum herseye Fransiz kaliyorum
komplocu seni, ben hallederim Allahın izniyleHa hayyy aaşama yaparmış Bakalim seni başka ne sürprizler bekliyor
Canım geçmiş olsunBende aşı oldum
Ayneen akşam mı yapıcaksın canım? Adımlara başladın mıSuperr canim. Hergun hatirlatiriz burbirimize. Haftasonunda da dinlenir kaslarimiz. korkun bizden alt karin yaglariiii
Yaaa ben daha operasyonu okuyamadimSayfa adı değişti. Operasyon iptal. askrhpozitif Zeynep_Nihal
Hedef60kgolmak seni de başka zaman dolaştıririz.
Sagol canim ikincide el parmaklarim bile agriyordu simdi aksami bekliyorum piskolojik olarak simdiden hastayimCanım geçmiş olsun
Ayneen akşam mı yapıcaksın canım? Adımlara başladın mı
Ne operasyonu canim gecmis olsunSayfa adı değişti. Operasyon iptal. askrhpozitif Zeynep_Nihal
Hedef60kgolmak seni de başka zaman dolaştıririz.
Sevindim canım geçmiş olsunDaha iyiyim abla
Kısmet değilmişSistem geçmişe gitmeme izin vermiyor
Mesajlarima tıklıyorum sunucu hatasi diyor
Gerçekten tebrik ederim canımNormalde hirsli,savasci biri degilimdir. Kolay pes ederim. Ama 2019da basladigim kg verme sureci -15ken 2. Hamilelikle son buldu. Uzerine 27 kg daha ekleyerek dogum yaptım. Emzirme sureci, dogum sonrası ve pandemi birlesince biraz daha ekledim. 115 gordugum günkü yikimi sana anlatamam. Bir muddet hep basladim pes ettim. Sonra çocuklarim ve elden gitmekte olan sağlığım için basladim
Gelecege gidebiliyorsan sikinti yokSistem geçmişe gitmeme izin vermiyor
Mesajlarima tıklıyorum sunucu hatasi diyor
Sifa olsun canim beni kotu etkiledi bu defa asi insalalh sende bir etkisi olmazSagol canim ikincide el parmaklarim bile agriyordu simdi aksami bekliyorum piskolojik olarak simdiden hastayim
Opesyonda beni kaciracaklarmisNe operasyonu canim gecmis olsun
Teşekkür ederimGerçekten tebrik ederim canım
Filiz nerede ya Ben okudum biraz, seni ankaradan evinden alacaklardi, darbe falan işteYaaa ben daha operasyonu okuyamadim
O neymiş kiYaaa ben daha operasyonu okuyamadim