- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Yok aslinda iyiydim ama canim hicbir sey istemiyor diyet te bunlardan birisi ;(Neden tatlı krizlerimi yoksa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aslinda iyiydim ama canim hicbir sey istemiyor diyet te bunlardan birisi ;(Neden tatlı krizlerimi yoksa.
Hayırdır ne olduIyi degilim
Mesaja bakınca hallolur zaten.Abla konustum ama hâlaa gormedi mesaji sanirim sabah sitedeydi
Hastaliklar iste abla iyi diyelim iyi olalimHayırdır ne oldu
Mesaja bakınca hallolur zaten.
İsim değişmiş bu kim diyorum proyu geri vermiyorlar canım bir iki arkadaş gitti alamadı geriAbla konustum ama hâlaa gormedi mesaji sanirim sabah sitedeydi
Cumaya kadar dikkat et canim listedesinKizlar merhaba nasilsiniz
Moralim cok bozuk
Hic diyet yapmak istemiyorum
Canim cok tatli seyler istiyor ya
Kilo durumuda iyiymiş aslında çok acele etmeden olacak artık .Yok aslinda iyiydim ama canim hicbir sey istemiyor diyet te bunlardan birisi ;(
Hakkımla kazandim ben onuİsim değişmiş bu kim diyorum proyu geri vermiyorlar canım bir iki arkadaş gitti alamadı geri
Üüzlme sakın herşey geçer düzwelir fülüzümHastaliklar iste abla iyi diyelim iyi olalim
Bilmediğim için soruyorum valla ne işe yarıyor bu proHakkımla kazandim ben onu
Sagol ablamÜüzlme sakın herşey geçer düzwelir fülüzüm
Dunde demiştim hedefine ulaşmanın rahatlığı bu ... Yemeye başlarsan durduramazsın kendini sen bilirsin yinede ...Yok aslinda iyiydim ama canim hicbir sey istemiyor diyet te bunlardan birisi ;(
Prolar anlatsinBilmediğim için soruyorum valla ne işe yarıyor bu pro
Ne demek her zaman biliyorsunSagol ablam
Biliyorum abla sağolNe demek her zaman biliyorsun
Peki...Prolar anlatsin
Doğrudur tatlım ama kuralı öyleymiş . umarım yanilirim alırsın inşaallahHakkımla kazandim ben onu
Hayirdir canim cocukla ilgilimi bozuk moralin . Hepimizde oluyor suan tatli yemek istiyorsan ye ama aksam yemegini duzgun seni doyuracak karnini ac birakmayacak sekilde yeKizlar merhaba nasilsiniz
Moralim cok bozuk
Hic diyet yapmak istemiyorum
Canim cok tatli seyler istiyor ya
Özel mesajlarda bekleme hiç yok,site içinde kendini saklıyorsun meselaben gizledim casper oldum altta sayfada gözükmüyorum.Bilmediğim için soruyorum valla ne işe yarıyor bu pro
Niye oyleymis gidince prolugunumu alıyolarmis çoğu kisi gidip geldiDoğrudur tatlım ama kuralı öyleymiş . umarım yanilirim alırsın inşaallah
Uuuu cnm birkaç kere söyledik ama kafana yatmadı galiba evde yerinde yürümekAz ince alt karini yaptim. Ama eliptige aksam gidecegim. Adimlara basladim canim hava buzz ama ne yapalim bebisle biraz yuruyup geldim. Eliptige gittigim yer de eve 2 km uzakta oraya da yuruyurek gidip geliyorum onlari da yapinca biter sanirim adimlarim simdilik 4000 civarinda.
İyi yapmışsın cnm şifa olsunKas jeli 63tlydi indirime girdi 82 oldu indirim bitti 59 oldu indirimler bitince aldim gecen kasim indiriminde
Ayykizama aldığım sulugun fiyatı 25 TL idi
4 ay önce ...
dün üzerindeki fiyat 70 TL idi gözlerime inanamadim
Dükkan açmak da nasip olur inşallah canımHoş buldum
Dükkan açmadık henüz, piyasalar malum evden yürütüyoruz işleri ufak tefek gidiyor bişeyler, tabi daha çok yeniyiz çok çalışmak lazım
Tanıdık yüzler görecek olmak güzel. ☺
Az önce diyette olduğumu unuttum shshhshs hiçbişey yemedim ama sadece unutmakla kaldım
Günlük olarak adım yarışı mı yapılıyor burda şimdi