- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sagol ablaSevindim canım geçmiş olsun
Kısmet değilmiş
Giderim birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol ablaSevindim canım geçmiş olsun
Kısmet değilmiş
Haa bu cuvalda kiz kacirma seysi ben yanlis anladim nereye , nicin kaciriyorlar kiOpesyonda beni kaciracaklarmis
Yılbaşı indirimi varmış bakalım nelere indirim yapmışlarGidelim bacım hava da soğuk zaten
E Elif_Eylul oldu niki buralarda canimFiliz nerede ya Ben okudum biraz, seni ankaradan evinden alacaklardi, darbe falan işte
Bende tam okumadim gecmise gidecgim :)O neymiş ki
Hevesim gursagimda kaldı.baska bahara artıkSayfa adı değişti. Operasyon iptal. @askrhpozitif Zeynep_Nihal
Hedef60kgolmak seni de başka zaman dolaştıririz.
Sende asi olmussun canim sifa olsun bir etkisi oldu muYılbaşı indirimi varmış bakalım nelere indirim yapmışlar
Evinden aldirmak tehdit sayilmiyor muyduFiliz nerede ya Ben okudum biraz, seni ankaradan evinden alacaklardi, darbe falan işte
Sende mi asi oldun gecmis olsun canimHevesim gursagimda kaldı.baska bahara artık
Yok yaaa, kendileri bizzat alacaktıEvinden aldirmak tehdit sayilmiyor muydu
Eski nicki de boyleydi ya canim degisiklik yapmisE Elif_Eylul kız filizin suyu mu çıktı
Amin canım hepimize ama sızlama var anlamadım neden oldu.bu 3.asimSende asi olmussun canim sifa olsun bir etkisi oldu mu
Gel bizle sohbet et onu başka gezegene yollaYa benim Öyle hayali arkadas vs durumu yok ama içimdeki sesle biraz fazla muhabbet ediyorum
Ooo tmmHedef60kgolmak canim bebis uyudu. Alsam su infrared isikli eliptige gidecegim. Ama hazir bebis uyumusken hemen yapayim alt karin sporumu
Aa @Li_zigi cnmmm@Li_zigi hoşgeldin.
Başla başla serotonin yükselsin bak ne kadar iyi gelecekBugün ben de spora baslicam bırakmıştım ne güzel devam ediyordum kardeşime gidip geldim daha başlayamadım
Fıstık fıstıkk maşallah kaptanımTeşekkür ederim. Ben 2020 mayista 115 kgyu görmüştüm. Sonra biraz dikkat etmeye calistim ama emziriyordum bebegim küçüktü o zamanlar. Ekim 2020 de 111 kg ile bebek ek gidayla beslenmeye baslayinca bende diyete basladim. Başlarda cok cok veremedim. Ayda 2-2.5 kg verdim. Geçen yil aralikta 4.5 kgya yakin verdim. Sonra ocakta bazi sikintilar yaşadım. O ara yine veremedim. Şubatta da yine cok veremedim. Diyetisyen destegide aldim o ara ama çok veremedim yine.92 kg ile 14 martta şekersiz 21 güne basladim. 2 defa kacamagim oldu. Nisan ayinda da diyetisyen destegi almaya basladim. Mayis sonu 82ydim. Yazinda cok veremedim 1 eylulde 79dum. Sonra bu topikle birlikte yürüyüşlerimide arttirip bu kgya kadar geldim işte:)
Allah razı olsun canımSende mi asi oldun gecmis olsun canim
Kolda agri bendede vardı sizlama seklinde gecer canimAmin canım hepimize ama sızlama var anlamadım neden oldu.bu 3.asim
İnşallah canımKolda agri bendede vardı sizlama seklinde gecer canim
Ben sartladim birsey olmasada aksam hastayim esimede dedim aksam hasta olurum ben diye sanki o asi olmadi ama ben daha cok olurum kesin keyf yapmak icin nadir firsatlar bunlarSifa olsun canim beni kotu etkiledi bu defa asi insalalh sende bir etkisi olmaz
Ufak bir oynama yaptımSistem geçmişe gitmeme izin vermiyor
Mesajlarima tıklıyorum sunucu hatasi diyor
Oyle yetkilerin mi varUfak bir oynama yaptım