- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Yemiyom artıkAynen tatlım...zamanla tanırsın beni.
26 yaşında çıtır olmaya azmetmis bir arkadasim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemiyom artıkAynen tatlım...zamanla tanırsın beni.
26 yaşında çıtır olmaya azmetmis bir arkadasim ben
Büyük bir başarı olmuş tebrik ediyorumTeşekkür ederim. Ben 2020 mayista 115 kgyu görmüştüm. Sonra biraz dikkat etmeye calistim ama emziriyordum bebegim küçüktü o zamanlar. Ekim 2020 de 111 kg ile bebek ek gidayla beslenmeye baslayinca bende diyete basladim. Başlarda cok cok veremedim. Ayda 2-2.5 kg verdim. Geçen yil aralikta 4.5 kgya yakin verdim. Sonra ocakta bazi sikintilar yaşadım. O ara yine veremedim. Şubatta da yine cok veremedim. Diyetisyen destegide aldim o ara ama çok veremedim yine.92 kg ile 14 martta şekersiz 21 güne basladim. 2 defa kacamagim oldu. Nisan ayinda da diyetisyen destegi almaya basladim. Mayis sonu 82ydim. Yazinda cok veremedim 1 eylulde 79dum. Sonra bu topikle birlikte yürüyüşlerimide arttirip bu kgya kadar geldim işte:)
Teşekkür ederimBüyük bir başarı olmuş tebrik ediyorum
Afiyet olsunEveeet bir kahveyi hakettim
Sen tabikiii35 sayfa gecmis var kim okuyacak simdi
Okuyacağım da gözüm korkuyorSen tabikiii
Çok güzel bir yüzün var maşallah.savasci bir ifaden de varTeşekkür ederim
Afiyet olsun
Teşekkür ederimTeşekkür ederim
Afiyet olsun
Hayatım hoşgeldin iyi misin bugün?35 sayfa gecmis var kim okuyacak simdi
Yok canım korkma eğlenceli akıyor gidiyor bende geçmişten geldimOkuyacağım da gözüm korkuyor
Daha iyiyim ablaTeşekkür ederim
Hayatım hoşgeldin iyi misin bugün?
Valla bazen şöyle yazıcıda yazdırıp, kitap gibi okumak gerekiyo
Normalde hirsli,savasci biri degilimdir. Kolay pes ederim. Ama 2019da basladigim kg verme sureci -15ken 2. Hamilelikle son buldu. Uzerine 27 kg daha ekleyerek dogum yaptım. Emzirme sureci, dogum sonrası ve pandemi birlesince biraz daha ekledim. 115 gordugum günkü yikimi sana anlatamam. Bir muddet hep basladim pes ettim. Sonra çocuklarim ve elden gitmekte olan sağlığım için basladimÇok güzel bir yüzün var maşallah.savasci bir ifaden de var
Harikasın canım. Sakın bırakma o kadar emek boşa gitmesin.Normalde hirsli,savasci biri degilimdir. Kolay pes ederim. Ama 2019da basladigim kg verme sureci -15ken 2. Hamilelikle son buldu. Uzerine 27 kg daha ekleyerek dogum yaptım. Emzirme sureci, dogum sonrası ve pandemi birlesince biraz daha ekledim. 115 gordugum günkü yikimi sana anlatamam. Bir muddet hep basladim pes ettim. Sonra çocuklarim ve elden gitmekte olan sağlığım için basladim
Tatlım sen dinlen yarısını senin yerine okurum35 sayfa gecmis var kim okuyacak simdi
Afiyet olsun.Eveeet bir kahveyi hakettim
Tamam abla olur ama merak ederimTatlım sen dinlen yarısını senin yerine okurum
Ya benim Öyle hayali arkadas vs durumu yok ama içimdeki sesle biraz fazla muhabbet ediyorum
cnm çok da iyi yaptın su çok ılık burda deryoş burda cnm Beth18 son zamanlarda katılmıştı firardaya o burda, SonsuzUmut burda canımEski sayfada senin izini sürdüm ve buraya geldim :d hoşbuldum canım
Baya değişiklik olmuş şuan kim nedir necidir Fransız kaldım
Sen nasılsın bakalım herşey yolunda mı
Gidelim bacım hava da soğuk zatenCıs yaptılar geldim.hafiften yanıyor.Avm ye gidelim de kafamız dağılsın
Aynen kuzum hey maşallah45 kg verdim sporsuz gitmiyor canım
Cordelia bacima da özet gectiririz aaa ayipsin lafı mı olurTamam abla olur ama merak ederim