- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
İnşallah canım ☺Ben de aldim biraz. En azindan ugrasiyoruz. Beraberce veririz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ☺Ben de aldim biraz. En azindan ugrasiyoruz. Beraberce veririz insallah
Cıs yaptılar geldim.hafiften yanıyor.Avm ye gidelim de kafamız dağılsınCanım inş hafif elli bi hemşireye denk gel hiç hiç acımasın
Aaaa valla ben gezme olsun diye yani ordan avm ye geçicem
Günaydıın
Ben diyete 1 haftadir basladim. Beslenme duzenimi oturtup öyle spora baslayayim dedim ama hatami yaptim acaba. Bir anda yuklenmeyeyim diye dusunmustum.Hadi hanımlar kimler benle spora geliyorHadiii, inanın bana, spor daha enerjik yapıyor. Bu arada En az 5 dk ısınma ile başlayıp, en az 5 dk esneme ile bitirirseniz egzersizleri kas ağrısı olmuyor. Yeni başlayanlarda biraz olabilir. Ben yürüyüşten sonra bile esmene yapıyorum
Aynen katiliyorum. Ben de emziriyorum diye her seyi yiyerek gecen yil 20 lilo aldim Sutumde oyke artmadi. Diyetisyen le 15 kiloya yakin verdim o dönem cidden sutum atmisti.Bende hâla emziriyorum. 115ten geldim bu kilolara. Ayni gun bu kadar karbon alinmaz. Emziriyosun diye karbona yuklenirsen kg veremezsin. Aksine yesillik, su, yogurt, sut, kuru meyve, kuruyemiş lerle sutunun kalitesi artar
Aynen canim tutasteye 53 eklemwden kabul etmiyordu eppek oldumabla bazı sebepler vardı şukur gecti gitti buraya pozitifligimi yansitmayi seviyorum eger kilo vermek benim icin anlamsız hale gelecek kadar birseyler yasadiysam burda kimseye bir faydam olmaz o sebeple aliştık abla hersey yolunda cok sukur cok fazla aktivitelere katiliyoruz projelre gidiyoruz guzel geciyor sukur
sagol canimm
kuzummm adin degismisss tu... demi
uyyy daha yeni duydum not alayım
Canım benim allah her isini kolaylastirsin
Nederlands (Flemenkce)
geliyorummmm bebegımmmm
müziksiz asla olmaz
hemserim ben yeni duydum walla
bal köpüğüm pamuk yureklim
yeeesssss hepimi biriz hepimiz ayni yolun yolcusuyuz canlaaarr
Gençlik şarkılarımız hala favorimdir
HoşgeldinizOooo 26 yaş en çıtır zamanların
Hoş buldum canım.Vermek ne mümkün aldım paşa paşa
45 kg verdim sporsuz gitmiyor canımBugün jumping jack ve burpee yapıcam senin için bayağıdır yapmadım honk diye kalmam inşallah
Var kıız alt karın basen gitmiyo mübarek çivi çakmış
Zamanın hit şarkılarıydı bunlarla eğlenirdik çoşardıkBizim.sarkilar çok güzeldi.
Hoşgeldiniz
Hoş buldum kızlarTempus hoşgeldin canım.
Kendin farkina varmissin ne guzel canim ilerlemeden yardim alir cozersin . Bircok kisi kabullenmiyor bile durumunuEvet hatta muhabbet ediyoruz
o eski 75.25 ayni sayiliriz hadi bakalim 72 bekle biziAa bilmiyordum hamile oldugunu. Olur canim. Hadi kapisalim. Senin kilo 73e yakin. O zaman kim once 72yi gorecek diyelim. Olur mu
Aramiza hosgeldinHoş buldum kızlar
İyiyiz canım. sen nasılsın?nasilsiniz kizlar
Bugun cok enerjikimİyiyiz canım.
Çok sevindim. Dün spor yaptım ben de iyi hissediyorum.Bugun cok enerjikim
Bende aşı oldumÇok sevindim. Dün spor yaptım ben de iyi hissediyorum.