- 20 Mart 2008
- 140.562
- 210.624
- 60
Umarım dediğin gibi olur,yavaş yavaş ilerliyorum bakalım.Guzel ilerliyorsun abla yaza gelmeden hedefine ulasirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım dediğin gibi olur,yavaş yavaş ilerliyorum bakalım.Guzel ilerliyorsun abla yaza gelmeden hedefine ulasirsin
Ateşin fazlamı peki ulık suyla duş filan alsana vücutunda rahatlar en azından..Ictim abla normalde ağrı kesici icmemeye calisirim da atesim.cikinca ictim mecbur
Ilac iyi geldi abla simdi daha iyiyim 1 saat once cok sicakti simdi gecti o sicaklikAteşin fazlamı peki ulık suyla duş filan alsana vücutunda rahatlar en azından..
D,kkat et kendine gene ateşin filan çıkmasın.Ilac iyi geldi abla simdi daha iyiyim 1 saat once cok sicakti simdi gecti o sicaklik
Sagol ablacimD,kkat et kendine gene ateşin filan çıkmasın.
Bol su iç birde ..
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Ne demek canısı dikkat et kendineSagol ablacim
Ne dua edeceğimi bilemedim şimdiamanınn bu nasıl bir fark böyle Kahve __Kokusu umarım güzel bir fark yapıp Elhan ablayı bizim takıma transfer edersin
Maşallah kuzuma
Tam yol gazaya devam o zamanAaa yumurta kabuğu mu ,paça temizlemekten daha iyiymiş bi araştırayım.
Hayatım ne boş beleşi aşkolsun, sen çok aktifsin ondan, hareketlisin. Ben zaten haftada en fazla 1.100 verdim şimdiye kadar. Benim bünyem böyle, yavaş kilo veriyorum. Haftasonu için 400 gr iyi bana , Allah bereket versin
Şaşırdım canım İnan Cumartesi sabah erkenden diyet kahvaltı yaptım çarşıya çıktım epey yürüdüm bakındım bişeyler aldım öğlen ince hamurlu bi pide yedim sonra çayla sebastian cheesecake yedim yarım dilim ama.. arkadaşla çıktık yabancısı buranında güzel bi gün geçirdik..
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Sagol canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Ben su olunca sulari cekiyorum galiba
Tamam canim bugunden itibaren menu ve sporlarini bekliyorum
Sagol canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Günaydın abla
Günaydın canim
Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydin canim afiyet olsun
Eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydin ablacim eksin cok guzel tebrik ederim
Afiyet olsun canim
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Gecmis olsun ablacim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Sagol ablacim
Sagol canim ilk iki dozda daha iyiydim de ucuncu doz etkiledi
Sagol abla bende de birsey yoktu aksam basladi burdan cikinca
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Sagol ablacim
Hayirli sabahlar canim
Dogru hatirlamissin 100 gram eksisin tebrik ederim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydin canim cumaya halledersin
Sagol canim
Günaydın canim cuma verdigini 3 gunde almissin dikkat edersen cumaya eksilerle gelirsin
Günaydın canim
geçmiş olsun kuzumTesekkur ederim az daha atesim var dun aksam geçmişti tekrar basladi agri kesici ictim uzanıyorum
Bugunden itibaren dikkat edersen eksilerle gelirsin canimŞaşırdım canım İnan Cumartesi sabah erkenden diyet kahvaltı yaptım çarşıya çıktım epey yürüdüm bakındım bişeyler aldım öğlen ince hamurlu bi pide yedim sonra çayla sebastian cheesecake yedim yarım dilim ama.. arkadaşla çıktık yabancısı buranında güzel bi gün geçirdik..
Dünde sabah çeyrek simit,bi dilim ekmekle kahvaltı yaptım.
Akşam da balık salata yedim..
Bana göre 2 günde çoktu şu an Emin’im ödemler ve şişlik var ama çok kiloya etkisi olmamış anlamadım..
Bakalım Cuma nasıl geleceğim..