- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.671
- 60
Çok sevindim hocam çok daha iyi olacaksınEvet bitanem iyiymişim...
Gitsin valla ..bu kadar taşıdık yeter gari
Az kaldı gitmeye başladı bile
Bu emojiler kafasına göre istedeği yere konuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim hocam çok daha iyi olacaksınEvet bitanem iyiymişim...
Gitsin valla ..bu kadar taşıdık yeter gari
Günaydınlar gece uyku sorunumu var acaba .Günaydın kızlarbenim bu uyku işini çözmem lazım
ooo maşallah kırmızı takımda çok güzel eksiler var. hiç kıskanmadım kiii
Ben de senin güzel sağlık haberlerini duymayı diliyorum.Çok sevindim hocam çok daha iyi olacaksın
Az kaldı gitmeye başladı bile
Bu emojiler kafasına göre istedeği yere konuyor
Saüol hocam benşmde yarın hastanede randevum var,BT çekilmişti ciğerde nodülden şüphelenmişti çıkmış zaten nodül var .Ben de senin güzel sağlık haberlerini duymayı diliyorum.
Rekabet havası iyi geliyor bana
Manyaklik ruhumda var. Koç burcuyum inadım sayesinde yürüyor bazı işler
Gecmis olsun ablacimSaüol hocam benşmde yarın hastanede randevum var,BT çekilmişti ciğerde nodülden şüphelenmişti çıkmış zaten nodül var .
Bakalım dr ne diyecek.
O manyaklık bendede var nedense ruhum asi benim,burcum terazi ne kadar tezat demi
Kolay gelsinBen kaçtım ev işlerini halledeyim gelirim gene
Günaydın canım Kalbine esenlikler dilerim. Sağ salim git gel inşallah.Gunaydin. Kaoslu gece sabahi uyumuşuz. Tartimi attim. Okul dönüşü herkesin tek tek kgsuna bakcam kırmızı takım. Eksik menü ve adimlar nerede?
Elhan
Hedef60kgolmak
SonsuzUmut
fesang
dolunaydagel
bluegreeneyes
kolay gelsinBen kaçtım ev işlerini halledeyim gelirim gene
Aijoo canım ben bu haftalık takımda yokum zıpzıpcım ile yazmıştık ya tartı adım olayını yapamam cenaze evindeyiz şu an. Arkadaşları kötü etkilemis olurumGunaydin. Kaoslu gece sabahi uyumuşuz. Tartimi attim. Okul dönüşü herkesin tek tek kgsuna bakcam kırmızı takım. Eksik menü ve adimlar nerede?
Elhan
Hedef60kgolmak
SonsuzUmut
fesang
dolunaydagel
bluegreeneyes
Geçmiş olsun canım inşallah doktorun güzel bir tedavi süreci başlatır. Bilmiyordum ciğerlerinde sıkıntı olduğunu. Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Ruhlarımız kardeş gibi terazilik hayatının farklı anlarında kendini gosteriyordur. Asi olmak çoğu yerde iyidir.Saüol hocam benşmde yarın hastanede randevum var,BT çekilmişti ciğerde nodülden şüphelenmişti çıkmış zaten nodül var .
Bakalım dr ne diyecek.
O manyaklık bendede var nedense ruhum asi benim,burcum terazi ne kadar tezat demi
evet ben de sevindim canım. o artı zaten hem ödem hem de wc dendi sanırım. normal artı değildi yani. ama eksiye geçeyim artıkSabit olmanda guzel cumaya eksilerle gelirsin
Arti gordum diyordun onu atmissin en azindan
Bugun aerik tam gaz geliyorumbu grupta gördüğüm kadarıyla su enerjisi fazla, bizim grupta hava ve ateş çoktu,9. takımda boğa çoktu mesela ilginç di mi
kııız kendine yapmışın itiraf et afiyet olsun :)
hadi yaa izolasyon mu yaptırsanız çünkü biraz daha soğur ,elektrik faturası vs
yazın da bütün sıcaklık odamda oluyor bizde de izolasyon yok
termal taytın çorabın var mı abla
ayağına sağlık canım
Ayy ne güzel de anlaşırmış yeni arkadaşlarıyla yaa gerçekten ben de yabancılık çekmedim kuzum hayırlı oldu gerçekten
alışma değil batırma dönemi iyiymiş ilahi kızzzz
Bugun gulucukler koyacagin bir menu ve sporla geliyorum kaptancim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Sagol canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Ben su olunca sulari cekiyorum galiba
Tamam canim bugunden itibaren menu ve sporlarini bekliyorum
Sagol canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Günaydın abla
Günaydın canim
Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydin canim afiyet olsun
Eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydin ablacim eksin cok guzel tebrik ederim
Afiyet olsun canim
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Gecmis olsun ablacim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Sagol ablacim
Sagol canim ilk iki dozda daha iyiydim de ucuncu doz etkiledi
Sagol abla bende de birsey yoktu aksam basladi burdan cikinca
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Sagol ablacim
Hayirli sabahlar canim
Dogru hatirlamissin 100 gram eksisin tebrik ederim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydin canim cumaya halledersin
Sagol canim
Günaydın canim cuma verdigini 3 gunde almissin dikkat edersen cumaya eksilerle gelirsin
Hadi bakalim canim bugun menu ve sporunu bekliyorumBugun gulucukler koyacagin bir menu ve sporla geliyorum kaptancim
Senin durumunu biliyorum canimAijoo canım ben bu haftalık takımda yokum zıpzıpcım ile yazmıştık ya tartı adım olayını yapamam cenaze evindeyiz şu an. Arkadaşları kötü etkilemis olurum
Cok az attim kaptancim o yuzden yazmadim. Bugun yazarim. Sporla beraber.Hadi bakalim canim bugun menu ve sporunu bekliyorum
Dun adim atmamismiydin adim goremedim menunde