Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar canısıGünaydın
Rica ederim hocam ne demekÇok teşekkür ederim canım
Gerçekten randevu almak zor. Özele gitmedim bir sürü ödemelerimiz vardı ev ekonomisini alt üst ederdim. Aynen ya ortopedi de randevu almak niye bu kadar zor oldu anlamadım ...herkes orasını burasını mi kırıyor. haber ederim tabi ki.
Araştıe hemen bilgin olsun diye dediydim sanadayok araştırmadım
Geçmiş olsun aşı yan etki yapıyor maalesef.Dün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim
geçmiş olsun abla umarım önemsiz bir şeydir.Teşekkür ederim bitanem. Oldu bir kaza
geçmiş olsun.. aşı bazı kişilerde öyle yan etki yapabiliyorDün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim
Tebrikler canımCuma 89
Pazartesi 88.7
Yok yeni geldimGidim de tartilim pastel gözünü dikmiş bekliyordur şimdi
Bu ne gııı kesin liposakşın yaptırdın inanmamDoktor randevum var 9.30' da. Erken tartilmak zorundaydım. Dersim 12.00' de.
Eki Görüntüle 2972737
Cuma 70.8
Pazartesi 69.7
Fark 1.1
Heyecanla pasteli beklemeye geçiyorum.
@Aijoo Zipzip-
Tebrikler canımCuma 64,75
Bugün 64,35
Günaydın canımGünaydın
Hayatım onu ben de geçen ay tecrübe ettim ve hayretler içinde kaldım. Oğlanın kolu kırıldı acile götürdüm( burda zaten bir tane hastane var). Muayene etti röntgene baktı anlamadı, atele gönderdi yaptılar yamuk bi atel. Sonra dedi ortopediye gösterin , ee iyi. Oturdum hemen aradım(bu arada tarih 1 Aralık) 3 Ocak’a randevu veriyoçevre ilçeleri sordum 17 Aralık en erken diyolar. Hadee Özellere baktım bize 1 saat uzakta bir hastanede 16.30’a buldum. Alçıya girmemiz 17.30 oldu. Bu arada çocuğun bileği sabah 10’da kırılmış. Amanııın, devlet hastanesinin yamuk yaptığı atelde çocuğun bileği soğumuşyavrumun bileğini terse tekrar çıtlattılar yerine oturttular, çok canı acıdı yaaaÇok teşekkür ederim canım
Gerçekten randevu almak zor. Özele gitmedim bir sürü ödemelerimiz vardı ev ekonomisini alt üst ederdim. Aynen ya ortopedi de randevu almak niye bu kadar zor oldu anlamadım ...herkes orasını burasını mi kırıyor. haber ederim tabi ki.
Geçmiş olsun hayatımTeşekkür ederim bitanem. Oldu bir kaza
Yok yok geçemedim şampiyonAnam geçti mi beni
Geçmiş olsun canım. Bu doz sadece kol ağrısı yaptı bende.Dün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim
evet çok seviyorum kıyamıyorum hiç
Beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum.
Canım geçmiş olsun. Vücudun savaş veriyor tabi seni de hasta ediyor. İyi hissetmeni dilerim yanımda olsan öperdim geçerdi.Dün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim
amanınn bu nasıl bir fark böyle Kahve __Kokusu umarım güzel bir fark yapıp Elhan ablayı bizim takıma transfer edersinDoktor randevum var 9.30' da. Erken tartilmak zorundaydım. Dersim 12.00' de.
Eki Görüntüle 2972737
Cuma 70.8
Pazartesi 69.7
Fark 1.1
@Aijoo Zipzip-
Bu mesajlarına bir sürü imoji gerekiyordu ben de muhteşemde karar kıldımTebrikler canım
Yok yeni geldim
Bu ne gııı kesin liposakşın yaptırdın inanmam
Tebrikler canım
Günaydın canım
Hayatım onu ben de geçen ay tecrübe ettim ve hayretler içinde kaldım. Oğlanın kolu kırıldı acile götürdüm( burda zaten bir tane hastane var). Muayene etti röntgene baktı anlamadı, atele gönderdi yaptılar yamuk bi atel. Sonra dedi ortopediye gösterin , ee iyi. Oturdum hemen aradım(bu arada tarih 1 Aralık) 3 Ocak’a randevu veriyoçevre ilçeleri sordum 17 Aralık en erken diyolar. Hadee Özellere baktım bize 1 saat uzakta bir hastanede 16.30’a buldum. Alçıya girmemiz 17.30 oldu. Bu arada çocuğun bileği sabah 10’da kırılmış. Amanııın, devlet hastanesinin yamuk yaptığı atelde çocuğun bileği soğumuşyavrumun bileğini terse tekrar çıtlattılar yerine oturttular, çok canı acıdı yaaa
Geçmiş olsun hayatım
Yok yok geçemedim şampiyon
Geçmiş olsun canım. Bu doz sadece kol ağrısı yaptı bende.
evet çok seviyorum kıyamıyorum hiç
Tebrik ederimCuma 89
Pazartesi 88.7
Guzel bir eksi tebriklergünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
dün menüm
sabah
1 yumurta
10 zeytin
1 dilim peynir
öğlen
1 elma
akşam
yarım tabak bulgur pilavı
salata
turşu
şalgam
adımlarım ahftasonu olmasına rağmen dün iyiydi neden die bir sorun
bim a101 ve bizim burdaki büyük yerel marketleri tek tek dolaşıp fiyat teftişi yaptım daha sonrada aynı ürünlere netten baktım hangisi ucuzsa sipariş verdim evi doldurdum
yeni yıldaki zamlardan korkuorum
adımlarım 11325
bu arada artı geleceğimi düşündüm ama ilginç bir şekilde gelmedim.. tartıya çıktığımda şoka girmiş olacam ki ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım : D
hayır kaçamak yapınca çok etkiler sandım etkilememiş ama yemesem daha iyi olurmuş bence...
cuma : 62.90
pazartesi : 62.45
fark : -450 tşkler türkiye
Abla maasallahDoktor randevum var 9.30' da. Erken tartilmak zorundaydım. Dersim 12.00' de.
Eki Görüntüle 2972737
Cuma 70.8
Pazartesi 69.7
Fark 1.1
@Aijoo Zipzip-
Tebrik ederimCuma 64,75
Bugün 64,35
Gunaydin canimGünaydın
Tebrik ederim
Bende calpol verdim agrisi dinsin diye. SagolunBebeğin kusuyordu di mi....Aç olunca bir de sancı tabi uyuyamaz doğal olarak çok üzüldüm canım. Benim çocuğum kustugunda havluyu ütüyle ısıtır karnına koyardım bir zaman sonra iyi hissederdi sonra çorbasını icirirdim. Allah şifa versin.
YumurtaMaşallah maşallah ❤
Ne alerjisi var canım
Çok geçmiş olsun canım.Dün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim
Aaa yumurta kabuğu mu ,paça temizlemekten daha iyiymiş bi araştırayım.Bu mesajlarına bir sürü imoji gerekiyordu ben de muhteşemde karar kıldım
Canım ne yapıp edip hastanelere düşmememiz gerekiyor. Ya da özel hastanede damadimiz gelinimiz olacak. Bak bunu unutma
Mücadelemiz kıran kırana devam edecek çırpı gibi olacağız inşallah. Zaman kısa , yol uzun biz yorgunuz ama yapacak bir şey yok. Yimicez, ha bire kımıldanacaz şekerim. Yumurta kabuklarını blendrda çekip un haline getirip süt veya yoğurtla yediriyormuşlar kırığı olanlara bunu duymuş muydun ? Benim bir öğrenci vardı babası tır şoförü kaza yapmıştı birçok kırığı varmış çok çabuk iyileşmiş o anlattiydi bana. Araştır bence... Senin tartı sonucun da çok güzel. Benim gibi boş beleş bir hayatın olsa eminim sen de verirdin. İleriki yaşlarda rahat edeceksin inşallah. Hele şu yavrularini bir büyüt bitanem.
çok geçmiş olsunDün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim