- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sagol canim dun üçüncü doz aşımı oldum ates yapti ama simdi daha iyiyim kendime geldimZipzip- bu arada geçmiş olsun canım neyin var şimdi gördüm
Sagol canimgeçmiş olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim dun üçüncü doz aşımı oldum ates yapti ama simdi daha iyiyim kendime geldimZipzip- bu arada geçmiş olsun canım neyin var şimdi gördüm
Sagol canimgeçmiş olsun kuzum
Sağol kaptancım hedef cumaya 61ler inşallahGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Hehehe sağol ablacım senin de 1.1 galiba 41 kere maşallahMaşallah kuzuma
Sebastian harika olduğunu biliyordum da bu kadarını bilmiyordum tatlım
Günaydın cnmmmm
Sabit olmanda guzel cumaya eksilerle gelirsin
İki günün kaldı canım. Dinlen bol vitamin al. Şifa olsun inşallah.Tesekkur ederim az daha atesim var dun aksam geçmişti tekrar basladi agri kesici ictim uzanıyorum
İyi şükür canım geçmiş olsun Sevindim iyi olmanaSagol canim dun üçüncü doz aşımı oldum ates yapti ama simdi daha iyiyim kendime geldim
Sagol canim
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçerSağol canım dun aşı oldum üçüncü doz ateşim var biraz
Hızlıca geldik canım çok teşekkür ederim 3 gün burdayımGünaydın canim yolculugun nasil gecti
çok geçmiş olsunHanimKelesimiGetir canım geldim hadtaneden filmde kırık çıkık görünmedi. Parmaktaki dokular zedelenmiş. Baş parmak için bir aparat verdi onu bir buçuk ay kullanıp dinlendirecekmişim sonra sonuca bakacak. saglikli günlerimiz olsun kilo vermeye devam.
Gecmis olsun ablacimHanimKelesimiGetir canım geldim hadtaneden filmde kırık çıkık görünmedi. Parmaktaki dokular zedelenmiş. Baş parmak için bir aparat verdi onu bir buçuk ay kullanıp dinlendirecekmişim sonra sonuca bakacak. saglikli günlerimiz olsun kilo vermeye devam.
Sagol ablacimİki günün kaldı canım. Dinlen bol vitamin al. Şifa olsun inşallah.
Sagol canimİyi şükür canım geçmiş olsun Sevindim iyi olmana
Sagol canim
Asıl rakibim senmişsin haberim yokmuşSağol kaptancım hedef cumaya 61ler inşallah
Hehehe sağol ablacım senin de 1.1 galiba 41 kere maşallah
Günaydın cnmmmm
Teşekkür ederim Ecem.çok geçmiş olsun
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer
Hızlıca geldik canım çok teşekkür ederim 3 gün burdayım
Çok şükür bişey çıkmamış hocam bununla geçmişler olsun,o aparatı kullan devamlı faydasını görürsün.HanimKelesimiGetir canım geldim hadtaneden filmde kırık çıkık görünmedi. Parmaktaki dokular zedelenmiş. Baş parmak için bir aparat verdi onu bir buçuk ay kullanıp dinlendirecekmişim sonra sonuca bakacak. saglikli günlerimiz olsun kilo vermeye devam.
İnşallah canımBugunden itibaren dikkat edersen eksilerle gelirsin canim
Sağ ol bitaneeeeemBende sıkıntı yok çok şükür. Gideyim de gorseline bakayım yine bizi hayallere daldiracaksin
Evet bitanem iyiymişim...Çok şükür bişey çıkmamış hocam bununla geçmişler olsun,o aparatı kullan devamlı faydasını görürsün.
Amaç parmağı yormamak zaten.
Gitsin kilolar demi
Günaydın tatlim. uykusuz geceler zorlayacak seni....Günaydın kızlarbenim bu uyku işini çözmem lazım
Günaydın canimGünaydın kızlarbenim bu uyku işini çözmem lazım