- 16 Mart 2008
- 45.428
- 220.680
Saglikla gidin gelin inşallah. Hayırlı yolculuklar canım . Ben de öpüyorum.Hepinize teşekkür ederim canlarım. Yola çıktık 3 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikla gidin gelin inşallah. Hayırlı yolculuklar canım . Ben de öpüyorum.Hepinize teşekkür ederim canlarım. Yola çıktık 3 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi öpüyorum
Aksam da ariyorlar mi ki biz dokuz bucukta verdik iki saat olmadiİnşallah teğet geçmiştir. Olmazsınız inşallah canım. Negatif gelecek bak sonuç hatta gelmeyecek ..çünkü negatif için aramiyorlar.
ayy neyse canım bak 2 kaçamak hakkını kullanmış oldun haftaiçine de bir öğün versen olur bu iş hadi yeşil çayını iç şimdi yarın da devamBugunku menum
Yarindan baslayarak soz guzel listelerle gelecegim.
08:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 sosis.
Ara-11:00- 3 kase sutlac. 1 fincan sutlu kahve. 1 cikolatali gofret.
Ara-15:00- 1 paket biskuvi, 1 kase sutlac.
Aksam:18;00- 1 paket cips.
Su:3,5 lt
Spor; yok .
canım yumurta dışında alerjisi de mi vardı karın ağrısı mı,nane limon bal, naneli yoğurt vs fayda ediyor mu cnm?Dogrudur canim. Bende sorayim dedim zaten hic cevap gelmeyince
Alerjisi tetiklendi galiba canim ne yiyor ne de gece uyuyabiliyor surekli uyanigiz. Gun icinde de hep agrisi var. Zaten yedigi 2 lokma onu da aksam cikardi. Hala kotu insallah yarina iyilesir
canım afiyet olsun diyetisyen yarın mı menü yazacak?19 aralik pazar
Sabah 11.00
2 Tam tahilli ekmek arasina krem peynir
Cay
15.15
2 yk et sote
3 yk bulgur pilavi
Ara
3 yk sutlu tatli
2 tane eti form pirinc patlagi
1 kucuk ekmek arasi findik kremasi
(canim aşiri tatli cekti)
19.00
3 yk kiymali makarna
1 tabak yesil salata
3 l su
1 bardak filtre kahve
Zipzip- Kahve __Kokusu
kalorifer yok mu cnm ya da benim odam gibi püfür püfür rüzgar mı alıyorYok kuzum...klimamiz bozuldu.. elektrikli sobanın dibindeyim kedi gibi
Ösledin mi beni
Ahaha bana iyi geliyor gercekten ya da psikolojikmenAl bir tane kötü hissedersen.. ben onu ilaç yerine koymazdim doğumda dayadilar iyi geldi tuaf şekilde
Kilolarimiz da ayniymis. Ne diyelim bugun gecti gitti artik. Yarina bakalim beraberce canim. Yarin da guzel menulerimiz yarissinBenim menumle yarışıyor menun canım
YengeçHahaha karşı atağa mı geçtin
Benim de ay ikizler essah burcun ney
Evvvetttt
Benim esim sut icmiyor, sekerle zaten aradi yok. Kisacasi yaptigimin hepsini kendim yedim. Midem cok fena Kendim ettim kendim buldum4 kase sütlaç mi
Kalorifer yok canım. Evi yeni aldık. Doğal gaz sadece mutfağa bağlanacak mühendise verdik bekliyoruz. Sanırım önümüzdeki yaz evin tamamına doğal gaz petekleri taktirabilecegiz. Masrafımiz çok oldu. Klimayla bu kışı geçirelim dedik o da bozuldu usta pazartesi gelirim dedi. Zaten bu bozulmalar niyeyse pazar gününü buluyor.ayy neyse canım bak 2 kaçamak hakkını kullanmış oldun haftaiçine de bir öğün versen olur bu iş hadi yeşil çayını iç şimdi yarın da devam
canım yumurta dışında alerjisi de mi vardı karın ağrısı mı,nane limon bal, naneli yoğurt vs fayda ediyor mu cnm?
canım afiyet olsun diyetisyen yarın mı menü yazacak?
kalorifer yok mu cnm ya da benim odam gibi püfür püfür rüzgar mı alıyor
Haklisin canim. Yapayim oyle yarindan itibarencanım benim alıntı yapmışım yazmamışım. çok teşekkür ederim
canın tatlı istediğinde kabuk tarçın çayı iç canım. tatlı isteğini gideriyor. bir de başka bir sıcak içecek al ve olay mahallinden kaç
Batirma dobemi opdu bu. Artik yarin yeni bir gun basliyor.iyi geceler kaptanım
hadi canım yapabilirsin alışma dönemi diyelim buna da
İyi geceler canım
e nabızdan kontrol et. sabah ararlar. bu saatte aramazlar bence.Aksam da ariyorlar mi ki biz dokuz bucukta verdik iki saat olmadi
Oyle canim yarindan cumaya kacamaksiz insallahayy neyse canım bak 2 kaçamak hakkını kullanmış oldun haftaiçine de bir öğün versen olur bu iş hadi yeşil çayını iç şimdi yarın da devam
canım yumurta dışında alerjisi de mi vardı karın ağrısı mı,nane limon bal, naneli yoğurt vs fayda ediyor mu cnm?
canım afiyet olsun diyetisyen yarın mı menü yazacak?
kalorifer yok mu cnm ya da benim odam gibi püfür püfür rüzgar mı alıyor
daha yeni başladın. diyetin başında öyle olabiliyor. yarından itibaren düzenlersin canım.Haklisin canim. Yapayim oyle yarindan itibaren
Tebrikler canim. Adimlarin cok iyi
Benim eşim çok sever sütlacı bir günde 2 tane yediğini anca görmüşümdür şeker oranı çok fazla oluyor inanamadim yediğine diyeti bırak şeker hastası olursun bu kadar tatlıyla canımBenim esim sut icmiyor, sekerle zaten aradi yok. Kisacasi yaptigimin hepsini kendim yedim. Midem cok fena Kendim ettim kendim buldum
Masallah canim afiyet olsun, adimlarin da harika19 Aralık menü
12.00 sebzeli mantarlı 2 yumurtalı omlet herzamankinden
Ara bir dilim portakal 5 fındık
19 .oo tavuk çorbası bir kase dünden kalan
karışık salata havuç beyaz lahana turp Marul büyük kase
2.5 lt su Zipzip- Aijoo Eki Görüntüle 2972660
ben de yedim mi 2 kase yiyorum o yüzden yapmıyorumBenim eşim çok sever sütlacı bir günde 2 tane yediğini anca görmüşümdür şeker oranı çok fazla oluyor inanamadim yediğine diyeti bırak şeker hastası olursun bu kadar tatlıyla canım
Teşekkür ederim canımMasallah canim afiyet olsun, adimlarin da harika