- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Yulaf sutlac yapalimmi senleben de yedim mi 2 kase yiyorum o yüzden yapmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulaf sutlac yapalimmi senleben de yedim mi 2 kase yiyorum o yüzden yapmıyorum
Anasi yapsinSutlacin bizde çok komik hikâyesi var. ben sütlaç sevmem eşim çok sever.
bir gün yaptım KV yanında duru dedi. birgün yaptım koyu dedi.
bir gün yaptım süt kokusu geliyor dedi. sütlü tatlı ne kokacaksa başka .. hepsinde de bayıla bayıla yedi ama bırakmadı hiç o gün bugün sütlaç yapmam için yalvarıyor yok sana sütlaç gurme beyefendi diyorum
Afiyet olsun adımlar için teşekkür ederimUyanınca ılık limonlu sirkeli su
Yağ yakıcı kahve, 1 portakal
Kahvaltı yarımşar dilim ekşi maya ve tb ekmek,2 kaşık lor 1 yumurta 3 yeşil zeytin domates şekersiz siyah çay
Ara 1 züber bar
İkindi köfteli çorba büyük kase , salata ayran
Akşam sütlü toz kahve, 3 ceviz
2 lt su
Zipzip- Aijoo
Spor 1 mil leslie ve
Eki Görüntüle 2972673
Ne olmuş bogalarabu grupta gördüğüm kadarıyla su enerjisi fazla, bizim grupta hava ve ateş çoktu,9. takımda boğa çoktu mesela ilginç di mi
kııız kendine yapmışın itiraf et afiyet olsun :)
hadi yaa izolasyon mu yaptırsanız çünkü biraz daha soğur ,elektrik faturası vs
yazın da bütün sıcaklık odamda oluyor bizde de izolasyon yok
termal taytın çorabın var mı abla
ayağına sağlık canım
Ayy ne güzel de anlaşırmış yeni arkadaşlarıyla yaa gerçekten ben de yabancılık çekmedim kuzum hayırlı oldu gerçekten
alışma değil batırma dönemi iyiymiş ilahi kızzzz
Teşekkürler cancağızım, ayağına sağlık
Stres yapma ben ikisindede ilk 3 ay almadım ama sonra durduramadim.sen yerken biraz daha bilincli olmaya calis. Yani bulduğunu agzina atma, sagliksiz birsey yesende ne kadar ne yedigini bil yeterİyi geceler herkese yarın tartı kaç diyecek çok merak ediyorum
ayyy neler oldu acab insa geri donerler neyse hayirlisi diyelim . bende iyiyim hamdolsun toparlandim kendimi iyi hissdiyorum ruhen .. cok sukur.. kilo aldim ama tartilmadim bilmiyorum yani en son durumum ne ..Bu aralar biraz yaprak dökümü yaşadık iyi sayılırız. Toparlanıyoruz. Sen nasıl oldun canım. Site bakım uyarısı verip duruyor.
hosbuldum abla iyiyimmm sukur hersey yolunda ablacim senin evlatlar nasil hersey yolunda mıHosgeldin simaycim nasilsin hesey yolundami
Hoşgeldin canim
hosbuldum kaptanımmm evet biliyorum 10 da cikarsin sen genelde buranın saat 8iGeldigin saatte uyumuştum ama 10 da cikiyorum siteden:))
sifa olsun kaptanim3.doz Aşımı da oldum
Bu hafta fena geçti canim bakalım yarın sağlıklı beslenmeye donucem ne olacak verebildigim kadar versem süper olacak kasmadan gittiği kadar gitsinStres yapma ben ikisindede ilk 3 ay almadım ama sonra durduramadim.sen yerken biraz daha bilincli olmaya calis. Yani bulduğunu agzina atma, sagliksiz birsey yesende ne kadar ne yedigini bil yeter
Alla Alla kv yanında başka yalnızken başka yek yeaaaa neysen öyle ol koççuuummmmSutlacin bizde çok komik hikâyesi var. ben sütlaç sevmem eşim çok sever.
bir gün yaptım KV yanında duru dedi. birgün yaptım koyu dedi.
bir gün yaptım süt kokusu geliyor dedi. sütlü tatlı ne kokacaksa başka .. hepsinde de bayıla bayıla yedi ama bırakmadı hiç o gün bugün sütlaç yapmam için yalvarıyor yok sana sütlaç gurme beyefendi diyorum
ay hakikaten tribünlere oynamış hahaiyi yapmışsın haketmiş
iyiyim ablacım aynen evdeydim pek bişey yapmadım dinlenme günü oldu annemle babam bi çıktı geldi kar yağdı bayağı soğudu bugün evde bile üşüdüm heheSen nasilsin tatlim evdemiydin bugün, neler yaptin
Ailenlemi yaşıyorsun
Allah kolaylık versin canımKüçük danayi uyutmaya çalışıyorum. Her yanım tutuldu, uykusuzum açım, üşüyorum. Allahim sen kolaylik ver
Uyandigindan beri hiç durmadı büyüğün derdi ayri küçüğün ayrı allah hepimize kolaylik versinAllah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun inşallah negatiftirİyi aksamlar kizlar,iki gundur gelemedim rahatsizdim,bugunde bakicimizin testi pozitif cikti bizde suruntu verdik bakalim sonuc ne cikacakgecen sene de aralik ayinda gecirmistik,niyeyse ben de tramva olarak kaldi,cok agir gecirmedigim halde pozitif xikarsa diye korkuyorum
Hosgeldin tutkuayyy neler oldu acab insa geri donerler neyse hayirlisi diyelim . bende iyiyim hamdolsun toparlandim kendimi iyi hissdiyorum ruhen .. cok sukur.. kilo aldim ama tartilmadim bilmiyorum yani en son durumum ne ..
hosbuldum abla iyiyimmm sukur hersey yolunda ablacim senin evlatlar nasil hersey yolunda mı
hosbuldum kaptanımmm evet biliyorum 10 da cikarsin sen genelde buranın saat 8i
kaptanım iznin olursa menu ve spor paylasimi yapmak sizinle beraber devam etmek isterim
sifa olsun kaptanim
inşallah güzel bi eksi görürsün kaptancım menülerin süperdiTartilmadim
oyy yerim iyi geceler canımcım
o nasıl oluyor cnmYulaf sutlac yapalimmi senle
teşekkürlerr rica ederiimAfiyet olsun adımlar için teşekkür ederim
yok bişey olmadı takımlara göre bi tespit sadece yani gördüğüm kadarıyla yoğun olan burçlarNe olmuş bogalara
Amin canım çok mu erken kapattın yemeyiKüçük danayi uyutmaya çalışıyorum. Her yanım tutuldu, uykusuzum açım, üşüyorum. Allahim sen kolaylik ver
iyiyim canımmm ya sen nasılsınGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Ondan mı şişip duruyorum ben
Hallettim kaptancim merak etme
Hoşgeldin canım nasılsın
Hoşgeldin Zeynepcim
Şifa olsun kaptancim
Ben bir kere daraltirdim anında yapıp verdi ama yerine göre değişiyor idareten ip dolayabilirsin alyansina
Geçmiş olsun canım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin
hoşbulduk canımmmGeçmiş olsun inşallah negatiftir
Hosgeldin tutku
hoşbulduk canımmmGeçmiş olsun inşallah negatiftir
Hosgeldin tutku
Yulaf sutlac tarifleri gördüm ama hiç denemediminşallah güzel bi eksi görürsün kaptancım menülerin süperdi
oyy yerim iyi geceler canımcım
o nasıl oluyor cnm
teşekkürlerr rica ederiim
yok bişey olmadı takımlara göre bi tespit sadece yani gördüğüm kadarıyla yoğun olan burçlar
Amin canım çok mu erken kapattın yemeyi