Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dürüm olmasaydi iyi olurdu canim. Ben hep bol marulla yerdim çiğköfteyi. Afiyet olsun. Adimlar ne durumdaMenümü paylaşıyorum.
Kahvaltı 08.00
Tavada 2 yumurta
Bir parça peynir
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir tatlı kaşığı ev yapımı salçalı sos
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Ara 11.30
Sade Türk kahvesi
1 küçük kare tahin helvası
Öğle 14.30
Yarım çiğköfte dürüm
2 su bardağı tarçinli süt
Ara 16.00
1 muz 2 ceviz
Akşam 19.30
1yk pirinç pilavı
1 tabak mantarlı tavuk sote
Bol salata
Su 3lt
Kuzum senin bebek kaç aylıkEve geldim. Bebek yolda uyudu, gunduz hic uyumamisti. Zaten 3 4 gündür uykularimiz cok bozuk. Buyuk kizin kalan ödevini tamamlatip uyutcam inşallah
Ya eşim son kalan çiğ köfteyi iki dürüm yapmis birini kızımla ben bolustum lavasi baya ince ve tam buğday lavaş sanırımDürüm olmasaydi iyi olurdu canim. Ben hep bol marulla yerdim çiğköfteyi. Afiyet olsun. Adimlar ne durumda
Basın sağolsun canımKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Benim 4.5 yaş ve 22 aylik iki kizim var canim. Bebe dedigim dana oldu artikKuzum senin bebek kaç aylık
Başın sağolsun canim. Bu durumda Zipzip- kaptanim ne derse o olurKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Başın sağolsun kuzum ani ölüm ne zor oluyor yaKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
İnan bende cok yorgunum ama tamamlamaya calisirsan sevinirim çünkü takim avantaji varAijoo adım sayım şuan 5.200 lerde ama çok yorgunum her an telefonu cebime alamadım bugün
Maşallah büyümüş bayaBenim 4.5 yaş ve 22 aylik iki kizim var canim. Bebe dedigim dana oldu artik
Aaaaaa bende çok seviyorum alyansimi olmazsa çok üzülürümAh canim benimde oyle napcam bilmem. Alyans daraltilmiyor dediler bana degistirmekte istemiyorum ama yok düştü düşecek korkuma takmıyorum
Kalkıyım bariİnan bende cok yorgunum ama tamamlamaya calisirsan sevinirim çünkü takim avantaji var
Allah'a emanetsinHepinize teşekkür ederim canlarım. Yola çıktık 3 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi öpüyorum
Kilomada gozdikdi Elhan abla en son korumaya çalışıyorumHahaha karşı atağa mı geçtin
Benim de ay ikizler essah burcun ney
Evvvetttt
O asıl oluyor canım düşmüyor mu öyleGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Ondan mı şişip duruyorum ben
Hallettim kaptancim merak etme
Hoşgeldin canım nasılsın
Hoşgeldin Zeynepcim
Şifa olsun kaptancim
Ben bir kere daraltirdim anında yapıp verdi ama yerine göre değişiyor idareten ip dolayabilirsin alyansina
Geçmiş olsun canım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin
Şükürler olsun buyuduler ama nasıl buyuyorlar gel de bana sorMaşallah büyümüş baya
Ben gecen sene bu zamanlar baget yüzüğü aldim, mayis ayinda da alyans aldim. Oncekiler çalınmıştı. Ama pişmanım keske zayıflamayı bekleseydim...Aaaaaa bende çok seviyorum alyansimi olmazsa çok üzülürüm