- 2 Ekim 2019
- 617
- 3.931
- 36
kızlar anlaşabiliyor mu biZde bir dargin bir barışık hallerBende 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar anlaşabiliyor mu biZde bir dargin bir barışık hallerBende 32
kızlar anlaşabiliyor mu biZde bir dargin bir barışık haller
Çok pardon ya karsitirdimmBende 32
Senden yarın zafer bekliyorum Elhan abla zaferi@Zipzip-
Kahve __Kokusu
Sabah 10.00
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim kaşar
Yarım dilim beyaz peynir
3 dilim sucuk
1 domates 1 salatalık
1 dilim tambuğday
12.45
1 portakal
2 kare bitter
Öğle 15.00
6 kaşık karnabahar sote
6 köfte
6 kaşık yoğurt
Akşam 20.00 acıkmadım ara yaptıım
6 uno ince galeta
1 tatlı kaşığı labne
21.15
Yeşilçay kirazsapı
su 3 lt olmak üzere
Adım
Ben isteyerek beraber büyüsünler diye yaptım zor ama iyi oldu benceSeninde baya zaman olmuş arada. Ama biraz rahatlik dönemi de yaşamissin en azindan. Ben büyük 2 yasindayken hamile oldugumu ogrendim. Baya zorlayiciydi yani..
Ben direkt atladım ondan oldu canımkızlar anlaşabiliyor mu biZde bir dargin bir barışık haller
4 kase sütlaç miBugunku menum
Yarindan baslayarak soz guzel listelerle gelecegim.
08:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 sosis.
Ara-11:00- 3 kase sutlac. 1 fincan sutlu kahve. 1 cikolatali gofret.
Ara-15:00- 1 paket biskuvi, 1 kase sutlac.
Aksam:18;00- 1 paket cips.
Su:3,5 lt
Spor; yok .
Bende çok korktum yakın olursa baş edemem diye arayı da baya uzattım öyle oluncaBen isteyerek beraber büyüsünler diye yaptım zor ama iyi oldu bence
canım hiç eskin yok mu? Allah nasip ederse zayıflarsam benim var dolaplarda. valla kilo aldım diye vermedim kimseye. birazını verdim. kaç yıldır duruyorlar. dolap yenilemek kolay değil çünkü.Ah ah sözde ilkbaharda dolabimi yenileyecektim ben çuval gibi şeylerle gezerim artik...
Sende de var sanırım 2 kız sanki geçmişte öyle okudumBen direkt atladım ondan oldu canım
Benim kızım 9 yaşında oğlum 8.5 aylık canımSende de var sanırım 2 kız sanki geçmişte öyle okudum
Zayıflarsam giyerim diye aldıklarım ile dolu benim dolaptacanım hiç eskin yok mu? Allah nasip ederse zayıflarsam benim var dolaplarda. valla kilo aldım diye vermedim kimseye. birazını verdim. kaç yıldır duruyorlar. dolap yenilemek kolay değil çünkü.
Allah bağışlasın canm annelik çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasıp etsinBenim kızım 9 yaşında oğlum 8.5 aylık canım
canım benim alıntı yapmışım yazmamışım. çok teşekkür ederim60kiloyum Fulyacım tebrik ederim kaptanlığı çok güzel idare ettin takımında birinci oldu ohh mis
canın tatlı istediğinde kabuk tarçın çayı iç canım. tatlı isteğini gideriyor. bir de başka bir sıcak içecek al ve olay mahallinden kaçBugunku menum
Yarindan baslayarak soz guzel listelerle gelecegim.
08:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 sosis.
Ara-11:00- 3 kase sutlac. 1 fincan sutlu kahve. 1 cikolatali gofret.
Ara-15:00- 1 paket biskuvi, 1 kase sutlac.
Aksam:18;00- 1 paket cips.
Su:3,5 lt
Spor; yok .
Aynen canım dünyanın en güzel tadı evlatAllah bağışlasın canm annelik çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Supermis deneyeyim bunu
Mutfakta dört dönüyorum adımı tamamlamak için bebeğim 7 de uyudu umarım uyanmaz yarın okul var çünküBebek uyandi