- 2 Ekim 2019
- 617
- 3.931
- 36
Çok inat ettim bu hafta iyi bi eksi olmam lazımCanım afiyet olsun eskiye göre gayet dengeli olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok inat ettim bu hafta iyi bi eksi olmam lazımCanım afiyet olsun eskiye göre gayet dengeli olmuş
İnşallah cnmÇok inat ettim bu hafta iyi bi eksi olmam lazım
Uyanıkim.ama siteye giremedim. Hoşgeldin canım.gece kuşum uyanık mısın ? Cordelia
Pikachu değil canım, eski bir takim.arkadasimiz canım.Hoşgeldiin pikachu? Canım biz de seni çok özlediik
Ben bakarım.canim at özeldenKızlar aranızda kahve falına bakan yok mu doğum tarihli olana bakıyorlarmis ama benim doğum saatimi annem hatirlamiyor
Hoşbuldum kuzumm ne var ne yok herkes iyi mi sen iyi misinUyanıkim.ama siteye giremedim. Hoşgeldin canım.
Bu aralar biraz yaprak dökümü yaşadık iyi sayılırız. Toparlanıyoruz. Sen nasıl oldun canım. Site bakım uyarısı verip duruyor.Hoşbuldum kuzumm ne var ne yok herkes iyi mi sen iyi misin
Kahve falına mi canım anliyormusun cidden duygularımla oynamaBen bakarım.canim at özelden
Son zamanlarda başın cok sık agriyor cnmBugün karşıya geçtik arkadasa arkadaşın çocuğu oldu 2 yaşına girecek nerdeyse anca biz görmeye gidebildik pandemi sağolsun bı 10 dkk oluyor eve gireli normalde yatacaktik onlarda basım agriyinca cesaret edemedim iliklerime kadar dondum bitmek tükenmek bilmeyen bir yağmur var Allah dışarıda olanlara yardım etsin
Hosgeldin simaycim nasilsin hesey yolundamiozelden yazabilir misin azcık kafa dolu
Şu anda da öyle gidip geliyor, alintilarda uçtu :)Bu aralar biraz yaprak dökümü yaşadık iyi sayılırız. Toparlanıyoruz. Sen nasıl oldun canım. Site bakım uyarısı verip duruyor.
Senin adina cok sevindimZipzip- ve Kahve __Kokusu aslinda ben hedefledigim kiloya bugun yani 18 aralikta ulastim.58 kg ama 55e inmek istiyorum. O nedenle devam edecegim