- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaaaaaaa bütün gün disarday di olsun bir zahmetatom karınca mübarek, ne ara atmış o adımı. Ben evin içinde dolap beygiri gibi dolanıyoru
Kiskanmis açıkBizimki 1200 adım olarak mı gördü acaba
Afiyet olsun canım. Turşuyu tadına bakarmis gibi ye... vücutta su tutma özelliği var kiloya olumsuz yansıyor. Yaristayiz diye yoksa ev yapımı fermente gayet sağlıklı ...
Canım bir parça yedim sadece çünkü domates turşusu hiç sevemedim, yemeğin yanında tad olsun diye yedim. Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canım. Turşuyu tadına bakarmis gibi ye... vücutta su tutma özelliği var kiloya olumsuz yansıyor. Yaristayiz diye yoksa ev yapımı fermente gayet sağlıklı ...
Ağlasam mı oturupSizinle değil zaten
Gözleri inşallah renkli değildir.Kiskanmis açık
Gözleri inşallah renkli değildir.
Yarın yürüyüşe çıkarken ayaklarımı okuyup üfleyim
O iyi ki bayıla bayıla yememişsinCanım bir parça yedim sadece çünkü domates turşusu hiç sevemedim, yemeğin yanında tad olsun diye yedim. Teşekkür ederim canım benim
Afiyet olsun canım10.30
Yarım haşlanmış yumurta, patates havuç kabak karışık unsuz yağsız mücver, 3 zeytin 1 dilim peynir bol yeşillik 1 nescafe
14.00 2 dilim tbe tavuk döner ayran Salata
16.00 1 bardak süt
19.00 6 kaşık ıspanak 2 yk yoğurt
2.5 litre su
Zipzip- Kahve __Kokusu
Söyle iştahını açacak bir nazar deydirse fena olmaz. dünyaları yesenGözleri inşallah renkli değildir.
Yarın yürüyüşe çıkarken ayaklarımı okuyup üfleyim
Tövbe bismillahYaaa bu gerçek mi sizce?? Hem istemsizce güldüm hem de çok üzüldüm
65 kgya bir düşsem acik bufe kahvalti merakim varVah kuzum inşallah aç kalmana değer
Bu hafta menuden turşuyu ve acıyı cikar canim yeşillik hiç yok galiba
Uzaklara niye gideyimkine yakınımda sen varken cuma ödülü yicem seniiiiSöyle iştahını açacak bir nazar deydirse fena olmaz. dünyaları yesen
Ödül olarak niyet et gerçekleşir inşallah.65 kgya bir düşsem acik bufe kahvalti merakim var
Kaptanım akşam misafirlikteydim salata yoktu o yüzden bir parça yedim turşuyu. Sabah da menemenin yanında canım istemedi.Bu hafta menuden turşuyu ve acıyı cikar canim yeşillik hiç yok galiba