- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
İnşallah abla. Zaten artik korumaya yonelik gidiyorum şuan 15 ay olcak. Bunaldim kisitlamaktanÖdül olarak niyet et gerçekleşir inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah abla. Zaten artik korumaya yonelik gidiyorum şuan 15 ay olcak. Bunaldim kisitlamaktanÖdül olarak niyet et gerçekleşir inşallah.
Harika afiyet olsunKaptanım akşam misafirlikteydim salata yoktu o yüzden bir parça yedim turşuyu. Sabah da menemenin yanında canım istemedi.
Ama bugün pazardan bir sürü yeşillik aldım yarın sabah bol bol yicem
Afiyet olsun canim, bezelye de patates ve havuc boldu inşallahGünün menüsü 11 50 mantarlı yumurtalı peynirli omlet Marul zeytin 10 tane
Ara bir avuç ceviz
Akşam 19.00 bir kase tavuk çorbası
Bezelye yemeği bir tabak bol salata
Su 1.5 lt. Zipzip- Aijoo Eki Görüntüle 2972320
Cumaya birimiz fena patliycak ama hangimiz hadi hayırlısı ablaUzaklara niye gideyimkine yakınımda sen varken cuma ödülü yicem seniiii
Eyvaah bütün yemeye geçti heCumaya birimiz fena patliycak ama hangimiz hadi hayırlısı abla
Cuma günü toz olsam ortadan iyi olucak parçamı bulamayacaksınız yoksaEyvaah bütün yemeye geçti he
Hoşgeldiin pikachu? Canım biz de seni çok özlediikHerkesee iyi gecelerrr canlar nasılsınız ?
ne var ne yok?
herkes iyi mi ?
çok özledim sizi ama hep duamdaydınız
Aynen ahahaCuma günü toz olsam ortadan iyi olucak parçamı bulamayacaksınız yoksa
10 gibi gitti canımZipzip- kaptanım çoktan uyumuştur
ozelden yazabilir misin azcık kafa doluHoşgeldiin pikachu? Canım biz de seni çok özlediik
Canım afiyet olsun eskiye göre gayet dengeli olmuşSabah
10.00
1.dilim kepekli ekmek
1 yumurta 5 siyah zeytin labne peynir
15.çeyrek sucuk ekmek 2 bardak ayran
Yeşilçay bir mandalina 1 miktar badem ve fındık adetleri hatırlayamadim