- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Evde cinnet var gelsenizeKeşke benimde öyle bir şansım olsa bekarligin tadını çıkar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde cinnet var gelsenizeKeşke benimde öyle bir şansım olsa bekarligin tadını çıkar canım
Sizinle değil zatenSon yoruma çok güldüm Elhan bizimle değilsin
Super olmustur resim atsanaevet iyi geldi canım boya, kesim toparladı bayağı. güzelde bir fön çekti. uzun süredir makyaj bile yapmak gelmiyordu içimden. şimdi daha iyiyim
Tek basen olarak duymadim hiç. Ama tum vucut kasını çalıştırıyor diye aldik. 107 kgyken aldik. O zamanlar 10 dk yapinca kan ter içinde kaliyodum eşim elinde suyla bekliyodu adamEliptik bisiklet kullandım bende benim ki manyetikti.gecenin bir saati bile yapardım.basenlerde etkili deniliyor diye aldım ama bende pek bir işe yaramadi
Evet tüm vücut için baya etkili.ben 2 sene spor salonuna gittim hiç terlemezdim.ama bu eliptik beni kan ter içinde birakiyorduTek basen olarak duymadim hiç. Ama tum vucut kasını çalıştırıyor diye aldik. 107 kgyken aldik. O zamanlar 10 dk yapinca kan ter içinde kaliyodum eşim elinde suyla bekliyodu adam
Maydanoz sapı elma limon 1 litre suya koyup kaynatıyorz içine bide tane kara biber tarçın karanfilde ekliyorum ..sonra süzüp gün içinde içiyorum
Sende meslek lisesi nde mi calisiyorsun
Haahaaa himmet ağa senin ki ...bizde evde bunun sürekli dalgasını yapariz
Bu tarif deneyenler beğenmişNeymiş ki o tarif
Gecmis olsunBen size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Teşekkür ederimBu tarif deneyenler beğenmiş
Teşekkür ederimGecmis olsun
düzgün çekemedim yüzüm görünüyor. atmayayımSuper olmustur resim atsana
Yakmıştır yakmıştırAfiyet olsun abla. Dışarı kahvaltiya gittin diye biliyorum. Sadece simit olmasa olurmuş ama sen bu hafta ici telafi edersin inaniyorum. Adimlarinla yakmissindir inşallah
Teşekkür ederimGecmis olsun
Afiyet oldun canım10.30
Yarım haşlanmış yumurta, patates havuç kabak karışık unsuz yağsız mücver, 3 zeytin 1 dilim peynir bol yeşillik 1 nescafe
14.00 2 dilim tbe tavuk döner ayran Salata
16.00 1 bardak süt
19.00 6 kaşık ıspanak 2 yk yoğurt
2.5 litre su
Zipzip- Kahve __Kokusu
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Evet tatlım disaridaydim. Eşime biraktirdim kendimi dönüşte yuruyebileyim diye. Bayağı uzak mesafedeydim. 8 km' ye güvendim. Yemesem de olurdu simiti belki ama bişi, poğaça, s....böreği , patates kızartması, sosis yemedim aklımda pastel olunca yüzlerine bile bakmadım. Hafta içi hatta yarın tertemiz beslenecegim inşallah.Afiyet olsun abla. Dışarı kahvaltiya gittin diye biliyorum. Sadece simit olmasa olurmuş ama sen bu hafta ici telafi edersin inaniyorum. Adimlarinla yakmissindir inşallah
İyi geceler tatlım. Rüyanda beni görİyi geceler herkese
Vah kuzum inşallah aç kalmana değerYaw allah açlıkla terbiye etmesin kedimin mamasını veriyodum mis gibi koktuşöyle kıvırcık ve taze soğan ilavesiyle baya tonbalıklı salata olur üstüne de limon oooh mis