Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun ablacim
He heee sana veriyim kuzum ya.. elma kesti beni...niyetim portakaldi ama elma cezbetti beni.Hepsi hepsi
Guzel seyler mi oluyorbugün fazlasıyla duygusalım
bugün kuaförden dönerken yolda şarkı söylüyorlardı müzisyenler. kulağıma takıldı ''seneler doldurmuş gamzelerini, ama gözlerine dokunmamış yâr''Guzel seyler mi oluyor
Aaa bugun kuafordeydin iyi gelmistir sanabugün kuaförden dönerken yolda şarkı söylüyorlardı müzisyenler. kulağıma takıldı ''seneler doldurmuş gamzelerini, ama gözlerine dokunmamış yâr''
eve gelir gelmez youtube dan baktım. şarkının adı ''gamzeler'' miş. değişik kişiler söylüyor. ama bence onlar kemanla çok daha güzel söylediler geldiğimden beri aynı şarkıyı dinliyorum, takıldım kaldım
Canim ses yapmasa gece binecektim ama cok ses cikariyor. Benim boş odam var hadi cocuklar duymada ust kattakinin o odasında cocuklari yatiyorSen söyleyince baktım internetten yerinde olsam hepsini uyutur yine binerim
Tüh kötü olmuş..makine yağıyla yağla ses gelen yeri canım belki kesilir sesiCanim ses yapmasa gece binecektim ama cok ses cikariyor. Benim boş odam var hadi cocuklar duymada ust kattakinin o odasında cocuklari yatiyor
Erken değilmi kuzu dahaIyi geceler kizlar
Evet benim diyetisyen de aynı şeyi söylüyordu. Genelde bu kadar yemiyorum zatenBen de zeytin çok seviyorum yumurtayı haşlama harici yapınca zeytini çıkarttırıyo diyetisyen. Sırf o yüzden yumurtayı genelde haşlama yiyorum zeytinim gitmesin diye, o da 5 tane zaten
Teşekkür ederim ❤Çok şükür gözünaydın.
Teşekkür ederim evet biraz rahatladım icim ❤Artık çoğu insan çölyak olmasa da glutensiz beslenmeyi tercih ediyor canım hiç üzülme. Biyopsi negatif çıkmış çok şükür buna da...gözün aydın olsun canım
Teşekkür ederim ❤Gözünüz aydın canim
Teşekkür ederim ❤Cok sevindim canım
Teşekkür ederim ❤çok şükür canım
Tamamen geçme diye bir durum olmuyor abla bu genetik bir durum ve ömür boyu diyet şart. Ama sağlıklı bir yaşam şekli gibi aslındaGeçmiş olsn cnm gözünüz aydin
Bagirsaklara inmediyse acaba diyet yapilinca tamamen gecermiki
Sanalda olsak da senin hissediyor ve seviyorum cnm
Gercekten
Çok geçmiş olsun. Paça çok şifalı içebiliyorsa seviyorsa çabucak toparlar inşallah ❤Ben size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Erken canin kafami dinlicem birazErken değilmi kuzu daha
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Yaaa4-5 sene önce ilk defa bi diyetisyene gittim 2 ay. Aynı zamanda zumbaya da yazılmıştım2 ayda 2 kilo verdim çok sinir olmuştum. Şimdikinden çok memnunum Benim bir arkadaşım diyetisyene gidince kilo almıştıPazartesi gunu spor salonunun diyetisyenine randevu alacagim
Insallah verecegi program bana kilo aldirmaz
Acı ise az koyuyorum, ama acıyı da seviyo 13 yaşında zaten.O zamanlar bu gruba yeni baslamistim belkide o yuzden aklimda filiz diye kaldi. Tekrar kusuruma bakma
Kac saat kayniyor? Oglunuz pulbiberli yiyor mu?
Tam adimlara baslamistim
Oglum kustu
Alerjisi var ve bu ara yine kotu ne yapacagim bilemiyorum. 3 yasinda hala gecmedi
Hey maşallah. Çok güzel şey yaaa. En hüzeli almamak3 büyük kestane 1 dilim ekmek
Afiyet olsun tosunuma. Ama adım olmamışBizimle deyılsın18 Aralık
12.00 Peynir, zeytin, maydanoz, yarım simit, patlıcan ezme iki çatal , bir çay kaşığı bal ve kaymak , bir sahanda yumurta, bir çeri , iki dilim salatalık
Sınırsız çay, akabinde sade Türk kahvesi
17.00 Bir tabak karnabahar, bir avakado ezmesi , bir bardak ayran
19.30 Bir kırmızı elma
Bitki çayları
Su bugün ölcemedim ..
Spor
Eki Görüntüle 2972263
Zipzip- Aijoo
iyi geceler tatlımIyi geceler kizlar
Keşke benimde öyle bir şansım olsa bekarligin tadını çıkar canımErken canin kafami dinlicem biraz
Diyetisyenden baya bişeyler öğreniyo insan. Mesela benimki yeşilçay-soda karışımına karşı. Metabolizmanın düşmanı diyor.Evet benim diyetisyen de aynı şeyi söylüyordu. Genelde bu kadar yemiyorum zaten
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim evet biraz rahatladım icim ❤
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim ❤
Tamamen geçme diye bir durum olmuyor abla bu genetik bir durum ve ömür boyu diyet şart. Ama sağlıklı bir yaşam şekli gibi aslında
Çok geçmiş olsun. Paça çok şifalı içebiliyorsa seviyorsa çabucak toparlar inşallah ❤
Son yoruma çok güldüm Elhan bizimle değilsinTeşekkür ederim canım
Yaaa4-5 sene önce ilk defa bi diyetisyene gittim 2 ay. Aynı zamanda zumbaya da yazılmıştım2 ayda 2 kilo verdim çok sinir olmuştum. Şimdikinden çok memnunum Benim bir arkadaşım diyetisyene gidince kilo almıştı
Acı ise az koyuyorum, ama acıyı da seviyo 13 yaşında zaten.
Çok geçmiş olsun, benim oğlum da hep kusardı. Şimdi bile çok hassas en küçük şeye miğdesi kalkıyo. Ama alerji değil bebek reflüsüydü onunki.
Hey maşallah. Çok güzel şey yaaa. En hüzeli almamak
Afiyet olsun tosunuma. Ama adım olmamışBizimle deyılsın