Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zamanlar bu gruba yeni baslamistim belkide o yuzden aklimda filiz diye kaldi. Tekrar kusuruma bakmaYok o bendim
Filiz bursada
Kac saat kayniyor? Oglunuz pulbiberli yiyor mu?Teşekkür ederim. Temizlenmiş aldım ama yine de kıllıydı. Yıkadım, üttüm, yıkadım. Biraz suda beklettim. Şimdi düdüklüde soğan ve sarımsak ile pişiyor. Balkona atıcam, sabaha kadar o jelatinimsi madde iyice çıksın. Yarın etini küçük doğruycam, biraz tereyağında un kavurup suyu ekliycem, etini ekliycem. Kaseye alınca sarımsaklı pulbiberli sirke ilave ediyoruz. İşkembeyi de aynı yapıyorum.
Tam adimlara baslamistimDaha erken bitirdiginde paylasirsin sorun olmaz
Olsun canim sorun degilO zamanlar bu gruba yeni baslamistim belkide o yuzden aklimda filiz diye kaldi. Tekrar kusuruma bakma
Kac saat kayniyor? Oglunuz pulbiberli yiyor mu?
Tam adimlara baslamistim
Oglum kustu
Alerjisi var ve bu ara yine kotu ne yapacagim bilemiyorum. 3 yasinda hala gecmedi
neye alerjisi var canım?O zamanlar bu gruba yeni baslamistim belkide o yuzden aklimda filiz diye kaldi. Tekrar kusuruma bakma
Tam adimlara baslamistim
Oglum kustu
Alerjisi var ve bu ara yine kotu ne yapacagim bilemiyorum. 3 yasinda hala gecmedi
Aslinda menun iyi gibi ama kestane cok olmus. Kestane kac tanesi oldugunu hatirlayamadim ama ekmekle es degerbugün sabahtan dışarı çıkınca beslenme de istediğim gibi olmadı. acıktım, ayarlayamadım.
18 Aralık 2021
sabah 09.00
1 gün kurusu + 1 ceviz
peynirli omlet
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim tbe
öğlen 16.00
süt ve 2 yk yulaf ezmesinden lapa
üzerine yabanmersini+ 1,5 tk şekersiz fıstık ezmesi + 1 parça ev yapımı çiko
ara 17.45
7 adet kestane
kahve
19.30
etli patlıcan yemeği
pancar turşusu+ 1 yk kırmızı lahana salatası
1,5 dilim tbe
yatana kadar 1,5 lt su Kahve __Kokusu Zipzip-
Afiyet olsun canimbugün sabahtan dışarı çıkınca beslenme de istediğim gibi olmadı. acıktım, ayarlayamadım.
18 Aralık 2021
sabah 09.00
1 gün kurusu + 1 ceviz
peynirli omlet
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim tbe
öğlen 16.00
ara 17.45
7 adet kestane
kahve
19.30
etli patlıcan yemeği
1,5 dilim tbe
Geçmiş olsun canım.O zamanlar bu gruba yeni baslamistim belkide o yuzden aklimda filiz diye kaldi. Tekrar kusuruma bakma
Tam adimlara baslamistim
Oglum kustu
Sagolasin. Aslinda bugun aksama kadar disaridaydim ama sinav gorevim vardi. Gorevde tel yasakti. Telde arabadaydi hep adimsayar saymadi tabi.Olsun canim sorun degil
Cok gecmis olsun oglunada
Yumurtaneye alerjisi var canım?
3 büyük kestane 1 dilim ekmekAslinda menun iyi gibi ama kestane cok olmus. Kestane kac tanesi oldugunu hatirlayamadim ama ekmekle es deger
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım.
kan grubu ne?Sagolasin. Aslinda bugun aksama kadar disaridaydim ama sinav gorevim vardi. Gorevde tel yasakti. Telde arabadaydi hep adimsayar saymadi tabi.
Yumurta
O zaman en az 2dilim ekmek yemissin eski kaptanim3 büyük kestane 1 dilim ekmek
0Rh+kan grubu ne?
güzeldi amaO zaman en az 2dilim ekmek yemissin eski kaptanim
Hepsi hepsiBol limonlu bitki çayımı içiyorum tulavete gidiyorum tekrar içiyorum gene tulavet hem adım hem.......... Yediklerimi birazdan sıralarım canım. Henüz meyve yemedim. Cennet hurmasi mi
Portakal mi
Elma mi
Yoksa hepsi mi
Kotu değil canım afiyet olsun .bugün sabahtan dışarı çıkınca beslenme de istediğim gibi olmadı. acıktım, ayarlayamadım.
18 Aralık 2021
sabah 09.00
1 gün kurusu + 1 ceviz
peynirli omlet
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim tbe
öğlen 16.00
ara 17.45
7 adet kestane
kahve
19.30
etli patlıcan yemeği
1,5 dilim tbe
Sen söyleyince baktım internetten yerinde olsam hepsini uyutur yine binerimGecen sene ikinci el eliptik bisiklet aldim ama cocuklardan binemiyodum
Afiyet olsun ablacim18 Aralık
12.00 Peynir, zeytin, maydanoz, yarım simit, patlıcan ezme iki çatal , bir çay kaşığı bal ve kaymak , bir sahanda yumurta, bir çeri , iki dilim salatalık
Sınırsız çay, akabinde sade Türk kahvesi
17.00 Bir tabak karnabahar, bir avakado ezmesi , bir bardak ayran
19.30 Bir kırmızı elma
Bitki çayları
Su bugün ölcemedim ..
Spor
Eki Görüntüle 2972263
Zipzip- Aijoo