- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Etimesgut tarafina felan cok yagmis abla da buraya yagmayacak galibaNiye yagamiyor acaba...mikroplar çoğalacak. İyi bak kendine canım çok dışarı çıkma...
Sagol ablacim cikmiyorum zaten cok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etimesgut tarafina felan cok yagmis abla da buraya yagmayacak galibaNiye yagamiyor acaba...mikroplar çoğalacak. İyi bak kendine canım çok dışarı çıkma...
Zipzip- cim ankqrada misin sendeEtimesgut tarafina felan cok yagmis abla da buraya yagmayacak galiba
Unutursam gece kabus görürüm. Sen ortalıkta ni ha ha diye atım atıyorsun , ben bi köşeden seyrediyorum. Olmaaaaz8000 adımı unut gitsin
Yok demedinBen size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Afiyet olsun canimMerhabalar
18 aralik cumartesi menum
10.30
Yarim tahilli ekmekle kasarli tost
Cay
Ara
Piko cikolata
16.30
Yarim kasarli sucuklu tava
1kk peynir
3 4zeytin
1 dilim tahilli ekmek
1 tk kaymak
1 tk bal
19.30
Yarim lahmacun
1 subardagi ayran
Yatana kadar 3 l su
Zipzip- Kahve __Kokusu
Bugun biraz karbonhidratli gecti
Yaw sorma Elhancım yaaabi de benimkiler bu sene LGS’ye gircek. Sağ kolu kırıldı ama allahtan solakYok demedin
Geçmiş olsun canım. Sağ kol mu sol mu? Okula gidebiliyor mu. Hay Allah üzüldüm. Allah şifa versin sana da kolay gelsin iyi düşünmüşsün paça çabuk kaynaştirir canım.
Ankaradayım canim bahceliyi konusmustuk seninle unuttun muZipzip- cim ankqrada misin sende
Benim kayınpeder Elvankent' te dün biraz yağdı demişti demek ki bugün iyice yağdı . keşke buraya da yağsaEtimesgut tarafina felan cok yagmis abla da buraya yagmayacak galiba
Gecmis olsun nasil yapiyorsunjz pacayi?Ben size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Yagar insallah abla dicem de oraya yagiyor mu hic gordun mu orda karBenim kayınpeder Elvankent' te dün biraz yağdı demişti demek ki bugün iyice yağdı . keşke buraya da yağsa
Aaa ben onu filizle konustuk saniyorumAnkaradayım canim bahceliyi konusmustuk seninle unuttun mu
Solaklik bu durumda işe yaramış ne güzel. Canım o zamana kadar inşallah iyice düzelir .Yaw sorma Elhancım yaaabi de benimkiler bu sene LGS’ye gircek. Sağ kolu kırıldı ama allahtan solak
Yok o bendimAaa ben onu filizle konustuk saniyorum
Kusura bakma karistirdim. Yoksa hatirliyorum o konusmayi
Yok bebeğim merkeze yağmıyor. İlçelerine yağıyor.Yagar insallah abla dicem de oraya yagiyor mu hic gordun mu orda kar
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Ben size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Sagol canim. Paylasayim canim ama cok az biraz daha adim atayim oyle yapayimAfiyet olsun canim
Sporu sonra mi paylasacaksin
Teşekkür ederim. Temizlenmiş aldım ama yine de kıllıydı. Yıkadım, üttüm, yıkadım. Biraz suda beklettim. Şimdi düdüklüde soğan ve sarımsak ile pişiyor. Balkona atıcam, sabaha kadar o jelatinimsi madde iyice çıksın. Yarın etini küçük doğruycam, biraz tereyağında un kavurup suyu ekliycem, etini ekliycem. Kaseye alınca sarımsaklı pulbiberli sirke ilave ediyoruz. İşkembeyi de aynı yapıyorum.Gecmis olsun nasil yapiyorsunjz pacayi?
Daha erken bitirdiginde paylasirsin sorun olmazSagol canim. Paylasayim canim ama cok az biraz daha adim atayim oyle yapayim
İyi çok şükür alıştı da derslerini biraz etkilediSolaklik bu durumda işe yaramış ne güzel. Canım o zamana kadar inşallah iyice düzelir .
Teşekkür ederim canım amingeçmiş olsun canım. Allah şifa versin.