- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Olsun KK nın canı sağolsun.Ooo zarar ettin 3 gün de o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun KK nın canı sağolsun.Ooo zarar ettin 3 gün de o zaman
Çok şükür.Bilmiyorum ki üye olurken hangi kafadaydım kızımın bıngıldagi erken kapanmıştı o zaman üye oldum sanırım 3 aylıkken kapandı
hani bazen diyoruz ya cehalet mutluluktur ,eski zamanlar da öyleymiş sanırsamSimdi cocuklarin poposuna bi vursan psikolojisi bozulacak diyoruz cnm eskiden cahillikde atış serbesttti
tabi ki öyle ama bazılarınız demirbaş gibi be gülüm daha yeriniz belli oluyor :)Allah razı olsun. Elimden geleni yaparım canım sağol. Burada kim olmasa eksikliği hissediliyor. Herkesin Yeri özel ve ayri.
Bildir ama simdi tartildiysan cok dogru olmaz ki :)Kilo bildireyim mi ?
Cuma gunu yogun olurduk ama cogu kisi gitti pasiflestirenler var, gelmeyenler varTabi bugün cuma. Herkes cokoprens yemeye gitti. Pasif olanlar çokoprens değil prensi yiyor kesin.
Sağol canım benim. Sen ve Elhan ' ın tatlı dili, hoşgörüsü, güleryüzü hiç dolmuyor.tabi ki öyle ama bazılarınız demirbaş gibi be gülüm daha yeriniz belli oluyor :)
Sabah tartıldım ama resim yok. Tam bir rezillik. 61,6 kg.Bildir ama simdi tartildiysan cok dogru olmaz ki :)
çok iyi denk gelmiş kahveleri iyi yapmışsın ,ayy ben yine kahve almayı unuttum iyi miiiCok almadim.abla yaa hangi birini stok yapacağız ki
Kahve aldim 11.90 di 4 paket :)
Dogru duzgun birsey almadık 1000 lira tuttu
Dikkat etmeye baslarsan verirsin hemenSabah tartıldım ama resim yok. Tam bir rezillik. 61,6 kg.
kalpten sevenler kulübüyüz bizzzzzSağol canım benim. Sen ve Elhan ' ın tatlı dili, hoşgörüsü, güleryüzü hiç dolmuyor.
Ciktigin zaman alırsın abla kahveleriçok iyi denk gelmiş kahveleri iyi yapmışsın ,ayy ben yine kahve almayı unuttum iyi miii
geçtiğimiz hafta 2 kez damacana suya zam geldi, süte de 2 zam yapmıştı teyze en son kilosuna 2 tl zamdı, bakalım yarın gelecek süte yine zam yapmış mı diye bekliyorum
bu gidişle bu gün bin tl ye alınanların bir kaç hafta sonra yarısını alamaz olucaz
Görüşürüz canım kibBende bugün anneme geldim kızlar, bugün hesabımı pasifleştiricem, biraz kalicam, aktif olamayacağım, eve geçince gelirim, hakkınızı helal edin
Amiiin bakalım ya ☺Böyle diyen tatlı kızların kalbinde bir prens yatarmış Tesekkur bitanem Allah bahtını açık etsin. Sana çirkin şansı versin
Hiç öyle bir niyetim yok. Özellikle dün gece eşim yüzünden tozuttum. Bı gaz verin kendime geleyim. Soluğu 90 da almayayım.Dikkat etmeye baslarsan verirsin hemen
kız deme az önce kocadan şakayla karışık azarı yedim tam geçen ayın 17 sin de ben evi aldım dolar altın ne varsa bozdurdu benim adam ödemeden 1 gün önce, dolar 10.15 den bozdurmuş evi aldığımız gün 13 tl yi gördü şimdi de aldı başını gidiyor koşa koşa gittin ev aldın ama bu gidişle emekli olamam ki gidip oturalım bir de oranın aidatını yakıtını ödüyoruz diyor , kendini fas fakir hissediyor garibim1 gram altin 1000 TL oluyor
ohh takımlarda olmayanlar yırttıkTamam mavi takım cam, kırmızı takım yer ekibi. Haydi sarı bezler havaya.
kız sen niye gri solgun oldun kiBende bugün tatile geldim canım
Menu paylas her gunHiç öyle bir niyetim yok. Özellikle dün gece eşim yüzünden tozuttum. Bı gaz verin kendime geleyim. Soluğu 90 da almayayım.