- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Dogru canim senle birlikte 6 kisiBende sarı takım hariç 5 kişi var canım o zaman sonsuz umut bende değilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru canim senle birlikte 6 kisiBende sarı takım hariç 5 kişi var canım o zaman sonsuz umut bende değilse
Aynen canım kendinizde katınca 6 oluyorDogru canim senle birlikte 6 kisi
Sağol ablacım inşallahYeni takimlar hayirli olsun kizlar
Cumaya insallah herkes güzel eksiler görür
İnşallah canımevet babanne 2 tane kuzusu var büyük oğlununkiler , sen de torun kaç tane , kaç yaşındasın ben de torun istiyorum, tabi önce mümkünse koreli sevimlisinden gelin istiyorum benim 1 tane oğlum var şimdi 20 yaşın da 3-4 seneye evlense hayırlısıyla ben de 45-46 yaşların da babanne olurummmmm yihuuuuuu
Canım 12 yaş normal ben de 12de başladım regl aralıkların çok mu kısa? Annengilin menopoz yaşı kaklaşık kaçtır :)Ben yaşıtlarıma göre cok erken büyüdüm. 5. Sinifta sutyen takmaya basladim. Regl oldugumda 12 yaşımı doldurmamiştim bile. Bende o yuzden yaşım 50lere gelmeden regl biter diye düşünüyorum..
İyi tatiller canım annenle bol bol hasret giderirsin inşallahBende bugün anneme geldim kızlar, bugün hesabımı pasifleştiricem, biraz kalicam, aktif olamayacağım, eve geçince gelirim, hakkınızı helal edin
Anneminde 48 50 arası kesildi galiba. Kv daha da erken 47 yaşında
Hımm 50 civarı olabilir canım haklısın, pkos da düzelir canım faydalı yağ tüket insülin direncin varsa ona dikkat et biraz egzersiz tamamİşte annemde ilk menapoz ne zaman başladı tam hatirlayamadim sanki 2017 idi 47 yaş oluyor. Hayırlısı artik. Bende zaten pco var..
Cok tavsiye etmem dönmem için yönetim onayı bekliyorsun hiç bana göre değilİyi tatiller canım annenle bol bol hasret giderirsin inşallah
Trend oldu üyelik pasiflestirmekyakında bende pasiflesirsem şaşırmayın
İlahi ablaAynen cnm duygularimiz karsilikli
Birazdan işe gidecem
Kadin 94 yasinda ama saçı başı hep yapili
Disari cikmasa bile kiyafetleri hep düzgün, uyumlu
Ojesi bile eksik degil
Bakima bakarsak ben 94, o 50 yasinda
Modaya ayak uydurmak lazimben şimdi maili falan bulamam otururum popo üstü durdugum yerde durayim en iyisiCok tavsiye etmem dönmem için yönetim onayı bekliyorsun hiç bana göre değil
Hepimize hayirli ugurlu olsun kaptancimMavi takımın güzelleri
bu hafta beraberiz ..
billikte güzel kilolar vereceğimize inanıyorum. menulerimize adımlarımıza dikkat ederek başarabiliriz , birlikte
cok güçlüyüz
başarılar diliyorum bol eksiler
MAVİ T A K I M
60kiloyum
pastelfit
menekse_kokusu
Beth18
SonsuzUmut
masal3487
Sarı takım: Zipzip- K KarlarKralicesi
sizlere de şimdiden katkılarınız için teşekkür ediyorum iyiki varsınız
MasterFit Yarışması 14.Etap | |||
Kırmızı Takim | Kilo | ||
1 | Aijoo | Kırmızı Kaptan | 67.1 |
2 | Elhan | Kırmızı | 70.8 |
3 | Hedef60kgolmak | Kırmızı | 64.0 |
4 | dolunaydagel | Kırmızı | 89.0 |
5 | fesang | Kırmızı | 63.4 |
6 | SonsuzUmut | Kırmızı | 64.75 |
7 | bluegreeneyes | Kırmızı | 73.9 |
8 | aypare ackerman | Kırmızı-Sarı | |
9 | askrhpozitif | Kırmızı-Sarı | |
Mavi Takım | |||
1 | Kahve __Kokusu | Mavi Kaptan | 56.15 |
2 | 60kiloyum | Mavi | 83.9 |
3 | pastelfit | Mavi | 69.7 |
4 | menekse_kokusu | Mavi | 57.7 |
5 | Beth18 | Mavi | 58.2 |
6 | masal3487 | Mavi | 69.1 |
7 | Zipzip- | Mavi-Sarı | |
8 | K KarlarKralicesi | Mavi-Sarı |
Hangi kadin? :)Aynen cnm duygularimiz karsilikli
Birazdan işe gidecem
Kadin 94 yasinda ama saçı başı hep yapili
Disari cikmasa bile kiyafetleri hep düzgün, uyumlu
Ojesi bile eksik degil
Bakima bakarsak ben 94, o 50 yasinda
Hayitim Boyunca hiç uyumadım malesef dün gece ınstagram video yüklüyeyim dedim beceremedim o kadar fransizimModaya ayak uydurmak lazim
Gel kız senle biz aynıyız daha çok kanım kaynadı sana moda bize uysun boşverHayitim Boyunca hiç uyumadım malesef dün gece ınstagram video yüklüyeyim dedim beceremedim o kadar fransizim
Yasli bakiminda çalışıyor canım evine yardıma gittiği kadinHangi kadin? :)
Dongum kisalmaya basladiSağol ablacım inşallah
İnşallah canım
Canım 12 yaş normal ben de 12de başladım regl aralıkların çok mu kısa? Annengilin menopoz yaşı kaklaşık kaçtır :)
Aynen canim moda biziz canımızın istediğiGel kız senle biz aynıyız daha çok kanım kaynadı sana moda bize uysun boşver
Tamamdır kaptancımmm hadi hayırlı olsunnnkırmızı takım
Biliyorum bu hafta çok güzel geçireceğiz.
Menülerde kaçamak olmasin, akşam saatlerinde yemelere dikkat edelim.
Suyu bol içelim, bitki çayı ekleyelim.
Menulerde bol bol yesillikler ve sebze ve meyveler bekliyorum
Adımları tamamlayalim
bin
Elhan
Hedef60kgolmak
dolunaydagel
fesang
SonsuzUmut
bluegreeneyes
Sari Takim kraliçeleri
aypare ackerman
askrhpozitif
Adımlarınızla destek olacağınızı biliyorum
Amann onların damak zevki yok ya her öğün pirinç lapası mı yenir burda biriyle evlenseydi görürdüm hele Adana Antep filanaminnnnnn
zaten şimdi kimse de kolay kolay 55-60 ından önce kırışıklık bile olmuyor insan nesli değişiyor , bir tane japon modacı kadın var 70-71 yaşlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam 72 de olabilir bikinili fotoğraflarını paylaşmıştı inanamamıştım, görsen 30 yaşından fazla değildir dersin hatun afet gibiydi vallaha manken gibi vücudu vardı, tabi incecikti :))
Helal olsun kuzum ne demek iyi tatiller keyifli bol anılarınız olsunBende bugün anneme geldim kızlar, bugün hesabımı pasifleştiricem, biraz kalicam, aktif olamayacağım, eve geçince gelirim, hakkınızı helal edin
Kıs senden aldılar mı yoksam bizi bırakıp gettinHesap aktif olunca para mı aliyorlar kız.
Ben de aynı senin gibiyim iki yeri yönetemiyorumYa biraz kafamı dinlendireyim abla yoksa aklım burda kalıyor geçmiş yapamıyorum fransiz kalıyorum