- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Uyelik iptali ablakız sen niye gri solgun oldun ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyelik iptali ablakız sen niye gri solgun oldun ki
hadi gülüm annen de ruhen de bedenen de dinlen iyice kendini toparla enerjini doldur öyle gel inşallah , anne de sevgi selamlarYa biraz kafamı dinlendireyim abla yoksa aklım burda kalıyor geçmiş yapamıyorum fransiz kalıyorum
Gelir inşallah herkes. Bu yaz fit olacağız.Cuma gunu yogun olurduk ama cogu kisi gitti pasiflestirenler var, gelmeyenler var
Rengi cok güzelmişGelir inşallah herkes. Bu yaz fit olacağız.
Yaz bitince bikini aldım. 40Hiç giymedim. Yazın bana olsa iyi olur. Ben 244 e aldım.şimdi 448 TL . Yazın kaç olur kimbilir. Tekrar para veremem.
AYYILDIZ 40705 Saks Toparlayıcı Bikini Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AYYILDIZ 40705 Saks Toparlayıcı Bikini Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ev Fiyatları da uçtu zaten. İyi ki aldınız evi Hayırlı olsun güle güle oturun.kız deme az önce kocadan şakayla karışık azarı yedim tam geçen ayın 17 sin de ben evi aldım dolar altın ne varsa bozdurdu benim adam ödemeden 1 gün önce, dolar 10.15 den bozdurmuş evi aldığımız gün 13 tl yi gördü şimdi de aldı başını gidiyor koşa koşa gittin ev aldın ama bu gidişle emekli olamam ki gidip oturalım bir de oranın aidatını yakıtını ödüyoruz diyor , kendini fas fakir hissediyor garibim
şaka maka da içime oturuyor resmen her dediğin de
Aynı resimdeki gibi rengi. Güzel kalıbı vs. İnşallah kalitesi de iyidir. Yazın da giyebilirsem ne ala.Rengi cok güzelmiş
gülüm mefkuşum almanya da yaşıyor, yaşlılara eşlik etme işin de çalışıyorHangi kadin? :)
bizim yemeklere alışır oğlan kızı alıp getirsin deTamamdır kaptancımmm hadi hayırlı olsunnn
Mavi takıma da başarılar fair play diliyorum
Amann onların damak zevki yok ya her öğün pirinç lapası mı yenir burda biriyle evlenseydi görürdüm hele Adana Antep filan
Döndüm ablacım çok şükür sen nasılsınNasilsin ayparecim, döndunmu evine
Kaptanim eline sağlık
MasterFit Yarışması 14.Etap 1 Aijoo 2 @60kiloyum 3 fesang 4 SonsuzUmut 5 @masal_19 6 @masal3487 7 Hedef60kgolmak 8 bluegreeneyes 9 @pastel34 10 Kahve __Kokusu 11 dolunaydagel 12 Elhan Sarı Takim 1 aypare ackerman 2 @Korkuluanne 3 Zipzip- 4
kırmızı takım
Biliyorum bu hafta çok güzel geçireceğiz.
Menülerde kaçamak olmasin, akşam saatlerinde yemelere dikkat edelim.
Suyu bol içelim, bitki çayı ekleyelim.
Menulerde bol bol yesillikler ve sebze ve meyveler bekliyorum
Adımları tamamlayalim
bin
Elhan
Hedef60kgolmak
dolunaydagel
fesang
SonsuzUmut
bluegreeneyes
Sari Takim kraliçeleri
aypare ackerman
askrhpozitif
Adımlarınızla destek olacağınızı biliyorum
Evetttt Kırmızı olmuşum ilk defa bu hafta galibiyet bizdeHaha çok tatlış bir kaynana olacağına eminim ablacım seni alan gelin yaşadı
aypare ackerman aynı takımdayız kızlarrr
Yok keşke çok seviyorum ama bahar-kış olunca hehe
Ankaralıyım ablacım sen
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Kilo 1 Aijoo Kırmızı Kaptan 67.1 2 Elhan Kırmızı 70.8 3 Hedef60kgolmak Kırmızı 64.0 4 dolunaydagel Kırmızı 89.0 5 fesang Kırmızı 63.4 6 SonsuzUmut Kırmızı 64.75 7 bluegreeneyes Kırmızı 73.9 8 aypare ackerman Kırmızı-Sarı 9 askrhpozitif Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 2 @60kiloyum Mavi 83.9 3 @pastel34 Mavi 69.7 4 @masal_19 Mavi 57.7 5 @limonlutarcinlikek Mavi 58.2 6 @masal3487 Mavi 69.1 7 Zipzip- Mavi-Sarı 8 @Korkuluanne Mavi-Sarı
Kaptanim eline sağlıkHiç öyle bir niyetim yok. Özellikle dün gece eşim yüzünden tozuttum. Bı gaz verin kendime geleyim. Soluğu 90 da almayayım.
Haftaya başlasam hiç havamda değilim.Döndüm ablacım çok şükür sen nasılsın
Kaptanim eline sağlık
Aijoo
Kahve __Kokusu güzel bir hafta olsun kizlar tebrik edeerim
Evetttt Kırmızı olmuşum ilk defa bu hafta galibiyet bizde
Kaptanim eline sağlık
Cordelia beraber başlayıp ikili ilerleyelim mi yarından itibaren ben de çok kötü beslendim hep
Eline sağlık kaptancım
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Kilo 1 Aijoo Kırmızı Kaptan 67.1 2 Elhan Kırmızı 70.8 3 Hedef60kgolmak Kırmızı 64.0 4 dolunaydagel Kırmızı 89.0 5 fesang Kırmızı 63.4 6 SonsuzUmut Kırmızı 64.75 7 bluegreeneyes Kırmızı 73.9 8 aypare ackerman Kırmızı-Sarı 9 askrhpozitif Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 2 @60kiloyum Mavi 83.9 3 @pastel34 Mavi 69.7 4 @masal_19 Mavi 57.7 5 @limonlutarcinlikek Mavi 58.2 6 @masal3487 Mavi 69.1 7 Zipzip- Mavi-Sarı 8 @Korkuluanne Mavi-Sarı
Ben de ben deeKahve __Kokusu ayyy o ne güzel kilo öyle ben de istiyorum :))
Helalll kaptanTabi tabi bu akşam arkadaşıma gidiyorum, sence bende o göz var mı. Şekersiz 21 gün yapmis insanim 1 hafta tutamammi kendimi
İnşallahSağol canım benim inşallah 8 leride görürüm sonra 7 leri sonra 6 ları
bende 2 gün ardı ardına yedim acı biber turşusunu dilim dudağım kabardı ama wc de yok anacım işe yaramadı biz direk sabah aç karnına zeytin yağı mı içsek sıcak suyla diycem sabah troid ilacı yüzünden öyle şeyler yapamamBen de deliler gibi acı biber turşusu yedim sırf tuvalet için ama daha yemeyeceğim. Midem delinecekti resmen yine de işe yaramadı
Neyin varHaftaya başlasam hiç havamda değilim.
Sen 32 yaşında misin ya enerjiden 23 falan sandım nedense tam tersi rakamlarrkırmızı takım
Kaptancım Aijoo
Elhan
dolunaydagel
fesang
SonsuzUmut
bluegreeneyes
aypare ackerman
askrhpozitif
Canlar muhteşem bir hafta diliyorum
Eline sağlık kaptancım
Ben de ben dee
Helalll kaptan
İnşallah
kilo almayı bilen beden vermeyi de bilir gülüm hiç canını sıkıp moralini bozma bir kaç hafta o da en fazla geri düzeni oturtup güzel eksileri görmüş olursunSabah tartıldım ama resim yok. Tam bir rezillik. 61,6 kg.
Bu hafta gidecek o zamanGün-de 1 fincan yeşil çay içiyorum turşu çok nadir yerim spor gün de 40dk yürüyüş yapıyorum görünürde var zayıflamam sıkılastim sanirim ama tartı da malesef
Ben de sütlü kahve içiyoreTabi bugün cuma. Herkes cokoprens yemeye gitti. Pasif olanlar çokoprens değil prensi yiyor kesin.
Rezillik derken?Sabah tartıldım ama resim yok. Tam bir rezillik. 61,6 kg.
2 papaz 1 kız sinek 7 li sende ?Neyin var
Sen 32 yaşında misin ya enerjiden 23 falan sandım nedense tam tersi rakamlarr
Hızla alıyorum onu dedim.Bu hafta gidecek o zaman
Ben de sütlü kahve içiyore
Rezillik derken?
aaa sırf bunun için bile olsa zayıflanır yaza kadar çok güzel gider bikini de o kadındakinden daha güzel durur üzerin deGelir inşallah herkes. Bu yaz fit olacağız.
Yaz bitince bikini aldım. 40Hiç giymedim. Yazın bana olsa iyi olur. Ben 244 e aldım.şimdi 448 TL . Yazın kaç olur kimbilir. Tekrar para veremem.
AYYILDIZ 40705 Saks Toparlayıcı Bikini Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AYYILDIZ 40705 Saks Toparlayıcı Bikini Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım inşallah giyersin keyifle fit fit dolanırken sahilde e şu an da fitsinAynı resimdeki gibi rengi. Güzel kalıbı vs. İnşallah kalitesi de iyidir. Yazın da giyebilirsem ne ala.
Bende kasli çocuklar var2 papaz 1 kız sinek 7 li sende ?